تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3871 از 4105 اولاول ... 28713371377138213861386738683869387038713872387338743875388139213971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,701 به 38,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان واسه امریه های سال جدید کی میاد بهتره کی اقدام کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان واسه امریه های سال جدید کی میاد بهتره کی اقدام کنیم
    ازهمین حالا باید پیگیری کنید چون سهمیه ها زود پر می شوند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من برگه سفیدمو گرفتم ولی ننوشته کجا افتادم از کجا بفهمم که کجا افتادم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من برگه سفیدمو گرفتم ولی ننوشته کجا افتادم از کجا بفهمم که کجا افتادم؟
    روز اعزام توی نظام وظیفه مشخص میشه. ممکنه هرجایی بیفتید.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان گلم،بنده إن شاء الله چند وقت دیگه میرم خدمت
    سوالی که دارم اینه که من چشمام ضعیفه و عینک طبی میزنم اگه عینکنم فوتوکرومیک باشه توی آموزشی بهم گیر میدن یا نه؟
    دوستانی که توی این زمینه اطلاع دارن اگه لطف کنن و منو راهنمایی کنن ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

روز اعزام توی نظام وظیفه مشخص میشه. ممکنه هرجایی بیفتید.
    منم مازادم. ولی مگه نباید بریم به اون محلی که تو برگه نوشته ؟ آدرس هم زده و نوشته ساعت حضور 7 صبح.
    یا باید بریم نظام وظیفه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

فوق دیپلم هم خوبه از دیپلم بهتره،امریه زندان ها می گیرند که فکر نکنم شما خوشتون بیاد، امریه شهرداری و آتش نشانی خیلی خوب هست، استانداری هم امریه میگیره، بهزیستی، سازمان تبلیغات اسلامی، دادگستری (که البته نگهبانی هست)، امریه یگان حفاظت محیط زیست و یگان حفاظت منابع طبیعی که دوتای آخر شرایط خیلی خوبی دارند مشکلشون اینه که لباس فرم نظامی باید بپوشید. شهرداری حواستون باشه که خیلی خوبه، سازمان های دیگه هم بسته به رشته شما ولی شما که الآن وقت دارید تا فروردین به نظرم به فال نیک بگیرید شاید خواست خدا بوده، در ضمن امریه سپاه هم خیلی عالیه مخصوصا اگر کسری داشته باشید زود تموم میکنید. یگان حفاظت منابع طبیعی سهمیه داره واسه سال آینده اما بقیه ارگان ها رو نمیدونم، داشتن سهمیه خیلی مهم هست چون باید سهمیه باشه که شما درخواست بدید. جهاد و کشاورزی امریه خوبی داره کار اداری هست اما واسه سال آینده هنوز سهمیه نداره که البته باز بسته به استان شما فرق میکنه ممکن تو شهر شما سهمیه داشته باشه، ولی بیشتر این امریه ها رو ماه های زوج میگیرند یعنی لیسانس به بالا که ماه های زوج هست، شما که کاردانی هستید تا قبل از مهم 95 با لیسانس به بالا در ماههای زوج اعزام میشدید اما بعد از مهم ماه امسال، شرایط شما رو بادیپلمه های یکی کردند.

در مورد معاف از رزم من شنیدم که سپاه سخت می گیره دلیلش رو نمیدونم اما به هر حال خودتون تصور کنید که کسی که معاف از رزم هست لابد یک مشکل پزشکی داشته که معاف از رزم شده، اما بعضی از سازمان های امریه دهنده دولتی اتفاقا یکی از شرایطشون برای موافقت با امریه همین معاف از رزم هست، مثلا راه و ترابری معاف از رزم میخواد، بعضی ها هم براشون مهم نیست مثل جهاد و کشاورزی
    مرسی از راهنماییت atp22.ولی از دوستان و کسایی که امریه گرفته بودن پرسیدم گفتن امریه گرفتن شرایطش خیلی سخته و بند پ میخواد.
    سپاه واسه فروردین ماه سرباز بدون برگ سبز ولی بسیج فعال پذیرش میکنه؟؟؟(برگ سبز ندارم ولی 3 سال بسیج فعال دارم)درسته که میگن بدون برگ سبز فقط نیروی زمینی سپاه پذیرش میکنه؟؟؟
    راسته که میگن تو سپاه درجه ی زیر دیپلم با فوق لیسانس یکی هست و درجه نمیدن کلا(منظورم نیروی مقاومت هست)؟؟؟
    امسال هنوز مشخص نیس که دوره ی تکمیلی بسیج کی برگزار میشه؟؟؟آیا اصلا برگزار میشه؟؟؟
    Last edited by aref2017; 04-03-2017 at 16:08.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من یک سال پشت کنکور مانده ام و حالا ترم چهار کارشناسی روزانه هستم اگر از دانشگاه انصراف بدهم به من سه سال غیبت می خورد؟
    لطفا جواب را به ایمیلم ارسال کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چرا غيبت بخوريد؟
    اگر مشكل خدمت داشتيد دانشگاه شما را ثبت نام نمى كرد ،و در صورت انصراف به شما فرجه يكساله مى دعند تا خودتان را به نظام وظيفه معرفى كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مدرک ارشد تو سربازی فرقی با لیسانس داره؟
    نظام وظیفه واسه ارشد چقدر زمان میده تا تموم کنیم؟

کسی از پاسدار وظیفه اطلاع داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان گلم،بنده إن شاء الله چند وقت دیگه میرم خدمت
    سوالی که دارم اینه که من چشمام ضعیفه و عینک طبی میزنم اگه عینکنم فوتوکرومیک باشه توی آموزشی بهم گیر میدن یا نه؟
    دوستانی که توی این زمینه اطلاع دارن اگه لطف کنن و منو راهنمایی کنن ممنون میشم
    دوستان خدا خیرتون بده اگه اطلاع دارید جواب منو هم بدید.ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •