شما لازم هست که دفترچه ارسال کنید،برای زمان فرستادن دفترچه هم انتهای پست اول رو مشاهده کنید![]()
شما لازم هست که دفترچه ارسال کنید،برای زمان فرستادن دفترچه هم انتهای پست اول رو مشاهده کنید![]()
سلام
یه سوال زیر دیپلم
در صورت داشتن شرایط میشه حین داشتن معافیت تحصیلی،معافیت دائم گرفت؟
سلام
من در سال 87 در کنکور شرکت کردم در یک دانشگاه دولتی قبول شدم الان ترم 6 هستم امسال من امتحان فراگیر پیام نور امتحان دادم و قبول شدم ایا من میتوانم از دانشگاه دولتی انصراف بدم و از دانشگاه پیام نور در خواست معافیت تحصیلی بدم؟![]()
سلام
من متولد 71 هستم امسال کنکور دادم و رتبم شد 20 هزار الان که دارم با شما صحبت میکنم در مرخصی میان دوره آموزشی سربازی هستم و همچنین منتظر جواب انتخاب رشته دانشگاه .
کسی میتونه به من بگه که تو یگان بعد از آموزشی که تو شهر خودم هست امکان درس خوندن برای کنکور 91 وجود داره و اینکه کسی میدونه ساعت کاری یگان سربازی چطوره ؟؟
اگه کسی این تجربه رو داشته به من معرفیش کنید
با تشکر
سلام
خیر نمیشه
سلام
درصورت انصراف اگه مشمول باشید باید یرید خدمت
همزمان با تحصیل نمیشه سربازی رو هم گذروند ، از خدمت ترخیص میشین تا بعد از اتمام تحصیل
.
سلام ببخشید من یه سوال داشتم .با توجه به این که گفته میشه افرادی که دکتری حرفه ای دارن نمی تونن برا معافیت پزشکی اقدام کنن . حالا سوال من اینه که اگه کسی معافیت پزشکی داشته باشه می تونه تو دانشگاه پزشکی بخونه یعنی اجازه داره؟من الان معافیت پزشکی دیابت دارم می خوام امسال بمونم پشت کنکور که اگه خدا بخواد پزشکی قبول شم می خوام بدونم گیر نمی دن برا ثبت نام تو دانشگاه![]()
برای دیابت هیچ مشکلی نیست .من الان معافیت پزشکی دیابت دارم می خوام امسال بمونم پشت کنکور که اگه خدا بخواد پزشکی قبول شم می خوام بدونم گیر نمی دن برا ثبت نام تو دانشگاه![]()
سلام.بچه ها 2 تا سوال داشتم.
1.ملاک صافی کف پا برای معافیت دایم چیه؟ چطوری میشه مطمعن شد؟
2.هنوزم ممنون الخروج شدن بخاطر سربازی 18 سال کامل هست یا کمتر شده؟ بخاطر تغییر تو سیستم آموزشی که پیش شده چهارم.
پیشاپیش تشکر میکنم![]()
سلام.بچه ها 2 تا سوال داشتم.
1.ملاک صافی کف پا برای معافیت دایم چیه؟ چطوری میشه مطمعن شد؟
2.هنوزم ممنون الخروج شدن بخاطر سربازی 18 سال کامل هست یا کمتر شده؟ بخاطر تغییر تو سیستم آموزشی که پیش شده چهارم.
پیشاپیش تشکر میکنم![]()
سلام،
1.فکر کنم معافیت صافی کف پا رو برداشتند،چون دوستم اقدام کرد معاف نشد ولی شما از خود نظام وظیفه جویا شو!
2.سن خروج از کشور تغییری نکرده و زمانی که شما مشمول باشید بدون وثیقه نمی تونید از کشور خارج بشید!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)