تا حالا کسی امریه یگان حفاظت محیط زیست یا منابع طبیعی نبوده؟
خیلی مهمه فقط می خوام بدونم ساعت کارش اداری هست یا 24 ساعته هست.
اگر کسی اطلاعی داره لطفا اعلام کنید بدجوری تو منگنه هستم.
تا حالا کسی امریه یگان حفاظت محیط زیست یا منابع طبیعی نبوده؟
خیلی مهمه فقط می خوام بدونم ساعت کارش اداری هست یا 24 ساعته هست.
اگر کسی اطلاعی داره لطفا اعلام کنید بدجوری تو منگنه هستم.
سلام دوستان حقوق سرباز با درجه ستوان دوم توی سپاه حدودا چنده؟
بعد سربازی تو سپاه و ارتش و نیروانتظامی حقوقش با هم فرق داره؟
مچکرم
حقوق امریه رو هم اگر بگید خوبه
1) اگر سابقه جبهه پدر برای خدمت سربازیش باشه یعنی خدمت سربازیش توی جبهه بوده باشه کسری بهم میدن ؟
2) اگه 19 ماه به علاوه 4 ماه جدا از هم جبهه باشه کلن 23 ماه رو حساب میکنن ؟
من میخواستم امریه بشم اونجا که میگفتن 24 ساعته اس و گشت زنی های جنگلی هم داره .. من نشد که امریه ام اوکی شه .. وگرنه تو شهر خودم بودم... حیف شد
سلام، کسی هست که تیپ 116 پیاده مکانیزه قزوین خدمت کته ؟ من انتقالی گرفتم به اونجا چندتا سوال دارم .
دوستان من دوتا سوال داشتم من مهندسی نفت دارم آیا ممکنه دوره کد بخورم؟!
و سوال بعدی آیا بومی گرایی برای لیسانس ها در تقسیمات بعد از آموزشی رعایت میشه یا نه ممکنه هرجایی بیفتی؟!
من 1/12 اعزام شدم الان تو میان دوره به سر میبرم
چه راهی هست تو شهر خودم بیفتم البته شرایط هم ندارم؟!
من با درجه ستوانسومی افتادم منطقه شبی 4 ساعت پست دادم نه تعطیلی داشتیم نه 5شنبه نه جمعه نه آب نه امکانات درست، تایم اداری هم نداشتیم 24 ساعته تایم خدمت بود آرزو داشتیم یه نصفه روز تو هفته مال خودمون باشیم. تو 8 ماهی که منطقه بودم انقد بیابون دیدم که روان پریش شدم. برف هم که میومد!!!بجا اینکه ما به عنوان ارتش بریم کمک مردم، مردم میومدن کمک ما. تخیلتی ترین غذای ممکن واسمون پخت میشد ! در کل بدترین ارگان خدمتی نیروی زمینی ارتشه، نیرو هوایی و دریایی و قرارگاه خاتم ارتش خیلی جای بهتری از نیرو زمینی واسه خدمت کردنه.
سلام. اعزامی 12/19 مازاد بودم، افتادم عجب شیر. از دیروز (بیست و شیشم) بهمون مرخصی دادن تا پونزدهم (خدا بده برکت) دوره طلاییه که میگن اینه ها. البته می دونم چون بعد عید آموزشمون فشرده میشه پوستمون رو می کنن ولی واقعا ارزشش رو داره.
تو این یک هفته که برخوردها نسبتا خوب بوده (گروهان ما همه فوق دیپلمن)
اگه حسش بود بعدا یه کم از محیط و شرایط و اینکه چیا حتما با خودتون ببرید می نویسم شاید به درد یه عده ای بخوره.
سلام دوستان
دوستانی که تاریخ اعزامشون 19/1 هست مشخص شده کجا افتادن؟ تو سایت نظام وظیفه که هنوز مشخص نیست
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)