تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 1081 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ آیا هنگام اسکن فلش ، موردی را پیدا میکند ؟

سیستم رو کاملا اسکن کردید تا از عدم آلودگی آن مطمئن باشید ؟
    بله خودش فلش رو شروع به اسکن میکنه و فایلهای ان به اضافه سیستم فایل های c و... رو اسکن میکنه ...
    بله مطمئنم سیستم ویروسی نیست !

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله خودش فلش رو شروع به اسکن میکنه و فایلهای ان به اضافه سیستم فایل های c و... رو اسکن میکنه ...
    بله مطمئنم سیستم ویروسی نیست !
    شما مطابق توضیحات پست زیر گزارش سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نحوه برداشتن پسورد نسخه 2009 محصولات کسپرسکی

1. فایل passOFF9.zip را دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. فایل دانلود شده را Extract کنید که شامل دو فایل رجیستری است

x86.reg برای سیستم های عامل 32 بیتی

x64.reg برای سیستم عاملهای 64 بیتی

3. سیستم را ریستارت کرده و وارد Safe Mode شوید

4. بسته به نوع ویندوز خود ( 32 یا 64 بیتی ) ، فایل مزبور را اجرا کرده

پنجره ای باز میشود که با انتخاب گزینه Yes و سپس گزینه OK ، تغییرات مورد نیاز اعمال میشود

خب پسورد کسپرسکی برداشته شد

4. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    این هم لینک گزارش من :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

برنامه ultra iso رو باکیجنش توسط کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2009 اسکن کردم و هیچ موردی در کیجن و برنامه پیدا نکرد(با آنتی اسپایور avg هم اسکن کردم وموردی پیدا نکرد ) اما زمانیکه با نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware برنامه و کیجن رو اسکن کردم , از کیجین ایراد گرفت و پیغام داد که حاوی ترجان هست(trojan downloader ) ?

سوالم این هست که باید به نتیجه اسکن کسپر و avg اعتماد کنم و یا به نتیجه اسکن Malwarebytes' Anti-Malware ؟؟

ممنون

(پ.ن: من از نوع رایگان Malwarebytes' Anti-Malware این نرم افزار استفاده میکنم .از لحاظ تشخیص و پاکنندگی با نوع رجیستر شده تفاوت دارد؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برنامه ultra iso رو باکیجنش توسط کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2009 اسکن کردم و هیچ موردی در کیجن و برنامه پیدا نکرد(با آنتی اسپایور avg هم اسکن کردم وموردی پیدا نکرد ) اما زمانیکه با نرم افزار malwarebytes' anti-malware برنامه و کیجن رو اسکن کردم , از کیجین ایراد گرفت و پیغام داد که حاوی ترجان هست(trojan downloader ) ?

سوالم این هست که باید به نتیجه اسکن کسپر و avg اعتماد کنم و یا به نتیجه اسکن malwarebytes' anti-malware ؟؟

ممنون

(پ.ن: من از نوع رایگان malwarebytes' anti-malware این نرم افزار استفاده میکنم .از لحاظ تشخیص و پاکنندگی با نوع رجیستر شده تفاوت دارد؟)

بعید میدونم مشکلی داشته باشه چون من هم از این نرم افزار استفاده کردم و کاسپر هم باهاش مشکلی نداشته .

و برای دستگاه هم مشکلی ایجاد نکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

دوستان من کاملا از کسپر راضی هستم.نمی دونم این موضوع به کسپر مربوط هست یا سیستم من: در صورتی که کسپر رو غیر فعال نکرده باشم و یا ازش خارج نشده باشم، بعد از مدتی ویندوز خودبخود رست میشه.این موضوع دلیلش چی هست؟ فکر می کردم از جنیون نبودن ویندوز هست ولی با یک ویندوز کامل جدید هم که تعویض کردم همچنان این مشکل پابرجاست.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من کاملا از کسپر راضی هستم.نمی دونم این موضوع به کسپر مربوط هست یا سیستم من: در صورتی که کسپر رو غیر فعال نکرده باشم و یا ازش خارج نشده باشم، بعد از مدتی ویندوز خودبخود رست میشه.این موضوع دلیلش چی هست؟ فکر می کردم از جنیون نبودن ویندوز هست ولی با یک ویندوز کامل جدید هم که تعویض کردم همچنان این مشکل پابرجاست.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
    چند وقته از كاسپر استفاده ميكنيد؟
    از كدوم محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟و چه ورژني؟
    از چه زماني اين مشكل براي شما پيش اومده؟
    آيا از محصولات امنيتي ديگري همزمان و در كنار كاسپر بصورت فعال استفاده ميكنيد؟مثل محصولات زون آلارم يا Spyware Doctor يا هر برنامه ديگري؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض مشكل با آپديت كسپرسكوريتي 8.0.0.454

سلام دوستان من همونطور كه قبلا گفتم اين آنتي ويروسو روي دو تا كامپيوتر نصب كردم بعد يكي آپديت كردم(18مگابايت) حالا ميخوام اين آپديتارو با كامپيوتر ديگه انتقال بدم ولي نشد طبق اول تاپيك فولدر bases در مسير
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases
    كپي كردم و روي دسكتاپ كامپيوتر دوم انتقال دادم بعد تو قسمت تنظيمات آپديت كاسپر سرور كاسپرو غير فعال و آدرس فولدر bases دادم وفعال كردم ولي بعد از زدن آپديت اتفاقي نميفته وآنتي ويروس آپديت نميشه مشكل از كجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

چند وقته از كاسپر استفاده ميكنيد؟
    از كدوم محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟و چه ورژني؟
    از چه زماني اين مشكل براي شما پيش اومده؟
    آيا از محصولات امنيتي ديگري همزمان و در كنار كاسپر بصورت فعال استفاده ميكنيد؟مثل محصولات زون آلارم يا Spyware Doctor يا هر برنامه ديگري؟
    سلام همیلتون عزیز مثل همیشه شما در پاسخگویی یکی از اولین ها هستی.
    من تقریبا یک سال و نیم هست از کسپر استفاده می کنم و آز کی برای اکتیویت استفاده می کنم.از kis ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم.تقریبا 3 4 روزی هست این مشکل پیش اومده.نه خیر از هیچ محصول امنیتی دیگری استفاده نمیکنم.این مشکل دقیقا از زمانی پیش اومد که یک پیغام در مورد باقی موندن تنها 7 روز از اعتبار کی به من داده شد شایدم بی ربط باشه.مرسی از راهنماییتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •