خب کجای کار این Error رو میده ؟؟!... یکم توضیح بده !براي من error 1 ميده!!
قضيه چيه؟
گوشيم 95 8گيگه!
خب کجای کار این Error رو میده ؟؟!... یکم توضیح بده !براي من error 1 ميده!!
قضيه چيه؟
گوشيم 95 8گيگه!
رو يه بازي بهد از نصب اين ارور رو داد!!
يه بازي ديگه نصب كردم و اينستال هم شد اما وقتي start game رو زدم نوشت game not found on memory card درحاليكه نصبش كرده بودم...!
دقيقا كارهايي كه تو صفحه اول گفته بودين كرده ام....
سلام legend جان
من مشکلم اینه که پوینت میگیرم و تو پوینت هر بازی ثبت میشه و اول هم تو profile هستش .وقتی میخوام update کنم پروفایل onlineآپدیت نمیشه و امتیاز پروفایل گوشی رو کم میکنه بدونه اینکه پوینت بازی ها کم بشه.
مثلا الآن امتیاز های من اینجویه: online :15480 گوشی :16200 جمع تک تک بازی ها: 16200
بعد از آپلود: online: 15480 گوشی 15480 جمع تک تک بازی ها: 16200
این مشکل قبلا" هم بودش ... کلاینت رو دوباره نصب کن ... یا یه کلاینت دیگه رو تست کن ...رو يه بازي بهد از نصب اين ارور رو داد!!
يه بازي ديگه نصب كردم و اينستال هم شد اما وقتي start game رو زدم نوشت game not found on memory card درحاليكه نصبش كرده بودم...!
دقيقا كارهايي كه تو صفحه اول گفته بودين كرده ام....
در ضمن گوشیت که تو حالت هک نیست هنگام اجرای بازی ...
برای من فقط پروفایلم می پره و پوینتام سر جاش هست ... حالا تو از پوینت هات یه بکآپ داشته باش ... تا یه ریپک یا یه کلاینت جدید بیاد ...!سلام legend جان
من مشکلم اینه که پوینت میگیرم و تو پوینت هر بازی ثبت میشه و اول هم تو profile هستش .وقتی میخوام update کنم پروفایل onlineآپدیت نمیشه و امتیاز پروفایل گوشی رو کم میکنه بدونه اینکه پوینت بازی ها کم بشه.
مثلا الآن امتیاز های من اینجویه: online :15480 گوشی :16200 جمع تک تک بازی ها: 16200
بعد از آپلود: online: 15480 گوشی 15480 جمع تک تک بازی ها: 16200
كلاينت رو روي فون مموري نصب كنم يا مموري كارت؟
Memory Card ... حالا میخوای بازی هاش رو اگه دوباره جواب نداد برای تست کردن رو Phone Memory نصب کن ..كلاينت رو روي فون مموري نصب كنم يا مموري كارت؟
پس كلاينت حتما بايد روي مموري كارت نصب بشه ديگه؟؟؟
ولي من اول هم رو مموري كارت نصبش كرده بودم كه كار نكرد...حالا دوباره امتحان ميكنم...
فقط موقع اينستال كلاينت يا بازيا گوشي بايد درحالت هك باشه يا نه؟
دنس اجرا نميشه!!
كمك خواهشا" ديروز اجرا ميشد الان نميشه ميزنم روش ارور ميده: dance fabulous exited with an eror
n95 كلاينت 1557 ورژن 31![]()
درسته ... موقع نصب هر دو باید تو حالت هک باشه ... ولی موقع اجرای بازی ها باید از حالت هک خارج بشهفقط موقع اينستال كلاينت يا بازيا گوشي بايد درحالت هك باشه يا نه؟
گوشی تو حالت هک نیست ...؟دنس اجرا نميشه!!
كمك خواهشا" ديروز اجرا ميشد الان نميشه ميزنم روش ارور ميده: dance fabulous exited with an eror
n95 كلاينت 1557 ورژن 31![]()
گوشی رو یه بار خاموش روشن کن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)