یه سوال دیگه، ناموسن تو سربازی دست شویی شوری هم داریم؟
یه سوال دیگه، ناموسن تو سربازی دست شویی شوری هم داریم؟
Last edited by bad_zat; 06-03-2017 at 17:22.
نه هیچ جور وسیله الکتریکی نمیشه اونجا برد. به قول خودشون یه تیکه سیم هم ببری بهت گیر میدن که داری دستگاه جاسوسی درست می کنی! البته ببری پریز هم نیست که شارژش کنی
آره داریم. ولی اینجوری نیست که با دست خالی بخوای دستشویی رو بسابی. بهت یه کم اسید و مایع ضدعفونی کننده میدن که باید بریزی روی سنگ و بعد از چند دقیقه با آب بزنی تا تمیز بشه.
دوستان (به خصوص افراد با تجربه) می خواستم یه مشورتی بگیرم؛
من کد مازاد خوردم. پنجشنبه اعزامم. یه آشنایی پیدا کردم که گفته می تونه تو نظام وظیفه شهرمون یه پارتی پیدا کنه (البته هنوز قطعی نیست) تا روز اعزام اگه بتونه منو بندازه جایی که شرایطش بهتره.
حالا با توجه به اینکه شانسی برای سپاه ندارم (پذیرش نگرفتم و سابقه بسیج و... هم ندارم کلا) می مونه ارتش و نیروانتظامی. اینم اضافه کنم که استان خودمون پادگان آموزشی نداره.
حالا به نظرتون با این تفاسیر اگه پارتیم تونست کاری برام بکنه ارتش بهتره برم یا نیروی انتظامی ؟؟
با توجه به اطلاعاتی که تو این دو سه ماه دستگیرم شده خدمت تو نیرو انتظامی دردسرش بیشتره و بیشتر اذیت میشی تو یگان. (البته می دونم شانس هم دخیله)
حالا شما جای من بودید چکار می کردید ؟
نيروى انتظامى خدمت سختر است و ممكنه بعد از اموزشى در مرزبانى خدمت كنيد كه در مرزهاى شرق كشور با توجه به وجود قاچاقچيان خطرناك است اگر پارتى شما مى تواند ارتش بسيار بهتر است
دوستان الان از لحظه ی پست دفترچه چ مدت طول میکشه ک اعزام بشیم؟؟
من اردی بهشت پست کنم اعزامم کی میشه
Sent from my D6633 using Tapatalk
بستگی به مدرکت و محل اعزامت داره ولی حداقل سه چهار ماهی طول می کشه.
من اواخر آذر فرستادم اعزامم خورد 12/19 (کاردانی)
یه پسری همون لحظه همراه من مدارکشو داد (لیسانس بود) افتاد برج 2.
با توجه به اینکه لیسانس و لیسانس به بالا اول برج های زوج اعزام میشن فکر کنم یه کم بیشتر طول می کشه تا اعزام بشن.
شما اگه لیسانسید و اردیبهشت پست کنید برج 6 یا 8 می افتید.
تشکر برا جواب دوست عزیز. من ارشد هستم اعزامش چ ماه هاییه
Sent from my D6633 using Tapatalk
دوستان من سرباز نیروی هوایی سپاه هستم 10 ماه خدمتم . میخواستم ببینم بعد از خدمت برای من تو خارج رفتن مشکلی پیش نمیاد برای تحصیل یا کار ؟ میتونم ادعا کنم که پذیرشی نرفتم و سهمیه ای بودم . چون سپاه یه چند درصدی رو سهمیه ای قبول میکنه . آخه غرب سپاه رو تروریست میدونه و کلا اسمش بد در رفته
پایه خدمتیت بره بالا یه چندتا دوست بااعتماد هم اونجا داشته باشی همه چی ازاده
سلام دوستان
بنده دفترچه رو فرستادم لیسانسم .تاریخ اعزام رو زده اول تیر 96 ! میشه تعجیل زد تاریخ اعزام بیفته اول اردیبهشت؟ تو شهر ما مرکز آموزشی نیست ،مرکز آموزشی چقدر دورتر از شهر محل سکونت هست ؟ برای کسری بسیج و جبهه باید کی اقدام کنم که اعمال بشه ؟ آموزشی سپاه فقط دوره تکمیلییه ؟
باتشکر
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)