میتونی بعضی از ساختمون هات رو LVL ش رو بیاری پایین تا منفی گندمت کمتر بشهحالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید.![]()
میتونی بعضی از ساختمون هات رو LVL ش رو بیاری پایین تا منفی گندمت کمتر بشهحالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید.![]()
البته فکر نکنم با این سقف گندمی که دوستمون دارن ساختمون اصلی 10 داشته باشن![]()
خب اون عکسه برای من باز نشده بود اول: دی
نمیدونم چرا ولی الان که رفرش زدم باز شد و آره به 10 نرسیده: دی
کلا خیلی بازی معتاد کننده ای هست: دی
سرور 3 ،2 سال پیش اکانت داشتم من 11 تا دهکده و رنک 10 هجومی ولی انقدر از خواب و زندگی شده بودم یه مدت دادم دست دوستم اونم نتونست ادامه بده و آخر حذف اکانت کردم و خودم رو خلاص![]()
سلام دوست من.
والا نمیدونم چی شده ؟؟؟ فقط دیروز یک نفر بهم حمله کرد و 2تا از سربازام رو کشت و رفت!!!
بعد منم که تازه 3-4 روزه دارم بازی میکنم ، همون دوتا سرباز رو داشتم ، بعد 3تا سرباز آموزش دادم ولی کاردان بهم گفته بود که دوتا سرباز آموزش بده!!!!
دوست عزیز ، من قصد بدی نداشتم فقط گفت از موقعی که از اسکریپت استفاده کردم اینجوری شد!!!
آخه میخوام هرکاری کنم اون پیغام میاد و نمیزاره کاری انجام بدم!!!
هنوز ساختمون اصلیم سطح 3 هستالبته فکر نکنم با این سقف گندمی که دوستمون دارن ساختمون اصلی 10 داشته باشن![]()
!!!!
دوست من میشه کمکم کنی !!! آخه من بجزء گندمزار و آهن و ... ساختمون دیگه ای ندارم!!!
همیشه موفق و پیروز باشید.![]()
Last edited by sajad-tnt; 07-11-2010 at 14:47.
خب کمکی برنمیاد دیگه: دیدوست من میشه کمکم کنی !!! آخه من بجزء گندمزار و آهن و ... ساختمون دیگه ای ندارم!!!
چون واسه خراب کردن ساختمون ها باید ساختمان اصلی ت سطحش 10 باشه
شما هم که اول بازی هستی و کلا این روشی که گفتم به کارت نمیاد
چه نژادی هستی توی بازی؟رومن؟
اوایل بازی همیشه مشکل گندم پیش میاد ،کم کم عادت میکنی که چه جوری رفع کنی این مشکل گندم رو
لازم نیست این کارا یه مقدار غارت کن بعد یه گندم زار ارتقا بده حله
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
اگه طلا هم داری 25% گندم رو بزن بعد گندم زارا رو بده بالا
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
:Oهنوز ساختمون اصلیم سطح 1 هست!!!!
پس چجوری سربازخونه زدی؟!
الان 1 سرباز فرستادم بره غارت کنه!!!!
آره طلا زیاد دارم!!!!
ببخشید ،اشتباه شد ، ساختمون اصلی سطح 3 هست.![]()
سلام یه چند تا اسکریپت خفن بذارید استفاده کنیم .راستی من میخوام بازیو شروع کنم کدوم نژاد باشم و کدوم ورلد ؟ ممنون
ایول دوستان هوووووووووووووووووووورا ....(5سکه دادم ، 25% گندم زار گرفتم درست شد
)
این ماجرا بخیر گذشت.(البته از کمک دوستان واقعا تشکر میکنم ، مخصوصا کاربر عزیز Muradin
).
خب حالا کاردان بهم گفت برو عضو اتحاد شو !! اینجارو دیگه بلد نیستم!
خوب برو سفارت بساز
بعد به سازنده یه اتحاد نامه بده دعوتت کنه
یا خودت سفارتو سطح 3 کن اتحاد بساز خودت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)