با سلام بنظر شما سرویس 128 اکو شاتل بگیرم یا 256 نامحدود مخابرات سر دو راهی گیر کردم قبلا شاتل داشتم؟در کل سرعت 256 برای گیم مناسبه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام بنظر شما سرویس 128 اکو شاتل بگیرم یا 256 نامحدود مخابرات سر دو راهی گیر کردم قبلا شاتل داشتم؟در کل سرعت 256 برای گیم مناسبه؟
اگه دانلودت زياد نيس شاتل هم از لحاظ سرعت و كيفيت و پشتيباني عاليه اما بدبختي اينه كه دست و پاتو واسه دانلود زياد مي بندن
شاتل معمولا به مناسبتهای مختلف ترافیک هدیه میداد امسال به مناسبت عید فطر چیزی نداد؟
سلام این سرویس art1 شبها اگه دانلود کنی جز اون محدودیت 18 گیگ حساب میشه؟؟؟ لطفا یکی جواب بده باتشکر
این سوال منم هست
قبلاً که برای من حساب می شد!
الان رو باید بپرسی
سلام
در ادامه گفته ی ایشون بگم که:
فعلا چیزی تغییر نکرده ، و منظور از 18 گیگ (تقریبا 18 گیگ) اینه که توی پنلتون حساب میشه
پس در این مورد فرقی نمیکنه که کی دانلود میکنید. سرویس art ساعت رایگان نداره (خودشون میگن نامحدود)چون خودم برای یکی از دوستان که زیر بار نمیرفت پرسیدم
یادمه پارسال همین موقع میومدم اینجا
بحث دزدی شاتل بود
هنوز هم هست
آقا باید سوخت و ساخت
ولش کنید بره پی کارش
میگم آقا این چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 3 ماه نامحدودش راست 3 ماه 6 گیگ (سرعت 128) شاتله
به نظر میاد خوب باشه
توی سایت ورزش3 هم داره تبلیغ می کنه
به نظر من چون اوایله کارشه قیمتاش و سرویساش خیلی خوبه
من میگم آزمایشی بریم یکی 2 ماه تو کارش
فوق بعدش که مثل شاتل مشتری هاش زیاد شد سرویساشو گند می کنه دیگه
نظرتون چیه؟![]()
جالبه دیشب من داشتم با پشتیبانی فنی در باره ی fair use policy حرف میزدم میگفت اصلا همچین قانونی نداریم بعد گفتم من برا پسر داییم بعد از 18 گیگ دانلود ایمیل امد بعد محدودش کردن سرعتش کمتر از 5 کیلوبیت بود بعد گفت اگر مشکلی پیش امد با ما در تماس باشید بعد گفتم میشه بگید اگه من چطوری استفاده کنم سرعتم کم میشه گفت اگر به صورت مداوم و پیاپی دانلود کنی ممکنه سرعتت کم بشه بهد گفتم یعنی 18 گیگ الکی هست گفت بله. من الان میترسم ی دو تا فیلم بگیرم محدودم کنن. کمک کینید کسی جدیدا محدود شده؟؟؟؟
جالبه ولي در مورد هزينه راه اندازي و رانژه چيزي ننوشته همچنين اين كه به چه مناطقي سرويس ميده
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)