تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 1126 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام من یک هارد سیگیت 250 دارم وقتی متوجه شدم که یک پارتیشن 8 مگابایت ناشناخته داره با نرم افزار MiniTool Partition اون رو به پارتیژن کناری اش ملحق کردام و کار خوب پیش رفت ولی دیگه هارد شناسایی نمیشه و حتی نمی گذاره وارد بایوس شوم و فقط اگر کابل ساتا را قطع کنم اجازه وارد شدن به بایوس را دارم اگه کسی راهنمایی کنه چه بلایی سر هارد اومده خیلی ممنون میشم
    سلام دوست من
    مشکل خاصی نیست جداول هارددیسک بهم ریخته به یک متخصص رجوع کنید.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

میشه راهنمایی کنی چرا هارد از حالت عملیاتی در میاد ؟
    نرم افزار دیگه ای برای تست وجو نداره ؟
    سلام دوست من
    دلایل خیلی زیادی میتونه هارد را از حالت آمادگی خارج کنه ، از فقط یک بدسکتور بگیرید تا ادجاست نبودن هد و گم کردن موقعیت و خرابی در بافر و یا در خواست برای Reallocated کردن و ...
    که در هر خانواده ای دلیل خاصی دارد آنهم بخاطر ضعف در طراحی آن قسمت .
    موفق باشید

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام و درود.
    هارد رو به مادربرد وصل میکنید؟؟؟
    اگر هارد شما از نوعMy possportباشه، با نصب کردن به پورتهای جلو یا پورتهای جانبی(بغیر از پورتهای روی مادربرد)،
    دچار کمبود و نوسان شدید ولتاژ میشه. بهتره که هارد رو به پورتهای روی مادربرد وصل کنید.
    اگر با وصل کردن هارد روی مادربرد هم با کماکان مشکل خودنمایی میکنه، با ضریب یقین پایین میشه مشکل رو به
    موتور هارد نصبت داد که نوسان ناشی از قطع ناقص اتصال باعث این مشکل شده. نصب اون به تلویزیون هم فکر میکنم
    به خاطر ولتاژ خروجی بالای سوکت تلویزیون باشه. به طوری که خود من هم یه فلش مموری رو با این اوصاف حالیه
    شما بیشتر از چند وقت نتونستم استفاده کنم.
    پیشنهاد میکنم که هارد رو به گارانتی ببرین.
    سلام
    به مادربورد وصل کردم
    اطلاعات روش خیلی برام مهمه ... اون ها رو چطوری خالی کنم ؟ برای اینکه فایل های روش برای موقعی که می فرستم گارانتی قابل بازیابی نباشه چه کاری می تونم انجام بدم ؟

بازم ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    به مادربورد وصل کردم
    اطلاعات روش خیلی برام مهمه ... اون ها رو چطوری خالی کنم ؟ برای اینکه فایل های روش برای موقعی که می فرستم گارانتی قابل بازیابی نباشه چه کاری می تونم انجام بدم ؟

بازم ممنون
    سلام.
    اگر سیستم قادر به شناسایی هارد نباشه، عملا با سیستم نمیتونی هارد رو فرمت کنی تا فایلها بازیابی نشه(یا
    لااقل در لایه های زیرین قرار بگیره و راحت بازیابی نشه!)، برای فرمت میتونی از همون تلویزیونی که هارد رومیشناسه
    استفاده کنی. چون معمولا گزینه فرمت دارن. البته بهتره بعد از فرمت کامل یه بار دیگه هم به کامپیوتر متصلش کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.
    اگر سیستم قادر به شناسایی هارد نباشه، عملا با سیستم نمیتونی هارد رو فرمت کنی تا فایلها بازیابی نشه(یا
    لااقل در لایه های زیرین قرار بگیره و راحت بازیابی نشه!)، برای فرمت میتونی از همون تلویزیونی که هارد رومیشناسه
    استفاده کنی. چون معمولا گزینه فرمت دارن. البته بهتره بعد از فرمت کامل یه بار دیگه هم به کامپیوتر متصلش کنی.

اقا از طریق تلویزیون میشه هارد رو فرمت کرد؟
    تنظیماتش کجاست؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    برای کپی فایل هام از روی هارد روی یه هارد درست چیکار می تونم انجام بدم ؟ تلویزیون که نمی تونه کپی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام خدمت مدیران
    امروز وقتی کامپوتر بالا امد م توجه شدم هارد دوم با ظرفیت یک ترابایت وقتی روش کلید میکنم
    میگه نیاز به فرمت دارم از my computer نگاه کردم فرمت هارد raw با ظرفیت 0 زده لطفا کمک کنید تمام عکس فیلم ها روی این هارد چگونه دوباره اطلاعات بازیابی کنم ایا راهی وجود داره
    ضمنا هارد وسترن دجیتال
    وکامپوتر خانگی می باشد

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اقا از طریق تلویزیون میشه هارد رو فرمت کرد؟
    تنظیماتش کجاست؟
    بستگی به مدل و برند تلویزیون شما داره. چون برخی از برندها این قابلیت رو ندارن و تنها تعدادی این موضوع رو
    پشتیباتی میکنن.
    تنظیمات خاصی هم نیاز نداره. شما وارد درایوی که تلویزیون به عنوان دستگاه جانبی شناسایی کرده و از اونجا
    عملیات فرمت رو انجام بدین. البته ابن کار رو با دستگاه های ویدیویی که درگاه USBدارن،بهتر و راحت تر میشه
    انجام داد. منوط به اینکه هارد شما رو با این وظعیت شناسایی کنن.

برای کپی فایل هام از روی هارد روی یه هارد درست چیکار می تونم انجام بدم ؟ تلویزیون که نمی تونه کپی کنه
    صحبت سر فرمت هارد بود که در صورت ارجاع به گارانتی، اطلاعاتش به سادگی قابل حصول و بازیابی نباشه.نه کپی!!!
    اگر از طریق کامپیوتر نشه، من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه!

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

[با سلام خدمت مدیران
    امروز وقتی کامپوتر بالا امد م توجه شدم هارد دوم با ظرفیت یک ترابایت وقتی روش کلید میکنم
    میگه نیاز به فرمت دارم از my computer نگاه کردم فرمت هارد raw با ظرفیت 0 زده لطفا کمک کنید تمام عکس فیلم ها روی این هارد چگونه دوباره اطلاعات بازیابی کنم ایا راهی وجود داره
    ضمنا هارد وسترن دجیتال
    وکامپوتر خانگی می باشد

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

[با سلام خدمت مدیران
    ضمنا هارد وسترن دجیتال
    وکامپوتر خانگی می باشد
    سلام و درود.
    دوست عزیز در ابتدا و قبل از هر عملی بهتره که با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، همه اطلاعات هارد رو بازیابی کنی.
    فکر نمیکنم در روند بازیابی اختلالی پیش بیاد و به احتمال بسیار زیاد همه فایلها کامل بازیابی بشه. بعد از این کار و
    ذخیره اطلاعات رو یه هارد دیگه به مشکل هارد رسیدگی میکنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •