تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 2376 اولاول ... 2883383783843853863873883893903913923984384888881388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خبر های کوتاه
    تغيير تركيب استقلال براى بازى با مس

استقلال در بازى مقابل سپاهان و على الخصوص در نيمه دوم، انرژى زيادى صرف كرد، به همين خاطر قلعه نويى درصدد است تا براى بازى با مس كرمان، تركيب تيم را تغيير دهد. وى در چند بازى ابتدايى ليگ به همه بازيكنان تميش فرصت حضور در ميدان را مى دهد.

ناراحتى شديد قلعه نويى از مدافعان استقلال

مهدى جعفرپور مهاجم تيم سپاهان در بين ۴ مدافع استقلالى ، دروازه آبى پوشان را باز كرد كه اين مسأله باعث ناراحتى شديد امير قلعه نويى سرمربى تيم شده است. قلعه نويى ديروز مدافعان تيمش را بازخواست كرد و از آنها خواست از اين به بعد سر به هوا نباشند.

تقى پور به بازى با مس مى رسد

ابراهيم تقى پور مدافع تيم استقلال در بازى با پگاه در گيلان دچار كشيدگى پشت پا شد. به همين خاطر به دستور دكتر نوروزى تحت درمان قرار گرفت تا مصدوميتش تشديد نشود. طبق شنيده ها تقى پور به بازى با مس كرمان مى رسد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به دليل نقد نشدن چك

طالب لو در تمرين امروز صبح شركت نكرد

خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال استقلال به دليل پاس نشدن چك خود، در تمرين امروز صبح شركت نكرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو صبح امروز چك دريافتي خود از باشگاه را به بانك برد تا با نقد شدن آن، در تمرين امروز صبح شركت كند؛ اما بر خلاف انتظار، چنين نشد تا در واكنش به اين عدم تعهد باشگاه به وعده اش، او هم در تمرين شركت نكند.
    اين دروازه بان به مسئولان باشگاه پيغام داد، اگر اين چك تا عصر نقد نشود، در تمرين بعد از ظهر هم شركت نمي كند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

منصوریان در گفتگو با مهر:
    هیچ صحبتی علیه قلعه نویی نکرده ام/ می خواهند استقلال را به حاشیه ببرند
    کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هیچ صبحتی علیه سرمربی تیم استقلال نداشته ام و مطالبی که از قول من در این خصوص نقل شده را تکذیب می کنم.

علیرضا منصوریان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: متاسفانه امروز از قول من در برخی مطبوعات ورزشی مطالبی عنوان شده بود که حقیقت ندارد. من به عنوان فردی که 14 سال سابقه بازی در استقلال را دارم حداقل این شجاعت را دارم که اگر در مورد فردی اظهارنظر کرده باشم آن را نفی نکنم اما این مطالب به هیچ عنوان واقعیت نداشته و آن را من به زبان نیاورده بودم.

وی بیان این مطالب از قول خود را اقدامی برای حاشیه سازی علیه تیم فوتبال استقلال عنوان کرد و گفت: من با هیچ کس گفتگو نکرده بودم و مطالبی که علیه امیر قلعه نویی از قول من بیان شده، نقل قول مستقیم من نبوده است. در حالی که من به هیچ عنوان علیه سرمربی استقلال اظهارنظری این چنینی نکرده بودم. اصلا دلیلی برای این کار وجود ندارد.

کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: در آخرین بازی استقلال در مسابقات جام حذفی باشگاه های کشور تاکید کردم که تیم استقلال در فصل آینده بسیار پرقدرت ظاهر خواهد شد، امروز چه دلیلی دارد که علیه تیم و باشگاه محبوبم موضع گیری کنم؟! هر انسان عاقلی که این مطالب را بخواند می داند افرادی که از زبان من علیه سرمربی تیم استقلال موضع گیری کرده اند چه هدفی را دنبال می کنند.

منصوریان درخاتمه تصریح کرد: من تا اندازه ای به تیم استقلال علاقه دارم که حاضر نیستم علیه مربی و بازیکنان این تیم حرفی را بر زبان بیاورم.

