اوکی!
می مونم شارژ این ماه رو کامل به فنا دادم بعد تماس می گیرم با اندیشه ببینم چی به چیه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اوکی!
می مونم شارژ این ماه رو کامل به فنا دادم بعد تماس می گیرم با اندیشه ببینم چی به چیه!
حضوری نرو..... چون اونجا اینقده تحولیت میگیرین که خودکار میری تو قسمت مالی....!
حالا زد و اندیشه گیر داد که باید فسخ قرارداد رو بیاری من چیکار کنم!
از بد حادثه بچه های پارس وی هم آشنا هستن ، شک ندارم که حضوری مخ منو میزنن!![]()
امشب زنگ میزنم ببینم چی میگن
اما این ربطی به نویز نداره دوست من! چطوره روزا سرعت خوبه ( البته نه همچین خوب، 30 بیشتر نمیره )
قرار بود ما قبل کات کنم برم دیگه..!
اینقدر رو مخ کار کردن که قانع شدم...!
پس نمیرم!یا یه جوری می پیچونم!
هر چند ما حق انتخاب داریم! شما رو نمیدونم ولی من از هر کیلوبایت این اینترنتی که میگیرم دارم پول در میارم! محدودیت در ماه و سرعت سرویس برام مهمه! گر زمانی پام به اونجا رسید رک و راست بهشون میگم! اگه مثل اندیشه خدمات دادن به من ، ما مخلصشونم هستیم!![]()
الان باز پارس یه ذره بهتر شده...!
سرعت دانلوش از 60 دیگه پایین نمیاد....------ رو خوب جواب میده..
قوی باش !
قدرت اراده و اعتماد به نفس همین جاها به کار میاد !!! ... هر شب 100 بار تکرار کن "من می تونم" " من می تونم" ...
وقتی هم وارد شرکت شدی با قیافه خشن و شاکی یه زهره چشم حسابی بگیر همه ماستشونو کیسه کنن ! لبخند بی لبخند !
اینطوری هیچکس جرات نمیکنه مخ بزنه !
داری میای بیرون هم در شرکت رو هم محکم به هم بکوب ! بعدش با خیال راحت برو هر جا دوس داری اشتراک بگیر .
از شوخی گذشته اگه خودت نخوای هیچ احدی نمیتونه به زور وادارت کنه تمدیدش کنی .. نه اندیشه نه پارس نه دامون نه هیچ جای دیگه ! چون هیچکدوم ازمون طلبکار نیستن ! این ما هستیم که داریم بهشون سود میرسونیم اونهم چندین برابر استانداردهای جهانی !!! ... اگه هم رفتی و راضی به تمدید مجدد شدی مطمئن باش ته دلت هنوز باهاشونه و هنوز یه کم ازشون راضی هستی ... که این هم هیچ عیبی نداره !البته به نظرم اصلا خوب نیست همه دوستان تو یه شرکت جمع بشن . همین حالت که خیلیها از شرکتای دیگه بجز اندیشه اشتراک دارن بهتره و باعث میشه ما همیشه از وضعیت شرکتای دیگه با خبر باشیم و رقابت بین شرکتا هم برای سرویس با کیفیت تر بیشتر داغ میشه.
Last edited by birak; 09-05-2010 at 18:49.
دوست من حرف شما درست.. ولی اینجا ایرانه.. شما فک کن من رفتم گفتم فسخ
رفتن واسه من چایی آوردن با کوکی..!
به هر حال موافقم ؛ همه چی دست خود آدمه..!
راستش من این دوسالی که از پارس سرویس می گیرم نه راضی بودم نه ناراضی!
ولی در کل بیشتر نا راضی بودم! چون اکثراً سرعت پایین بود و مشکل قطع و وصل داشتم! این سال جدید کمی بهتر شده بود که اونم باز پرید!
الان هم دلیل کوچ من از پارس بیشتر اینه که من می تونم با همین پول 8 گیگ محدودیت در ماه داشته باشم! در صورتی که در پارس محدودیت 6 گیگ هست! 2 گیگ هم کم نیست و میشه کلی اطلاعات دانلود کرد و برای منی که دارم از اینترنت پول در میارم ارزش داره!
با این حساب برای من قانع کننده ست که قراردادم رو با پارس آنلاین فسخ کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)