تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3872 از 4105 اولاول ... 28723372377238223862386838693870387138723873387438753876388239223972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,711 به 38,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    مدرک ارشد تو سربازی فرقی با لیسانس داره؟
    نظام وظیفه واسه ارشد چقدر زمان میده تا تموم کنیم
    کسی از پاسدار وظیفه اطلاع داره ؟
    اگر منظور شما اتمام خدمت است در حال حاضر براى همه ٢١ ماه است پاسدار وظيفه مربوط به سپاه است
    دوستان خدا خیرتون بده اگه اطلاع دارید جواب منو هم بدید.ممنون.
    مشكلى ندارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر منظور شما اتمام خدمت است در حال حاضر براى همه ٢١ ماه است پاسدار وظيفه مربوط به سپاه است

مشكلى ندارد
    نه منظورم اینه که بین لیسانس و ارشد فرقی قائل میشن یا نه تا بیخودی درس نخونیم؟ بنظرتون با لیسانس برم خدمت یا ارشد تموم کنم برم ؟ 25 سالمه الان
    از پاسدار وظیفه خبری ندارید که جذب داره یا نه چند وقت پیش میقوفتن ظرفیت لیسانس پره ولی ارشد داشتن . کسی هست اینجا پذیرش داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه منظورم اینه که بین لیسانس و ارشد فرقی قائل میشن یا نه تا بیخودی درس نخونیم؟ بنظرتون با لیسانس برم خدمت یا ارشد تموم کنم برم ؟ 25 سالمه الان
    از پاسدار وظیفه خبری ندارید که جذب داره یا نه چند وقت پیش میقوفتن ظرفیت لیسانس پره ولی ارشد داشتن . کسی هست اینجا پذیرش داشته باشه؟
    از نظر درجه بله فرق دارد البته تضمينى نيست تا هنگامى كه شما فوق را تمام كنيد درجه فوق ليسانس در ارتش ستوان دوم باقى بماند از نظر خدمت هم ليسانس و فوق ليسانس هر دو كارهاى دفترى در ارتش انجام مى دهند
    در نيروى انتظامى خدمت به خصوص در پليس راهور خدمت براى ليسانس و فوق شرايط يكسان و سختى دارد با مرخصى كم حتى اگر در شهر خودتان خدمت كنيد.

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

از نظر درجه بله فرق دارد البته تضمينى نيست تا هنگامى كه شما فوق را تمام كنيد درجه فوق ليسانس در ارتش ستوان دوم باقى بماند از نظر خدمت هم ليسانس و فوق ليسانس هر دو كارهاى دفترى در ارتش انجام مى دهند
    در نيروى انتظامى خدمت به خصوص در پليس راهور خدمت براى ليسانس و فوق شرايط يكسان و سختى دارد با مرخصى كم حتى اگر در شهر خودتان خدمت كنيد.
    سلام دوست عزیز یک سوال داشتم
    من شرایط رفتن به سپاه رو دارم به نظرتون برم سپاه خوبه ؟ آموزشیش چطوره ؟ خود خدمت شرایطش خوبه ؟ فوق دیپلم دارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من از پليس +١٠ پرسيدم ميگه بفرستي براي تير٩٦ اعزام ميشي نميشه تعجيل بزنم ارديبهشت بيفته اعزامم ؟چون تا اينجا ٦ماه از فارغ التحصيلي ليسانسم ميگذره ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من از پليس +١٠ پرسيدم ميگه بفرستي براي تير٩٦ اعزام ميشي نميشه تعجيل بزنم ارديبهشت بيفته اعزامم ؟چون تا اينجا ٦ماه از فارغ التحصيلي ليسانسم ميگذره ؟؟
    شما فرجه يكساله داريد و نگران نباشيد اين فرجه براى هنگامى كه خودتان را معرفى كنيد و تاريخ اعزام داشته باشيد و مهم نيست كه تاريخ اعزام شما بعد از اتمام فرجه باشد يا قبل از ان

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

مرسی از راهنماییت atp22.ولی از دوستان و کسایی که امریه گرفته بودن پرسیدم گفتن امریه گرفتن شرایطش خیلی سخته و بند پ میخواد.
    سپاه واسه فروردین ماه سرباز بدون برگ سبز ولی بسیج فعال پذیرش میکنه؟؟؟(برگ سبز ندارم ولی 3 سال بسیج فعال دارم)درسته که میگن بدون برگ سبز فقط نیروی زمینی سپاه پذیرش میکنه؟؟؟
    راسته که میگن تو سپاه درجه ی زیر دیپلم با فوق لیسانس یکی هست و درجه نمیدن کلا(منظورم نیروی مقاومت هست)؟؟؟
    امسال هنوز مشخص نیس که دوره ی تکمیلی بسیج کی برگزار میشه؟؟؟آیا اصلا برگزار میشه؟؟؟

دوستان اطلاعی دارین؟؟؟ لطفا جواب بدید مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

عزیزان امروز رفتم پلیس +۱۰ میگفت که الان غایبا هم میتونن درخواست کفالت بدن و گفنم اگه درخواست کفالتم رد شه چی میشه میگفت برات تاریخ اعزام نمیزنن جربان چیه فک میکنم داره دروغ میگه اینطور نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان اطلاعی دارین؟؟؟ لطفا جواب بدید مرسی
    ببین دوست عزیز، اگه پارتی نداشته باشی سپاه فرقی با ارتش نداره! حتی به نظرم سختتر هم هست. اگه مدرک لیسانس و بالاتر داری دنبال پذیرش ارتش باشی بهتره
    توی سپاه درجه رو به اندازۀ مدرک تحصیلی میدن ولی این درجه اعتباری بهش نیست. منو با درجه ستوان سومی ساعت 4 صبح میفرستادن روی برجک (فرستادن ستوان به برجک ممنوعه) در حالیکه یه سرباز زیر دیپلمی رو پاسبخش کرده بودن که تنها کارش بیدار کردن اونایی که باید نگهبانی بدن هست! در حالیکه طبق قانون وظیفه افراد دیپلم و زیردیپلم هست که برن بالای برجک نگهبانی بدن و ستوان ها باید پاسبخش باشن. یا باید با درجه ستوانی بیفتی زیر دست یه سرباز دیپلم که بهت دستور بده و ..
    دوره تکمیلی هم این روزا خیلی فرقی با دورۀ آموزشی سربازی نداره. این دوره هم که گدرونده باشی بازم 7 تا 10 روزی رو باید توی پادگان آموزشی داشته باشی و این آموزشی چون فشرده هست نسبت به دوره آموزشی اونایی که دوره تکمیلی رو نگذروندن سختتره و بیشتر بهتون فشار میارن. ضمن اینکه چون فقط 7 تا 10 روز مهمون پادگان هستین خیلی بهتون نمیرسن و مثلا ممکنه غذا گیرتون نیاد یا تخت نداشته باشین و مجبور بشین روی زمین بخوابین
    برگ سبز هم تأثیری توی جایی که میفتی نداره. من بدون برگ سبز نیروی دریایی سپاه افتادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام، میشه تو سربازی mp3 player برد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •