دوست عزیز شما که 512 نامحدود گرفتی سرعت دانلودت چنده؟ کلا راضی هستی داری 93 تومن در ماه میدی؟ چون منم میخوام بیام شاتل بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز شما که 512 نامحدود گرفتی سرعت دانلودت چنده؟ کلا راضی هستی داری 93 تومن در ماه میدی؟ چون منم میخوام بیام شاتل بگیرم
سلام
شما مدل مصرفت چجوریاست که میخوای بیای شاتل؟
اگر اهل چت و مت و از این چیزایی که اکوی شاتل بگیری هم کارت حله.
اگر عشق دانلودی هم زیاد دور شاتل نگرد شاید مخابرات منطقتون بهتر باشه.شاید
و در آخر اگر 15~18 گیگ در کل دورت اونم شبهاش دانلودت باشه و بعضی وقتها هم محدودت بشی به 8 کیلوبایت(شب) بازم اکوی شاتل بد نیست
میتوی ارت شاتل هم بگیری که یعنی نامحدوده ولی همش حرفه. 128 art سقف دانلودش 18 گیگه بعدش دیال آپ میشه. 28 تومن هم اب میخوره
eco شاتل هم سرعت 128 تا 2 مگش فرقی نداره فعلا. همشون تقریبا 230 کیلوبایت رو تو روز جواب میدهند البته تا الان![]()
سلا اول اینکه خعلی ممنون به خاطر پاسخ گویتون ! خدا شکر مشکلم حل شد
و دوستی که سوال کرده بود خطم چه طوریاست خواستم توی پیغام خصوصی جوابتو بدم گفتم اینجا جواب بدم که همه ببینن حدعق بعضی ها استفاده کنند.
من شهر اهواز منطقه ی گلستان هستم خطم 512 هست که واقعا راضی هستم ماهی 93 تومن میدم سرعت دانلودمم از 10 به بالا تا 220 هست متغیره بیشتر روی 170 تا 180 هست اکثرا شبا هم از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت یه خورده افت میکنه که بازم رضایت بخشه بین 4 تا 70 هست که میانگینش 50 میباشد.
در کل اگه بخوام بگم راضی هستم که باید بگم عالیه از خعلی جاها که خط گرفتم فعلا شاتل از نظر سرعت ، هزینه و زمان بهترین بوده اگه همینطور بمونه عالیه.
سلام
میشه بگید ماهی حداکثر چند گیگ دانلود میکنید؟![]()
سلام بر تو من الان هنوز یک ماه نشده این خطو گرفتم به این تصویر دقت کن
از تاریخ 5/25 تا 6/4 یعنی کمتر از 10 روز تونستم 37 گیگ دانلود کنم تازه دو روزشم نبودم . اگه اینطوری پیش بره که واقعا عالیه من قبلا از مبین نت ماهی 40 گیگ با سرعت 1 مگ میگرفتم که ماهیانه 84 تومن هزینه میکردم اما با 93 تومن تونستم نا محدود بگیرم که توپه .
[SPOILER][/SPOILER]
دوست عزیز فیلمهای یوتوب رو بدون اینکه گیر کنه میبینی؟
من آرت 6 ماهه داشتم . فاکتور این دوره رو تازه پرداخت کردم ولی یک هفته بعد درخواست تغییر سرویس دادم به اکو آفیس یک ماهه
حالا آخر این ماه این تغییر اعمال میشه
پول اون 5 ماهی که برای آرت دادم چی میشه ؟ بهم برمیگردونن ؟
چون تقاوتش زیاده . ارت 4 ماهی 53 بود ، اکو آفیس ماهی 19
سلام میخواستم بپرسم در مجموع چند وقته مشترک این شرکت هستید؟
اگر از 25 ام اومدید و تازه وارد هستید با استفاده یکی دوماهه از شاتل مطالب بیشتری در موردش میفهمید .
البته با این استفاده شما ممکنه حتی به یک ماه نرسید و به سرعت های جالبی دست پیدا کنین
امیدوارم اینطور نشه
سلام
چه جالب اتفاقا یک هفته عید فطر رو تماما در گلستان اهواز بودم و تازه برگشتم. بگذریم
امیدوارم همونطور که "میثم راز" گفتن از سرعتش پشیمون نشی چون شاتل بعد از یک مدت زبونم لال محدودت میکنه و سرعت میشه...
10 ماهی میشه از شاتل رفتم و دیگه هم برنمیگردم ولی انشاءالله که خوش باشی فقط قراردادهات رو یکماهه ببند که اگر ناراضی شدی سریعتر از شرکت بری
سلام
من قبلا art داشتم ولی مطمئن نیستم وضعیتش الان چجوریاست. دوستان که میگند محدودیت داره و....
و منظور این دوستمون هم از سرعت های جالب، همون محدودیته (یعنی سرعت شما خیلی کم میشه ).البته امیدوارم اینطوری نشه
ویه چیز جالب: تقریبا0٪ از کاربرای جدید شاتل در دوره ی اولشون محدود شدند و شاید بیش از60-70٪ در دوره ی دوم و یا سوم محدود شدند.( البته این درصدها علمی نیست)
و یه توصیه ی اکید:
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)