دوستان من میخواهم عصری برم شاتل بگیرم ( کرمان ) یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر ؟؟؟؟ الان چه شرکتی بگیرم که شبا نامحدود باشه سرعتم خوب باشه راهنمایی لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من میخواهم عصری برم شاتل بگیرم ( کرمان ) یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر ؟؟؟؟ الان چه شرکتی بگیرم که شبا نامحدود باشه سرعتم خوب باشه راهنمایی لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میخوای شبانه استفاده کنی اصلا طرف شاتل نیا که پشیمون میشی سرعتت را محدود میکن کمتر از دایل آپ
سلام
اول اینجا بگم که شما چه از شاتل سرویس بگیری یا نگیری و کلا از هر شرکت دیگه که باشه هیچ سود و زیانی برای من نداره.
راهنمایی که من میتونم به شما بدم :
سیاست کلی شاتل اینه که بعد از چند شب ( تعداد شبهاش هم دقیقا معلوم نیست) که دانلود کردی سرعت شبانت رو محدود میکنه (حداکثر 8 کیلوبایت) و بازم معلوم نیست چند شب محدود هستی و ممکنه چند شب از دوره ی بعدت هم محدود باشی
نقطه ی قوتش هم پایداری نسبتا خوب سرویس شاتل در روزه و تقریبا فرقی بین 128 تا 1 یا 2 مگ در روز نیست
سلام
اگه کسی eco باشه بخواد سرویسشو عوض کنه مثلا از 128 بره 512 ترافیک هدیه به دوره بعد منتقل میشه یا نه؟
سلام
بله. ترافیک هدیه به دوره بعد منتقل میشه. ولی فکر کنم باید برای دوره ی جدیدتون اقدام به تعویض سرویس کنید که ترافیک هدیه تون هم از دست نره
Last edited by jackson2010; 30-08-2012 at 15:29. دليل: ولی
سلام و عرض ادب
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید، بنده مودم سیمفونی، Symphony دارم، میتونم از شاتل سرویس بگیرم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه، اینکه سرویس 128 یا 256 اکو یا آفیس در طی روز و زمانهای غیر رایگان رو دو مگ بسته شدند؟ یعنی سرعت دانلودشون حدوداً 264 کیلوبیت بر ثانیه است؟ تو شهرستانها چطور، فرقی نداره؟
ممنونم
سلام داداش
برای مدل مودمتون من اطلاعی ندارم.ولی
تقریبا مدل مودم خیلی مهم نیست (ممکنه استثنا هم باشه) اگر adsl2 رو ساپورت کنه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
128 تا 2 مگ اکو، هم در روز سرعتشون بین 1 تا 2 مگ هستند. 230-250 کیلوبایت ماکزیمم ( بیشتر مراکز و شهرستانها هم همینطوره، ولی بازم بوده که برای بعضی ها سرعتشون اسمی باشه!)
ولی شبانش فرق میکنه!!!:
سیاست کلی شاتل اینه که بعد از چند شب ( تعداد شبهاش هم دقیقا معلوم نیست) که دانلود کردی سرعت شبانت رو محدود میکنه (حداکثر 8 کیلوبایت) و بازم معلوم نیست چند شب محدود هستی و ممکنه چند شب از دوره ی بعدت هم محدود باشی![]()
سلام دوست عزیز
ممنونم
در جریان مشکلات شاتل هستم, چند سال پیش, به درد بلاک شدن پورت شاتل هم گرفتار شدم, ولی الان برای استفاده روزانه میخوام ازش استفاده کنم, شبها از سرویس مخابرات استفاده میکنم, خیلی هم عالیه!!!
پس طبق فرمایش شما؛ مودم اگه ای دی اس ال 2 ساپورت کنه مشکلی نداره, قبلا با همین مودم از پارس آنلاین و آسیاتک سرویس میگرفتم, پس مشکلی نداره درسته؟!
بازم ممنونم
موفَق باشید![]()
سلام
میتونم بگم 99.9٪ جواب میده. و اگر بامبول درآوردند شاید برای فروختن مودم جدید به شما باشه.البته هنوز که پیش نیومده!
مشکلی نداره. فقط باید مجددا برای شاتل کانفیگ بشه
این شاتل قبل از فروش آیا ظرفیت سازی هم میکنه؟
من از سرعت خود در مقایسه با ماه ها و سال های پیش ناراضی هستم.
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)