تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3870 از 4105 اولاول ... 28703370377038203860386638673868386938703871387238733874388039203970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,691 به 38,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعد از 22 روز اموزشی 2 روز مرخصی دادن اومدیم خونه نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم تا حالا که پوستمون کنده شده اما نمیدونن ما پوست کلفتیم
    Last edited by kases; 02-03-2017 at 12:43.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستانی که توی نیروی هوایی دارن خدمت میکنن. اعزامی +95...
    درجه به لیسانس چی میدن؟؟
    تو نیروی های دیگه چی؟؟ نزاجا، پدافند و ...
    من درحال گذران اموزشی در نیروی انتظامی هستم چندتافوق دیپلم دیدم به خاطرنمرات بالا در تیر اندازی و امتحانات کتابچه دانستنیهای سربازی درجه ستوان 3 بهشون داده بودن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام دوستان.
    خسته نباشید به سربازان.

4. این کاربر از zareee7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

چه درجه ای بهتون میدن بیشتر شانسی هست و همچنین به یگان تون بستگی داره معمولا تهران درجه های بالا میده مثلا لیسانس ستوان سه میده،
    ولی سیستم ارتش برای درجه دادن از این قراره که شما نمراتی که در آموزشی می گیرد را با نمراتی که فرمانده یگان تون بهتون میده (بعد از آموزشی) جمع میزنه و به حد نصاب های درجه ها رسید اون درجه را به شما میده.

6. این کاربر از zareee7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

تصمیم گرفته ام که از این به بعد در اینجا در مورد خدمت سربازی خودم بنویسم و تمام نکاتی که به درد دوستان می خوره بنویسم.
    شاید بدرد کسی خورد.
    من آموزشی در سیرجان کرمان - نیرو دریایی گذروندم. که سخت هست. خیلی سخت گیرند و امکانات بسیار پایینی دارد. اما به هر حال گذشت.
    الان یگانم افتادم تهران. که تهران خیلی خوبه هم از نظر برخورد و هم از نظر خیلی چیزا. واقعا ارتش واسه تحصیل کرده ها ارزش و اهمیت خاصی قائل هست. ما اونجا تا ساعت 2 سر کار هستیم که بیشتر بچه ها قسمت اداری هستند و از 2 به بعد می تونی با لباس نظامی بری بیرون. و اگه خوابگاهی باشی باید تا ساعت 9 شب برگردند و اگر تهرانی که فردا صبح باید تا ساعت 7 صبح خودشون را برسونن. کلا خدمت در تهران برای کسانی که هدف های خاصی داشته باشند. مثل کار کردند و درس خواندن بسیار خوبه. چون هم زمان زیادی داری و امکانات در دسترس تر هست.

8. 4 کاربر از zareee7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

چه درجه ای بهتون میدن بیشتر شانسی هست و همچنین به یگان تون بستگی داره معمولا تهران درجه های بالا میده مثلا لیسانس ستوان سه میده،
    ولی سیستم ارتش برای درجه دادن از این قراره که شما نمراتی که در آموزشی می گیرد را با نمراتی که فرمانده یگان تون بهتون میده (بعد از آموزشی) جمع میزنه و به حد نصاب های درجه ها رسید اون درجه را به شما میده.
    درود دوست عزیز، ببخشید که اینو میگم ولی برعکس به عرضتون رسوندن، برای لیسانسه ها مرکز آموزشهای تهران به ندرت ستوانسومی میدن، شاید 10 درصد، ولی مرکز آموزشهایی مثل 05 کرمان و 03 عجب شیر خیلی ستوانسومی دارن در حد 90 درصد، خود من امسال 05 بودم و ستوانسوم شدم در حالی که اکثر بچه ها از 01 و 02 با گروهبانی اومدن بیرون، واقعا نمیدونم منطق این کار چیه ولی به نظر میاد کاملا رندوم باشه، درسته تو دوره آموزشی همش میگن نمره فرماندهی و این چیزا ولی واقعا از ما ارزشیابی درستی نشد که بخوان اصن نمره دقیق بدن!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام من یک سال پشت کنکور مانده ام و حالا ترم چهار کارشناسی روزانه هستم اگر از دانشگاه انصراف بدهم به من سه سال غیبت می خورد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام من یک سال پشت کنکور مانده ام و حالا ترم چهار کارشناسی روزانه هستم اگر از دانشگاه انصراف بدهم به من سه سال غیبت می خورد؟
    لطفا جواب را به ایمیلم ارسال کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من درحال گذران اموزشی در نیروی انتظامی هستم چندتافوق دیپلم دیدم به خاطرنمرات بالا در تیر اندازی و امتحانات کتابچه دانستنیهای سربازی درجه ستوان 3 بهشون داده بودن
    لا الله حی الله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

خیر. اصلا چنین چیزی صحت نداره.
    شما بعد از انصرافت یه سال فرصت داری بری سربازی. منم دانشجوی کارشناسی روزانه بودم و انصراف دادم.
    غیبت نمی خوری نترس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •