كي همچين حرفي زده؟كا800 پيامگيرش كجا بود؟
كي همچين حرفي زده؟كا800 پيامگيرش كجا بود؟
بيشتر كاربراي كه k800 دارن مثل شما از گوشيشون راضي هستن
فايل هاي jar فقط براي سوني اريكسون ها كاراي داره ونصب ميشه jad براي سوني اريكسون ها يه فايل بيخود حساب مياد كه كاري ازش برنمياد
راستي شما جواب كدوم كاربر رو دادين اون نوشته كاربر رو هم نقل قول كنيد لطفا...
گوشي هايي كه جاوا ساپورت ميكنن اصلا پيغام گير ندارن
موفق باشيد!![]()
من گوشی ام کا 800 وقتی که میخوام عکسا رو بزرگ ببینم عکسا با هم قاطی واطی میشه تو رو خدا یکی کمکم کنه
عکسا به صورت زیر تشون داده میشه
![]()
من گوشی ام کا 800 وقتی که میخوام عکسا رو بزرگ ببینم عکسا با هم قاطی واطی میشه تو رو خدا یکی کمکم کنه
![]()
من گوشی ام کا 800 وقتی که میخوام عکسا رو بزرگ ببینم عکسا با هم قاطی واطی میشه تو رو خدا یکی کمکم کنه (البته عکسهایی که با دوربین گرفته شده)
![]()
Last edited by mohamad_reza72; 04-07-2008 at 09:06.
تا حالا هيچ راهي براي حل اين مشكل پيدا نشده و كسي نتونسته راه حلي براش پيدا كنه.
از عوض كردن درايور دوربين و عوض كردن مموري گرفته تا فلش گوشي هيچ كدوم جواب نداده.
فقط يك راه وجود داره و اون هم ذخيره ي عكس هاي گرفته شده روي حافظه ي خود گوشي هست.
وسلام
احتمالا لنز دوربينهايي كه اينجوري ميشه آسيب ديده هستند از اونجايي كه لنز گوشي هاي سايبر شات خيلي حساس هست نبايد در هنگام استفاده نكردن از دوربين باز بمونه ولي بيشتر استفاده كننده هاي گوشيهاي سايبر شات اين مسئله يادشون ميره اين باعث ميشه لنز آسيب ببينه همين مسئله باعث ميشه كه اين مشكل ربطي به فلش كردن نداشته باشه
سلام.
ببخشيد من چند تا سوال دارم/
1-من توي گوشي هاي ديگه ديده ام كه عكسي كه روي شماره يه نفر ميزاريم، بعد از اينكه عكس رو از توي گوشي پاك ميكنيم، اون عكس روي شماره طرف باقي ميمونه، ولي تو اين گوشي چرا پاك ميشه؟
2-چطوري صدايي كه با گوشي ضبط كردم رو توي كامپيوتر بريزم؟ من وقتي كابل رو وصل ميكنم فايل صداي ضبط شده ديده نميشه
3-قسمت پايين درپوش دوربين من لغ ميزنه، احتمالش هست كه لغ تر بشه ويا جدا بشه؟
4-چرا با اينكه گاهي نور خوبه و فلش ميزنه، ديگه اثري از نور محيط نيست و فقط نور فلش تاثير ميزاره و به همين خاطر فاصله هاي كمي دورتر تاريكه؟ من يه دوربين ديجيتال هم دارم ( نه خيلي حرفه اي ) كه وقتي فلش ميزني، علاوه بر اينكه نور محيط رو حفظ ميكنه، نور اضافه شده فلش رو هم به سوژه هاي نزديك اضافه ميكنه، ولي اين تو دوربين گوشي وجود نداره.
يا اينكه مثلا من ميخوام از يه آبشار عكس بگيرم، و نور هم كافيه، و فلش نميزنه، ولي تو عكس گرفته شده قسمت هاي حركت آبشار كمي محو و كشدار شده، نميشه كاري كرد كه فلش بزنه و ذره ذره آب قشنگ معلوم باشه؟ ( در همون محيط نور )
ممنون
نه باز بودن درپوش لنز دوربين تاثيري نداره
هر چند كه بسته بودنش در مواقع بيكاري صلاحه
ولي باز بودنش هم نيمتونه مشكل ساز باشه مگر لكه دار شدن لنز
1- خوب اين بستگي به يه مورد داره
اگه اول عكس را بگيري و بعد اونو براي يك مشاره تعريف كني چون عكس اصلي سايزش بزرگه گوشي ابتدا اونو ريسايز ميكنه و بعد به شماره تعريف ميكنه و چون ريسايز ميكنه يه كپي از عكس در يه جاي ديگه گوشي ضخيره ميكنه واسه همينه كه وقتي عكس اصلي را پاك ميكني بازم وقتي زنگ ميخوره اون عكس ميمونه ونمايش داده ميشه ...
2- خوب شما اگه USB را به كامپيوتر وصل كني صداي ضبت شده با فرمت AMR اونجا بايد ديده بشه
معمولا تو پوشه Music هست
دقت كن شايد تو مموري نباشه تو حاقشه داخلي گوشي باشه
3- احتمالش هست ولي كمتره
4- اگه نور كمي باشه و يا بحد كافي باشه نبايد فلش بزني چون اطراف تاريك ديده ميشه مگر اينكه همه اجسام نزديكتر باشند كه فلش رو همشون تاثير بزاره
از فلش K800 فقط در مواقعي كه نور خيلي كمه و يا فاصله كمه بايد استفاده كرد كه در اين جور مواقع هم كارش حرف نداره
تنها ايراد گوشي K800 در عكاسي همين مورد هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)