تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 775 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

پيش فرض

يه برنامه براي دیدن بدون اجازه وب کم میخوام. سراغ ندارید ؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

سوال اول : چطور مي توانم در هنگام چت با يكي اسم و فاميل خودم را از جلوي پيغامي كه تايپ مي كنم برداشته يا يك نام مستعار جايگزين آن كنم.

سوال دوم : اگر طرف مقابل من وب كم داشته باشد و من نداشته باشم آيا قادر به مشاهده تصوير وي مي باشم. اگر امكان دارد توضيح دهيد

با سپاس فراوان
    بدرود

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود

سوال اول : چطور مي توانم در هنگام چت با يكي اسم و فاميل خودم را از جلوي پيغامي كه تايپ مي كنم برداشته يا يك نام مستعار جايگزين آن كنم.

سوال دوم : اگر طرف مقابل من وب كم داشته باشد و من نداشته باشم آيا قادر به مشاهده تصوير وي مي باشم. اگر امكان دارد توضيح دهيد

با سپاس فراوان
    بدرود
    سلام دوست عزيز

ج 1 : اين كار بصورت موردي انجام‌پذير نيست ولي بطور كلي ميتوني اسمت رو عوض كني

كافيه از منوي messenger گزينه my account info رو بزني و پس از وارد كردن رمز عبور در صفحه نمايش داده شده (پايين صفحه) و از قسمت Address/Contact Information گزينه EDIT رو انتخاب كني و اسمت رو عوض كني و ذخيره و تمام ...

حالا يه بار مسنجر رو باز بسته كن مطلب حل شده

ج 2 : اين هم امكان پذيره و ميتوني پس از انتخاب آي دي طرف در بيست مسنجر از منوي Action گزينه View webcam رو انتخاب كني اگه طرف وب كمش روشن باشه مشاهده ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با درود
    نیاز به جدیدترین برنامه تروجان ساز برای هک مسنجر یاهو نسخه ی 8 دارم که واقعا کار بکنه. برای فرستادن و اجرا شدن فایل روی رایانه ی هدف مشکلی ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

پيش فرض

درود

با سپاس فراوان
    بدرود
    جواب اول: باید بری توی پروفایلت و اسمت رو تغییر بدی
    جواب دوم: بله می تونید به شرطی که طرف مقابل این اجازه رو به شما بده. یا این که از نرم افزار های مخصوصی استفاده کنید تا بدون اینکه طرف مقابل اجازه بده بتونید اون رو ببینید.

داره خودمونی میشه mani32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام دیروز ویندوز xp سرویس pak2 ریختم از طریق اینترنت برای نصب یاهو مسنجر 8 و 9 بتا اقدام میکنم ولی هنگامی که نوار ابی تا 12% یا گاها تا 56% میرسه error میده میگه 1 فایل از تو temp نمی تونه باز کنه اینرنتم دایل اپ هست مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام دیروز ویندوز xp سرویس pak2 ریختم از طریق اینترنت برای نصب یاهو مسنجر 8 و 9 بتا اقدام میکنم ولی هنگامی که نوار ابی تا 12% یا گاها تا 56% میرسه error میده میگه 1 فایل از تو temp نمی تونه باز کنه اینرنتم دایل اپ هست مشکل از کجاست؟
    سلام دوست عزيز

شما بجاي اون كار از بين پستهاي قبلي كافيه لينك مستقيم فايل اجرايي ياهو مسنجر 8 نه 9 (9 فعلا به درد نمي خوره) رو پيدا كني و بعد از دالود اجرا كني

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوست عزيز

شما بجاي اون كار ، از بين پستهاي قبلي كافيه لينك مستقيم فايل اجرايي ياهو مسنجر 8 نه 9 (9 فعلا به درد نمي خوره) رو پيدا كني و بعد از دانلود اجرا كني

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یک نفر هست من رو ای میکنه میخواستم بدونم چطوری میتونم بفهمم چه کسی هست لطفا من رو راهنمایی کنید
    با سلام
    اقا کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    اقا کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟
    اي يعني چي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •