تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3879 از 4105 اولاول ... 28793379377938293869387538763877387838793880388138823883388939293979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,781 به 38,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. اعزامی 12/19 مازاد بودم، افتادم عجب شیر. از دیروز (بیست و شیشم) بهمون مرخصی دادن تا پونزدهم (خدا بده برکت ) دوره طلاییه که میگن اینه ها. البته می دونم چون بعد عید آموزشمون فشرده میشه پوستمون رو می کنن ولی واقعا ارزشش رو داره.

تو این یک هفته که برخوردها نسبتا خوب بوده (گروهان ما همه فوق دیپلمن)
    اگه حسش بود بعدا یه کم از محیط و شرایط و اینکه چیا حتما با خودتون ببرید می نویسم شاید به درد یه عده ای بخوره.
    سلام
    داداش کدوم ارگان افتادی؟

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من میخواستم امریه بشم اونجا که میگفتن 24 ساعته اس و گشت زنی های جنگلی هم داره .. من نشد که امریه ام اوکی شه .. وگرنه تو شهر خودم بودم... حیف شد
    لعنت به این شانس، عجب گرفتاری از همین می ترسیدم، فکر کنم بخاطر همین 21 ماه هست، لباسش که نظامی هست فاصله از شهرم هم 70 کیلومتر در ماه 300 تومن هزینه رفت و آمد هست تعهد هم گرفتن که یک وقت دکتری قبول شم نتونم برم، نمی دونم چه سودی داشت که قبول کردم ایکاش دست یا پام میشکست و قبول نمیکردم. راستی اطلاعات دیگه ای در مورد این امریه مزخرف ندارید.

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بچه ها من دو واحد از دانشگاهم مونده ورودی مهر 90 هستم، قرار بود تابستون تموم کنم ولی هی امروز فردا کردم و تا الان مونده، اوایل اسفند رفتم با آموزش صحبت کردم گفت واحدامو پاس کنم تاریخ فارغ التحصیلیمو همون تابستون میزنه. حالا من شرایط معافیت پزشکی هم داشتم ولی الان خیلی استرس دارم که چون هیچ اقدامی واسه سربازی نکردم مشکلی پیش بیاد، به نظرتون بعد عید واحدارو پاس کنم و واسه معافیت اقدام کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بالاخره تموم شد . دوستان هر سوالی دارن بپرسن. میتونم تجربیاتمو در اختیارتون بذارم. ضمنا من در ارتش خدمت کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بالاخره تموم شد. هرکی سوال داره بپرسه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بالاخره تموم شد . دوستان هر سوالی دارن بپرسن. میتونم تجربیاتمو در اختیارتون بذارم. ضمنا من در ارتش خدمت کردم
    سلام دوست عزيز
    خسته نباشي،سلامت باشي هميشه .انشاالله منم يه روز بيام بگم تموم شد [emoji51]
    ارتش براي ليسانس مجرد چقدر حقوق ميده اگر محل سكونت باشم كي ميزارن برگردم خونه
    هر ماه چقدر مرخصي ميدن
    براي ليسانس درجه چي ميدن بعضييا ميگن گروهبان يك بعضييا ميگن ستوان سه!؟
    من شرايط تك پسري دارم مطمئن باشم بعد اموزشي استان خودم مييوفتم؟
    شنيده ميشه ميخوان سربازي عادي رو ٢٤ماه كنن خبرييه؟
    ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام
    داداش کدوم ارگان افتادی؟

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
    ارتش دیگه.
    03 نیروی زمینی.

سلام. منم افتادم ارتش. از خیلیا شنیدم نمره میدون تیر و امتحان کتبی و اینا تو تقسیم تاثیر نداره و فرمالیته است، واقعا اینجوریه ؟
    مثلا به نمره های شما یا هم دوره ای هاتون گیر دادن که چرا کمه احیانا ؟ یا مثلا تنبیهی چیزی در نظر بگیرن واسه این جور چیزا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام...نمره میدان تیر و امتحان کمتر باشه بهتره یا بدتر؟

مثلا اگه بهتر باشه میبرن مرزبانی؟

ممنون میشم راهنمایی کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

لعنت به این شانس، عجب گرفتاری از همین می ترسیدم، فکر کنم بخاطر همین 21 ماه هست، لباسش که نظامی هست فاصله از شهرم هم 70 کیلومتر در ماه 300 تومن هزینه رفت و آمد هست تعهد هم گرفتن که یک وقت دکتری قبول شم نتونم برم، نمی دونم چه سودی داشت که قبول کردم ایکاش دست یا پام میشکست و قبول نمیکردم. راستی اطلاعات دیگه ای در مورد این امریه مزخرف ندارید.
    حالا چرا اینقدر نا امید مهم اینه نزدیک شهرته .. به من گفته بودن 24 ساعته اس شایدم اینجوری نباشه من که قسمت نشد برم.. شایدم اداری بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

حالا چرا اینقدر نا امید مهم اینه نزدیک شهرته .. به من گفته بودن 24 ساعته اس شایدم اینجوری نباشه من که قسمت نشد برم.. شایدم اداری بود
    گفتن ممکنه در هفته 3 بار شیفت داشته باشی یا اینکه اداری هست و ممکنه تو مرکز کنترل باشی به هر حال تا آموزشی تموم نشه و مشخص نشه خیالم راحت نمیشه، چون من رو وقت بعد از ظهر حساب کرده بودم بعدش تو ارتش مثلا بعد از ظهر بیکار هستیم و میتونم درس بخونم. اگرامریه 24 ساعته نبود می تونستم حتی کلاس هم برم. اصلا راجع به شرایط اینجور امریه ها انگار عمدا نمیخوان اطلاعاتی بدن تا طرف قشگ بره تو منگنه بعدش نتونه کاری کنه. لحظه شماری میکنم زودتر این خدمت برده داری تموم شه و از این مملکت درب و داغون بریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •