بعد از 22 روز اموزشی 2 روز مرخصی دادن اومدیم خونه نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم تا حالا که پوستمون کنده شده اما نمیدونن ما پوست کلفتیم![]()
بعد از 22 روز اموزشی 2 روز مرخصی دادن اومدیم خونه نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم تا حالا که پوستمون کنده شده اما نمیدونن ما پوست کلفتیم![]()
Last edited by kases; 02-03-2017 at 12:43.
من درحال گذران اموزشی در نیروی انتظامی هستم چندتافوق دیپلم دیدم به خاطرنمرات بالا در تیر اندازی و امتحانات کتابچه دانستنیهای سربازی درجه ستوان 3 بهشون داده بودن
سلام دوستان.
خسته نباشید به سربازان.
چه درجه ای بهتون میدن بیشتر شانسی هست و همچنین به یگان تون بستگی داره معمولا تهران درجه های بالا میده مثلا لیسانس ستوان سه میده،
ولی سیستم ارتش برای درجه دادن از این قراره که شما نمراتی که در آموزشی می گیرد را با نمراتی که فرمانده یگان تون بهتون میده (بعد از آموزشی) جمع میزنه و به حد نصاب های درجه ها رسید اون درجه را به شما میده.
تصمیم گرفته ام که از این به بعد در اینجا در مورد خدمت سربازی خودم بنویسم و تمام نکاتی که به درد دوستان می خوره بنویسم.
شاید بدرد کسی خورد.
من آموزشی در سیرجان کرمان - نیرو دریایی گذروندم. که سخت هست. خیلی سخت گیرند و امکانات بسیار پایینی دارد. اما به هر حال گذشت.
الان یگانم افتادم تهران. که تهران خیلی خوبه هم از نظر برخورد و هم از نظر خیلی چیزا. واقعا ارتش واسه تحصیل کرده ها ارزش و اهمیت خاصی قائل هست. ما اونجا تا ساعت 2 سر کار هستیم که بیشتر بچه ها قسمت اداری هستند و از 2 به بعد می تونی با لباس نظامی بری بیرون. و اگه خوابگاهی باشی باید تا ساعت 9 شب برگردند و اگر تهرانی که فردا صبح باید تا ساعت 7 صبح خودشون را برسونن. کلا خدمت در تهران برای کسانی که هدف های خاصی داشته باشند. مثل کار کردند و درس خواندن بسیار خوبه. چون هم زمان زیادی داری و امکانات در دسترس تر هست.
درود دوست عزیز، ببخشید که اینو میگم ولی برعکس به عرضتون رسوندن، برای لیسانسه ها مرکز آموزشهای تهران به ندرت ستوانسومی میدن، شاید 10 درصد، ولی مرکز آموزشهایی مثل 05 کرمان و 03 عجب شیر خیلی ستوانسومی دارن در حد 90 درصد، خود من امسال 05 بودم و ستوانسوم شدم در حالی که اکثر بچه ها از 01 و 02 با گروهبانی اومدن بیرون، واقعا نمیدونم منطق این کار چیه ولی به نظر میاد کاملا رندوم باشه، درسته تو دوره آموزشی همش میگن نمره فرماندهی و این چیزا ولی واقعا از ما ارزشیابی درستی نشد که بخوان اصن نمره دقیق بدن!!!
سلام من یک سال پشت کنکور مانده ام و حالا ترم چهار کارشناسی روزانه هستم اگر از دانشگاه انصراف بدهم به من سه سال غیبت می خورد؟
سلام من یک سال پشت کنکور مانده ام و حالا ترم چهار کارشناسی روزانه هستم اگر از دانشگاه انصراف بدهم به من سه سال غیبت می خورد؟
لطفا جواب را به ایمیلم ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لا الله حی الله
خیر. اصلا چنین چیزی صحت نداره.
شما بعد از انصرافت یه سال فرصت داری بری سربازی. منم دانشجوی کارشناسی روزانه بودم و انصراف دادم.
غیبت نمی خوری نترس.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)