امروز زنگ زدم يه psp فروشي گفت هرچي به سمت تابستون ميريم psp داره گرئنتر ميشه تعجب كردم من فكر ميكردم هرچي به امتحانات نزديكتر بشيم ارزونتر ميشه
امروز زنگ زدم يه psp فروشي گفت هرچي به سمت تابستون ميريم psp داره گرئنتر ميشه تعجب كردم من فكر ميكردم هرچي به امتحانات نزديكتر بشيم ارزونتر ميشه
اون جایی که شما میگی اصلا سوراخ نداره که هوا بخواد ازش عبور کنه!
ببین باید آیتم هاتو خیلی خوب ردیف کنی با استفاده از materis fussion آیتم Cura رو بساز بعد هر موقع جونت کم شد ازش استفاده کن تا جونت پر بشه یادش بخیر من تو کل این بازی 2 بار مردم اونم اول های بازی!!
قیمت دقیق نمیشه داد آخه
بچه ها يه مشكل:
psp من هنگام روشن شدن يه پيغام خطا ميده به شرح زير:
a serious error occorred.contact the technical support line for assistance
ولي منوي recovery اون بالا مياد
شما ميگيد چيكار كنم؟
چون يه كار مهم دارم
pspمن سمهئ هست firmware شم 3.9 اه.
ببین برو تو ریکاوری بعد advanced بعد toggle usb flash 0 رو بزن باید کابل usb به psp ایت وصل باشه بعد اگه از فلشت بک آپ داری کپی کن تو او قسمتی که تو کامپیوترت میاد اگه نداری باید دانلودش کنی تو فوروم بازی سنتر تو تاپیک 3.90 فک کنم باشه
فریم ویر 3.93 هم اومد البته بهتره نصبش نکنید
psp CFW3.93
1.50 kernel addonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنی؟آخه تو سایت DAX هنوز خبری ازش نیست!چطوری psp hacks داردش؟شاید کس دیگه ای کرکش کرده؟
ديگه psp قديمي شده و ديگه بايستي psp2 را ساخت
اين چين كه از خودش چيزي ندازد فقط بلده كژي بزنه اگر به جاي كپي تحقيقات را افزايش مي داد الان خداي تكنولوژي بود الان شما ديد چين از خودش محصولي نو بدهد فقط كپي
سلام من چند تا تم قشنگ مي خوام .ورژنم هم 3.90m33-3 هست.لطفا با اموزش بگيد چطوري بريزم و فونت فارسي برا psp هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)