واسه من باز میشه سایت ولی ارور http/1.1 403 forbidden
نمیشه دان کرد![]()
واسه من باز میشه سایت ولی ارور http/1.1 403 forbidden
نمیشه دان کرد![]()
منظور من بدون proxy بود قبلا راحت باز میشد
الان موقع دانلود با proxy به من هم همین ارور رو میده
دوستان یه سوال آیا مودم هم روی کیفیت نویز snr att تاثیر داره الان مودم tp-lik 8817 v3 دارم چند سال دارم استفاده میکنم خرابم نمیشه برم یکی دیگه بگیرم مرگ نداره
اینم وضعیت خط ما
Downstream Upstream SNR Margin :8.1 11.7 db Line Attenuation :59.0 40.9 db Data Rate :2048 508 kbps
سلام من 10 روز پیش حضوری رفتم دفتر کرج سرویس 128 گرفتم پورت مو رو 4 مگ بستن شب ها هم پورتم مشکل داره میاد رو 2 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما حضوری برو دفتر کرج سرویس 2 مگ یا هر سرویسی که دوست داری بگیر اگه خطتت مشکل نداشته باشه و تا 16 بکشه بعد از رانژه و کانفیگ زنگ بزن واست میزارن رو 16 مگ
اما اصلا 128 ماهانه 5 گیگ نگیر من این سرویس رو دارم تو تایم رایگان سرعت دانلود بیشتر از 16 کیلوبایت نمیشه!!!
روزها پورتم رو 4 مگ هست و سرعت دانلودم 450 کیلوبایت هست
روزها هر چقدر پورتت بکشه سرعت دانلودت بازه اگه پورتت تا 16 بکشه روز ها سرعت دانلودت حداقل 1800 کیلوبایت روزها کلا محدودیت دانلود نداره پارس
شما 2 مگ بگیر که دیگه حداقل سرعت اسمی تو یعنی 250 کیلوبایت بتونی دانلود کنی البته اگه اهل دانلود زیاد باشی
منزل ما شاهین ویلا ( بنیاد ) هست که میشه مرکز مخابراتی ثاراله حصارک که خدا رو شکر قطع و وصلی ندارم پورتم به خاطر مشکل سیم کشی داخلی هست که کم و زیاد میشه
من خونه قبلی مون هم 6 ماه پارس 2 مگ داشتم پورتم رو 6 مگ بود شبی راحت 6 گیگ دانلود میکردم هیچ وقت هم محدود نشدم
Last edited by Arsenal2012; 20-09-2014 at 20:36.
من فکر کردم خط بدتر از من پیدا نمیشه که شد خخخخ
بیا دلینک منو ببر خخخخ![]()
من امشب 2 مگ چهار ماهه 8 گیگ رو سفارش دادم و فردا قرار دادش میاد
فقط یه سوال این که میگین زنگ بزن اگه خطت کشش داشته باشه میندازن رو 16 و واسه شما 4 بوده و بالا پایین میشده رو از همون تنظیمات مودم میشه دید؟ منظور این قسمته؟
Attainable Rate (Kbps): 3628 2007 Rate (Kbps): 3231 511
اگه قبلا میدیدی چی میگفتی بیشتر وقتها snr روی 6 بود با ریت 1024 سیمکشی خونه رو بروز کردم الان بهتر شده
هر راهی بود امتهان کردم بهتر از این نشد کلا مشکل از مرکز مخابرات هست البته دوماهی هست اینجوری شده قبلا بهتر بود صبانت بودم اومدم پارس آنلاین یکم بهتر شد
بنده هم شهر مشهد سرعت از ظهر تا صبح اسمی میشه کلا وضع خوبی نیست ؟
سرعت من هم اسمی شده با ریست مودم و تغییر ای پی فرقی نکرد
چاکریم
بهتر بود یک ماهه واسه تست میگرفتی ببینی وضعیت چطوره اگه اوکی بود بعد چند ماهه میگرفتی
گول این چند درصد تخفیف یا چند هزارتومان ارزان تر رو نباید خورد
به نظر من هیچ وقت تو ایران بیشتر از یک ماهه سرویس اینترنت نگیر
اگه امکانش هست و هنوز پول رو واریز نکردی این قرارداد رو لغو کن و یک ماهه ثبت کن از ما گفتن بود ''' دیگه خود دانی '''
الان بهترین سرویس پارس به نظر من ۱ ماهه دو مگ ۴ گیگ هست
دقیقا همین قسمت کشش خط مشخصه که خودت میتونی ببینی که اگه خط کشید زنگ بزنی بگی بزارن رو ۱۶ مگ
این عکسی که گذاشتی از وضعیت خط خودته?? خیلی داغونه!! تا ۳ مگ بیشتر نمیکشه!!!
وضعیت خط منم همینجوری داغونه!!! تا ۲ مگ بیشتر نمیکشه!!!
شما کدوم منطقه و کدوم مرکز مخابراتی هستی?? چونکه پارس تو بعضی مراکز مخابراتی بیشتر از ۹ مگ نمیده!!!
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)