سلام
داداش کدوم ارگان افتادی؟
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلام
داداش کدوم ارگان افتادی؟
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
لعنت به این شانس، عجب گرفتاری از همین می ترسیدم، فکر کنم بخاطر همین 21 ماه هست، لباسش که نظامی هست فاصله از شهرم هم 70 کیلومتر در ماه 300 تومن هزینه رفت و آمد هست تعهد هم گرفتن که یک وقت دکتری قبول شم نتونم برم، نمی دونم چه سودی داشت که قبول کردم ایکاش دست یا پام میشکست و قبول نمیکردم. راستی اطلاعات دیگه ای در مورد این امریه مزخرف ندارید.
بچه ها من دو واحد از دانشگاهم مونده ورودی مهر 90 هستم، قرار بود تابستون تموم کنم ولی هی امروز فردا کردم و تا الان مونده، اوایل اسفند رفتم با آموزش صحبت کردم گفت واحدامو پاس کنم تاریخ فارغ التحصیلیمو همون تابستون میزنه. حالا من شرایط معافیت پزشکی هم داشتم ولی الان خیلی استرس دارم که چون هیچ اقدامی واسه سربازی نکردم مشکلی پیش بیاد، به نظرتون بعد عید واحدارو پاس کنم و واسه معافیت اقدام کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟
بالاخره تموم شد . دوستان هر سوالی دارن بپرسن. میتونم تجربیاتمو در اختیارتون بذارم. ضمنا من در ارتش خدمت کردم
سلام بالاخره تموم شد. هرکی سوال داره بپرسه .
سلام دوست عزيز
خسته نباشي،سلامت باشي هميشه .انشاالله منم يه روز بيام بگم تموم شد [emoji51]
ارتش براي ليسانس مجرد چقدر حقوق ميده اگر محل سكونت باشم كي ميزارن برگردم خونه
هر ماه چقدر مرخصي ميدن
براي ليسانس درجه چي ميدن بعضييا ميگن گروهبان يك بعضييا ميگن ستوان سه!؟
من شرايط تك پسري دارم مطمئن باشم بعد اموزشي استان خودم مييوفتم؟
شنيده ميشه ميخوان سربازي عادي رو ٢٤ماه كنن خبرييه؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
ارتش دیگه.
03 نیروی زمینی.
سلام. منم افتادم ارتش. از خیلیا شنیدم نمره میدون تیر و امتحان کتبی و اینا تو تقسیم تاثیر نداره و فرمالیته است، واقعا اینجوریه ؟بالاخره تموم شد . دوستان هر سوالی دارن بپرسن. میتونم تجربیاتمو در اختیارتون بذارم. ضمنا من در ارتش خدمت کردم
مثلا به نمره های شما یا هم دوره ای هاتون گیر دادن که چرا کمه احیانا ؟ یا مثلا تنبیهی چیزی در نظر بگیرن واسه این جور چیزا ؟
سلام...نمره میدان تیر و امتحان کمتر باشه بهتره یا بدتر؟
مثلا اگه بهتر باشه میبرن مرزبانی؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
حالا چرا اینقدر نا امید مهم اینه نزدیک شهرته .. به من گفته بودن 24 ساعته اس شایدم اینجوری نباشه من که قسمت نشد برم.. شایدم اداری بود
گفتن ممکنه در هفته 3 بار شیفت داشته باشی یا اینکه اداری هست و ممکنه تو مرکز کنترل باشی به هر حال تا آموزشی تموم نشه و مشخص نشه خیالم راحت نمیشه، چون من رو وقت بعد از ظهر حساب کرده بودم بعدش تو ارتش مثلا بعد از ظهر بیکار هستیم و میتونم درس بخونم. اگرامریه 24 ساعته نبود می تونستم حتی کلاس هم برم. اصلا راجع به شرایط اینجور امریه ها انگار عمدا نمیخوان اطلاعاتی بدن تا طرف قشگ بره تو منگنه بعدش نتونه کاری کنه. لحظه شماری میکنم زودتر این خدمت برده داری تموم شه و از این مملکت درب و داغون بریم.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)