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بازي بعدي كيه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به پيشنهاد امير قلعه نويي؛
    پيشكسوتان هم سفر استقلال مي‌شوند

پيشكسوتان باشگاه استقلال تهران در سفرهاي استاني اين تيم را همراهي مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به پيشنهاد امير قلعه‌نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از بازگشت استقلال از سفر كرمان، در تمامي سفرهاي آينده تيم فوتبال استقلال به شهرستان‌ها دو پيشكسوت آبي كه از سوي روابط عمومي اين باشگاه انتخاب مي‌شوند، مهمان تيم خواهند بود تا در طول رقابت‌ها از آنها تقدير شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نبود روانخواه احساس مى شود

مهدى پاشازاده: استقلال به يك نيكبخت نياز دارد

مدافع اسبق تيم ملى كشورمان در خصوص وضعيتش گفت: با توجه به اينكه نتوانستم با مسئولين باشگاه شيرين فراز به توافق برسم به احتمال زياد تا آخر هفته به تيم هما خواهم پيوست. مهدى پاشازاده افزود: دليل انتخاب هما در ميان پيشنهاد هاى ديگر به اين خاطر بود كه از جمله تيم هاى ريشه داربوده و از نظر امكانات سخت افزارى شرايط بهترى نسبت به شيرين فراز دارد و همچنين بازيكنان براى حضور در اين تيم راقب تر هستند. پاشازاده با اشاره به بازى استقلال مقابل سپاهان گفت: سپاهان در اين ديدار بازى منطقى و رو به جلويى را به نمايش گذاشت و خيلى خوب توانست توپ و زمين را در اختيار بگيرد اما استقلال حرفى براى گفتن نداشت و به اعتقاد من سپاهان يكى از معدود تيم هاى ليگ برتر است كه به فوتبال حرفه اى روى مى آورد. بازيكن سابق تيم ملى اظهار داشت: استقلال به يك مهاجم مانند نيكبخت نياز دارد كه مدافعين را سر در گم كند و به قول معروف خط دفاع را بر هم بريزد. وى در خصوص عملكرد جبارى و منتظرى تصريح كرد: متاسفانه اين ۲ بازيكن نسبت به بازى اول عملكرد مطلوبى نداشتند و در اين بازى به هيچ وجه حضور پررنگى در زمين از عملكرد شان حس نشد و به همين خاطر با صحبت هاى قلعه نويى موافقم كه گفته در زمين راه مى رفتند. پاشازاده با اشاره به نبود روانخواه گفت: روانخواه واقعا يكى از اميد ها و مهره هاى كليدى اين تيم بود و نبودش در تيم كاملا احساس مى شود اما در كل اميدوارم كه وضعيت تيم استقلال در فصل گذشته دوباره تكرار نشود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

یکشنبه با مس ساعت 16:45

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

رضايت قلعه نويى از اكبرى

امير قلعه نويى، سرمربى تيم استقلال تهران، از يدالله اكبرى رضايت كامل دارد. او پس از ديدار دوستانه با تيم ملى جوانان از يدالله اكبرى كاملاً راضى بود.گفتنى است امكان حضور اكبرى در ديدار استقلال مقابل مس كرمان وجود دارد.

خارجى هاى استقلال ديپورت شدند

۳ بازيكن خارجى كه در تمرينات استقلال شركت مى كردند از سوى كادر فنى اين تيم ديپورت شدند. فاايسكا، ماركو (هر دو اهل برزيل) و ژايكوف مقدونيه اى ۳ بازيكنى بودند كه نتوانستند نظر مساعد قلعه نويى را جلب كنند.

درخواست ۶ ميلياردى فتح الله زاده از سازمان

على فتح الله زاده، مديرعامل استقلال تهران براى حضور مقتدرانه در اين فصل بودجه ۶ ميليارد تومانى را از سازمان تربيت بدنى درخواست كرد. گفتنى است يك و نيم ميليارد تومان از اين مبلغ براى ليگ قهرمانان آسيا در نظر گرفته شده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اعتراض مسئولان استقلال به توزيع بليت هاى VIP

باشگاه استقلال از اينكه در هر بازى خود از داشتن بليت هاى جايگاه ويژه ورزشگاه آزادى (VIP) به اندازه ميهمانانشان محرومند معترض بوده و قصد دارد اعتراض خود را به گوش مسئولان فدراسيون نيز برساند.

ديروز آخرين شرايط استقلال بررسى شد

تشكيل كميته ارزيابى بازيكنان خارجى براى جلوگيرى از هزينه اضافى! اولين جلسه شوراى معاونان باشگاه استقلال روز گذشته از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقيقه تا ساعت ۱۶ و۳۰ دقيقه برگزار شد. در اين نشست، على فتح الله زاده، امير قلعه نويى، نظرى جويبارى، دادگر، امير حسينى، نورى فر، اسدى و اميرى حضور داشتند و شرايط فعلى تيم استقلال از نظر مالى، كيفيت عملكرد در ۳ هفته اول و... بررسى شد منصوريان هم در اواخر جلسه ياد شده حضور يافت و به نحوى در جمع حاضر، مصاحبه هاى اخير خود عليه سرمربى استقلال را تمام و كمال تكذيب كرد. امير قلعه نويى نيز براى بحث درخصوص اين موضوع بعد از پايان جلسه شوراى معاونان، نشستى جداگانه برگزار كرد.

پورحيدرى:

بحث تغيير فتح الله زاده هنوز زود است

منصور پور حيدرى گفت: در آخرين جلسه هيأت مديره باشگاه استقلال هيچ گونه صحبتى در خصوص تغيير در مديريت باشگاه انجام نشد و تأمين بودجه از مباحث اصلى جلسه هيأت مديره بود. عضو هيأت مديره باشگاه استقلال تهران در واكنش به اخبارى در خصوص احتمال تغييرات مديريتى در اين باشگاه گفت: آقاى فتح الله زاده و كادر فنى تيم استقلال به تازگى كار خود را آغاز كرده اند و به نظر من نياز به زمان دارند و بى انصافى است از هم اكنون صحبت از تغيير و تحول بزنيم.پورحيدرى اضافه كرد: استقلال تهران مشكل هماهنگى دارد و اگر بازيكنان اين تيم بتوانند از نظر كار گروهى پيشرفت داشته باشند، نتايج بسيار بهترى را در ادامه مسابقات ليگ برتر كسب خواهند كرد. متأسفانه مهاجمان اين تيم با بى دقتى و كم شانسى فرصت ها را به هدر مى دهند. مشكل اصلى استقلال در گلزنى است كه اميدوارم كادر فنى استقلال در تمرينات روى اين موضوع تأكيد ويژه اى داشته باشد.سرپرست تيم پاس همدان درادامه با اشاره به وضعيت اين تيم در مسابقات ليگ برتر گفت:بازيكنان با وجود انجام بازى سنگين و فشرده مقابل پرسپوليس و سپاهان روى هم رفته عملكرد بدى نداشتند اما ايده آل نيست. ضمن اينكه ۲ ، ۳ بازيكنان مصدوم و خارجى داريم كه از هفته هاى آينده مى توانند تيم پاس همدان را در مسابقات همراهى كنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

انتقاد از فتح الله زاده در جلسه هيأت مديره

اگر خاطرتان باشد در روزهايى كه استقلال در تركيه بود، مسئولان اين باشگاه خبر دادند كه فتح الله زاده مشغول مذاكره با چند شركت تركيه اى است تا يك اسپانسر ديگر به جمع اسپانسرهاى استقلال اضافه شود استقلالى ها مدعى بودند كه يك اسپانسر ۵/۱ ميلياردى هم پيش از فصل براى استقلال تدارك ديده اند تا به عنوان حامى مالى استقلال در فصل جارى مطرح شود. اما بد نيست بدانيد كه استقلالى ها پس از آنكه ۳ بازى خود را به دليل نداشتن اسپانسر بدون تبليغات كارخانه اى پشت سر گذاشتند، قرار است آرم يك اسپانسر داخلى را در بازى هفته چهارم مقابل مس كرمان روى پيراهن خود داشته باشند. استفاده از اسپانسر داخلى و عدم تحقق وعده هاى قبلى كه مديرعامل استقلال داده بود باعث شد تا در جلسه اخير هيأت مديره، حاضران در اين جلسه ضمن ابراز رضايت و توافق با استفاده از اين حامى داخلى از عملكرد بخش اقتصادى استقلال و همچنين پيگيرى هاى مديرعامل اين باشگاه گلايه كرده و خواستار رسيدگى بيشتر به اين موضوع شده اند.گويا آنها اعتقاد دارند كه فتح الله زاده در جلب رضايت شركت هايى كه قول همكارى داده بودند عملكرد مناسبى نداشته است و اين موضوع مى تواند به ضرر استقلال شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •