روی این فرمولها کلیک می کنم فرمولها درست میشن بعد همین ولی به قدری این فرمولها زیادن که بعضی وقتها نزدیک به یک ساعت وقت من رو می گیرنديعني شما فقط با يه كليك ساده روي فرمولها اونا رو درست ميكني يا اينكه دابل كليك ميكني و كار ديگه اي رو انجام ميدي ؟
روی این فرمولها کلیک می کنم فرمولها درست میشن بعد همین ولی به قدری این فرمولها زیادن که بعضی وقتها نزدیک به یک ساعت وقت من رو می گیرنديعني شما فقط با يه كليك ساده روي فرمولها اونا رو درست ميكني يا اينكه دابل كليك ميكني و كار ديگه اي رو انجام ميدي ؟
چیکار کنم تا ورد 2007 به املای کلمات انگلیسی گیر نده!
کسی جواب مارو نتونست بده
ما منتظریم
سلام
من قصد دارم وقتی توی صفحه اول روی جمله "تغییرنمای متن " کلیک میکنم به همین جمله "تغییر نمای متن " توی مثلا صفحه 5 منتقل بشم
برای این کار از boolmark استفاده می کنم . اما متاسفانه bookmark فقط کلمه را ساپورت میکنه و جمله را ساپورت نمی کنه
چطور میتونم کاری کنم که توی word2003 جمله را برای من bookmark کنه .
يه قسمت از فايلتون رو بذاريد تا چك كنم
در قسمت word option و سربرگ proofing گزينه check spelling as you type رو غيرفعال كنيد
شما در ورد 2007 اگه از insert گزينه equation رو استفاده كني نميتوني براحتي اونو جايجا كني
ولي اگه از insert و زيرگزينه object گزينه microsoft equation 3.0 رو زدي ميتوني براحتي جابجا كني
بوكمارك اون رو هم ساپورت ميكنه فقط بايد اسمي كه براي بوكمارك تعيين ميكني يه اسم تك كلمه اي باشه
با سلام
من یه متن فارسی دارم که لا به لاش کلی متن انگلیسی هست
می خوام فونت متن های انگلیسی رو عوض کنم .چه جوری باید این کار ور بکنم
آیا باید یکی یکی سلکت کنم و عوش کنم؟
ممنون
ورد2007
سلام
خير نيازي به انتخاب جداگانه نيست
كافيه كل متن رو انتخاب كنيد (CTRL+A)
و بعد با زدن CTRL+D كادر فونت رو بياريد و از قسمت Latin text font فونت مربوطه رو تغيير دهيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)