تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 388 از 1635 اولاول ... 2883383783843853863873883893903913923984384888881388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

چندتا سوال ديگه داشتم؟
    مشخصات FX500 و LX-3 شبيه هم هستند با 2 اختلاف در زوم و صفحه نمايش كه FX500 بهتره
    حالا با اين توضيحات ميشه گفت كه كيفيت عكسهاي FX500 هم مثله LX-3 عاليه؟
    چونكه دوستان از LX-3 خيلي تعريف ميكنند

و اينكه FX100 فيلمبرداري HD نداره؟ درسته؟

ريويويي از Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520 نداريد؟
    Last edited by setayesh_mj; 21-09-2009 at 11:11.

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون قضيه تنظيمات دستيه كه LX-3 رو سر تر كرده. و اينكه وايد LX-3 هم خيلي بيشتره. LX-3 در حد كنون G10 هست نه در حد fx500

ريويوو هم خيلي زياده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همون قضيه تنظيمات دستيه كه LX-3 رو سر تر كرده. و اينكه وايد LX-3 هم خيلي بيشتره. LX-3 در حد كنون G10 هست نه در حد fx500
    /[/code]
    دوست عزيز فقط تنظيمات دستي LX3 نيست كه اونو يه سرو گردن بالا برده بلكه علاوه بر اينها كيفيت بالاي لنز و سنسور عالي اون باعث شده كه LX3 در بين دوربينهاي هم رده خودش مثال زدني بشه .

.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها من یه ماه پیش قبل اینکه برم مسافرت دوربین panasonic TZ7-ZS3 رو به قیمت 470 هزار تومن خریدم. چند تا مشخصه جالب داره که لازم دیدم توضیح بدم:

1) میشه با کاهش دادن رزولوشن زوم اپتیکال رو تا 21.4 افزایش داد و اینو تحت عنوان امکان EZ ( زوم اپتیکال اضافی) اعمال می کنه. بعد از اون زوم دیجیتال تا 48 هم داره که بدرد نمی خوره چون کیفیت عکس پایین می آد.
    البته این امکان در موقع فیلمبرداری عمل نمی کنه و فقط می شه تا 12 برابر حین فیلمبرداری زوم کرد
    2) امکان iA رو در فیلمبرداری هم اعمال می کنه. کمترین نور محیط کافیه تا دوربین با تنظیم اتوماتیک بهترین فیلمبرداری با کیفیت HD و صدای استریوی عالی رو انجام بده... مثل یه مینی هندی کمه
    3) سیستم اتوماتیک کاهش صدای بادش در موقع فیلمبرداری خوب عمل می کنه
    4) عملکرد شناسایی چهره اش در موقع عکاسی نسبتا خوبه
    5) امکان تنظیمات دستی داره و می شه مطابق شرایط سوژه تنظیمات مختلفی انجام داد
    6) AF و ماکروش عالی عمل می کنه
    7) وایدش عالیه
    8) با نرم افزاری که همراه دوربین داده شده میشه عکس ها رو ویرایش کرد ، کلیپ ساخت و یا فیلمها رو تبدیل یاخلاصه کرد و DVD قابل پخش در دستگاه های DVD پلیر درست کرد.
    9) تنها موردی که یه مقدار اذیتم کرد یه مقدار سرعت پایین عکسبرداری مجدده که حدود 7 تا 15 ثانیه هست ( بستگی به شرایط و استفاده یا عدم استفاده از فلاش)
    در مجموع به نظر من اینکه می گن این دوربین بهترین دوربین کامپکت دیجیتال (اتوماتیک) سال 2009 هست، درسته.
    اگه مایل باشید میتونم چند تا از عکسهایی که باهاش گرفتم رو ارائه کنم.

موفق باشید
    Last edited by Your Friend; 21-09-2009 at 14:49.

