سرویس نامحدود (بین 128 تا 256)
مرکز ایت اله کاشانی (منطقه 5 تهران)
ساعت 5:05 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این ماه حدود 27 گیگ ترافیک مصرف کردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس نامحدود (بین 128 تا 256)
مرکز ایت اله کاشانی (منطقه 5 تهران)
ساعت 5:05 بعد از ظهر
تو این ماه حدود 27 گیگ ترافیک مصرف کردم
Last edited by ehsantm700; 15-08-2012 at 16:45.
حد خاصی نداره ، یعنی یه جورایی عشقیه ، چون شده بعضی وقت ها از همون اول که دوره م شروع شده محدود بودم
دوستان کسی اطلاع نداره برای عید فطر شاتل ترافیک هدیه می ده یا نه ؟
سخنرانی رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل در برنامه تکاپو به عنوان یکی از مدیران موفق که از شبکه تهران پخش شد :
![]()
سلام دوستان خسته نباشید .. سرویس آرت 1 سرعت دانلودش چقدره ؟؟!
ممنون
ART1 سرویس 128 نا محدوده که معمولا باید روی 16 کیلوبایت ریت دانلود داشته باشی ولی یکی از دوستام همین سرویس رو داره و 70-60 کیلوبایت و بعضی مواقع بالاتر دانلود می کنه و البته یه مدت مصرفش زیاد بود سرعتش روی همون 16 کیلوبایت اومده بود .
ولی حالت کلی شاتل سرویس های نا محدود رو تا زمانی که مصرفت زیاد نباشه با سرعت بالاتر میده و وقتی مصرفت زیاد بشه سرویستو شیر می کنه
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ولی مصرف زیاد یعنی چند گیگ ؟؟!
والا مقدار ترافیکش رو نمی دونم ولی تو سایت شاتل یه توضیحی زده:
شاتل بر این است کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
فکر کنم مقداری نباشه بستگی به اون نحوه دانلودت داره
سلام
در art-1 بعد از حدودا 18 گیگ محدود میشید به حداقل سرعت و تقریبا تا پایان دورتون هم ادامه داره (اکثرا که اینطوری شده)
سلام
بیشتر مواقع حجم مشخصی نمیشه تعیین کرد (اونهایی که از شبانشون استفاده میکنند تقریبا در ماه زیر 18 گیگ رو دانلود دارند و کمتر محدود شدند)
حالا شما شبی 200 مگ بگیری میری آخرای لیست که احتمال محدودیتت خیلی کم میشه ولی بعید نیست . یعنی شانسی ممکنه محدود بشی. اما طبق تعریف شاتل نباید محدودت کنند.در کل شما رو باید بزارند رو سرشون حلوا حلوات کنند
![]()
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)