5. 3 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یه ماه پیش قبل اینکه برم مسافرت دوربین panasonic TZ7-ZS3 رو به قیمت 470 هزار تومن خریدم. چند تا مشخصه جالب داره که لازم دیدم توضیح بدم:

1) میشه با کاهش دادن رزولوشن زوم اپتیکال رو تا 21.4 افزایش داد و اینو تحت عنوان امکان EZ ( زوم اپتیکال اضافی) اعمال می کنه. بعد از اون زوم دیجیتال تا 48 هم داره که بدرد نمی خوره چون کیفیت عکس پایین می آد.
    البته این امکان در موقع فیلمبرداری عمل نمی کنه و فقط می شه تا 12 برابر حین فیلمبرداری زوم کرد
    2) امکان iA رو در فیلمبرداری هم اعمال می کنه. کمترین نور محیط کافیه تا دوربین با تنظیم اتوماتیک بهترین فیلمبرداری با کیفیت HD و صدای استریوی عالی رو انجام بده... مثل یه مینی هندی کمه
    3) سیستم اتوماتیک کاهش صدای بادش در موقع فیلمبرداری خوب عمل می کنه
    4) عملکرد شناسایی چهره اش در موقع عکاسی نسبتا خوبه
    5) امکان تنظیمات دستی داره و می شه مطابق شرایط سوژه تنظیمات مختلفی انجام داد
    6) AF و ماکروش عالی عمل می کنه
    7) با نرم افزاری که همراه دوربین داده شده میشه عکس ها رو ویرایش کرد ، کلیپ ساخت و یا فیلمها رو تبدیل یاخلاصه کرد و DVD قابل پخش در دستگاه های DVD پلیر درست کرد.
    8) تنها موردی که یه مقدار اذیتم کرد یه مقدار سرعت پایین عکسبرداری مجدده که حدود 7 تا 15 ثانیه هست ( بستگی به شرایط و استفاده یا عدم استفاده از فلاش)
    در مجموع به نظر من اینکه می گن این دوربین بهترین دوربین کامپکت دیجیتال (اتوماتیک) سال 2009 هست، درسته.
    اگه مایل باشید میتونم چند تا از عکسهایی که باهاش گرفتم رو ارائه کنم.

موفق باشید
    اينجا قسمت مشاوره براي خريد دوربينه نه تعريف و به به چه چه از دوربين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اينجا قسمت مشاوره براي خريد دوربينه نه تعريف و به به چه چه از دوربين.
    من این مطلبو بخاطر این نوشتم که در تاپیک های قبلی ( اگه دیده باشین ) درمورد این دوربین صحبت کرده بودیم و قرار شده بود اگه خریداری کنم نتایج تست عکس و فیلمبرداریشو بگم ( یعنی مشاوره!!!) لطفا عجول نباشید و پیشداوری نکنید . من نه تعریف بی موردی کردم و نه مطلب خلاف واقع گفتم.

8. 2 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چندتا سوال ديگه داشتم؟
    مشخصات FX500 و LX-3 شبيه هم هستند با 2 اختلاف در زوم و صفحه نمايش كه FX500 بهتره
    حالا با اين توضيحات ميشه گفت كه كيفيت عكسهاي FX500 هم مثله LX-3 عاليه؟
    چونكه دوستان از LX-3 خيلي تعريف ميكنند

و اينكه FX100 فيلمبرداري HD نداره؟ درسته؟

ريويويي از Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520 نداريد؟
    همون طور که دوستان گفتند کیفیت این دو تا اصلا قابل مقایسه نیست با هم. حتی مشخصاتشون هم عین هم نیست.
    LX-3 اندازه ی سنسورش بزرگتره و تکنولوژی ساخت سنسورش بهتره. تراکم پیکسلش هم در نتیجه کمتره. البته واید این دو تا میشه گفت فرقی نداره ولی کیفیت لنز LX-3 خیلی بالاتره. تنظیمات دستی, ماکروی 1 سانتیمتر, وایت بالانس و محدوده ی دیافراگم بهتر. قابلیت نصب فلاش اکسترنال, عکاسی پیاپی بهتر, فرمت RAW, کیفیت LCD بالاتر, و...
    به طور خلاصه بخوام بگم مهمترین ویژگی های LX-3 لنز با کیفیتش (با دیافراگم 2.8-2.0) و سنسور و عملکردش در حساسیت های بالا هست.
    حالا کجای مشخصاتشون شبیه به همه؟ برتری FX500 هم فقط در زوم تله ی بیشتره.
    Last edited by prowler88; 21-09-2009 at 16:14.

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

همون طور که دوستان گفتند کیفیت این دو تا اصلا قابل مقایسه نیست با هم. حتی مشخصاتشون هم عین هم نیست.
    LX-3 اندازه ی سنسورش بزرگتره و تکنولوژی ساخت سنسورش بهتره. تراکم پیکسلش هم در نتیجه کمتره. البته واید این دو تا میشه گفت فرقی نداره ولی کیفیت لنز LX-3 خیلی بالاتره. تنظیمات دستی, ماکروی 1 سانتیمتر, وایت بالانس و محدوده ی دیافراگم بهتر. قابلیت نصب فلاش اکسترنال, عکاسی پیاپی بهتر, فرمت RAW, کیفیت LCD بالاتر, و...
    به طور خلاصه بخوام بگم مهمترین ویژگی های LX-3 لنز با کیفیتش (با دیافراگم 2.8-2.0) و سنسور و عملکردش در حساسیت های بالا هست.
    حالا کجای مشخصاتشون شبیه به همه؟ برتری FX500 هم فقط در زوم تله ی بیشتره.
    پس با اين توضيحاتي كه شما داديد ميشه از اون دو مورد برتری FX500 (زوم و تله ی بیشتر) گذشت و رفت سراغ LX-3 ؟
    فقط حيف كه قيافش يه كمي بزرگه!
    وگرنه همه چيش خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام میشه یه لطفی کنید راجع به sx 20 IS نظرتون رو بگید من به نظرم دوربین خوبی اومد می خواستم ببینم قیمتش چنده و آیا ارزش خریدن رو داره

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پس با اين توضيحاتي كه شما داديد ميشه از اون دو مورد برتری FX500 (زوم و تله ی بیشتر) گذشت و رفت سراغ LX-3 ؟
    فقط حيف كه قيافش يه كمي بزرگه!
    وگرنه همه چيش خوبه
    زوم LX-3 در حدیه که یک مقدار محدود کننده س. اگه کامپکت خوب با زوم بیشتر میخواین G11 کنان انتخاب بهتریه. ولی اگه بتونین با زوم LX-3 بسازین دوربین فوق العاده خوبی هست. یعنی در حدی بود که سایت photo.net که سایت فوق تخصصی عکس هست و ریویو از هیچ دوربینی توش پیدا نمیکردین یه ریویو از این دوربین گذاشته بود.
    در مورد G11 هم بگم که سایت dpreview وقتی ریویوی G10 رو گذاشت در قسمت نتیجه گیری گفته بود که این دوربین خیلی عالیه فقط ما موندیم چی میشد اگه کنان میومد از مگاپیکسل کم میکرد و یه سنسوری با تکنولوژی LX-3 روی این دوربین میذاشت؟ و کنان در مدل G11 این مورد هم مورد توجه قرار داد و مهمترین ضعف G10 در برابر LX-3 هم رفع شد (رزولوشن از 14.7 به 10 کاهش پیدا کرد).
    سلام میشه یه لطفی کنید راجع به sx 20 IS نظرتون رو بگید من به نظرم دوربین خوبی اومد می خواستم ببینم قیمتش چنده و آیا ارزش خریدن رو داره
    دوربین بسیار خوبیه. بهترین دوربین سوپرزوم موجود در بازاره. البته نمیدونم تو ایران اومده یا نه. قیمت هم ندارم. تنها چیزی که مشخصه اینه که باید بالای 450 تومن باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •