تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 858 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان مودم 2510 v-p-n کدوم بخشه میخوام بزنم بهش نیست هرچی گشتم
    توی بعضی از فرم ویرها ظاهرا داره.. حالا فرم ویرش کجاست و چه جوریه نمی دونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان مودم 2510 v-p-n کدوم بخشه میخوام بزنم بهش نیست هرچی گشتم
    داره عزیز تعجب میکنم از بعضی ها
    کافیه همونطور که دوستان تو پست های قبل در مورد مودم 5142 اشاره کردن با توجه به اینکه مودم 2510 هم کپی همینه هنگام ورود به تنظیمات مودم بجای admin از administrator استفاده کنید تا سطح دسترسی تون سوپروایزر باشه

این مودم(2510) به نظرم بهترین مودمی هست که تا حالا ایرانسل آورده من که هیچ مشکل و قطعی ازش ندیدم و راحت تا 30 مگ سرعت دارم با دوتا خونه آنتن

من قبلا بسته 6 ماهه همراه ایرانسل میخریدم حدود 195 تومن آب میخورد پام نشستم حساب کردم دیدم TD-LTE بخرم با بسته 100 گیگ شش ماهه تقریبا مودمش رایگان میوفته برام بعدشم اگه نخواستم و گرون بود بسته هاش یه سیم کارت 4G میذارم روش و ازش استفاده میکنم پس ضرری نداره کلا

در مورد مودم فضای باز باید بگم که معجزه خاصی نمیکنه و بیشتر بدرد کسانی میخوره که پوشش منطقه استانداردی دارن اما موقعیت خودشون مناسب نیست مثلا توی زیرزمینن یا اطراف شون ساختمان های بلندی هست که مودم رو باید بذارن تو ارتفاع تا مشکلشون حل بشه و به این ترتیب اگه محل تون در محاصره ساخت و ساز نیست همون رومیزی براتون بهتره

یه نکته دیگه اینکه فرکانس TD-LTE تو ایران فعلا فقط 3500 مگاهرتز هست و هیچ گوشی ای توی بازار ما این فرکانس رو ساپورت نمیکنه و اگه اشتباه نکنم فقط یک مدل از شارپ هست که اونم مختص بازار ژاپنه پس فعلا تنها انتخاب تون مودم هست و وسلام

3. 4 کاربر از bagherijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

داره عزیز تعجب میکنم از بعضی ها
    کافیه همونطور که دوستان تو پست های قبل در مورد مودم 5142 اشاره کردن با توجه به اینکه مودم 2510 هم کپی همینه هنگام ورود به تنظیمات مودم بجای admin از administrator استفاده کنید تا سطح دسترسی تون سوپروایزر باشه

این مودم(2510) به نظرم بهترین مودمی هست که تا حالا ایرانسل آورده من که هیچ مشکل و قطعی ازش ندیدم و راحت تا 30 مگ سرعت دارم با دوتا خونه آنتن

من قبلا بسته 6 ماهه همراه ایرانسل میخریدم حدود 195 تومن آب میخورد پام نشستم حساب کردم دیدم TD-LTE بخرم با بسته 100 گیگ شش ماهه تقریبا مودمش رایگان میوفته برام بعدشم اگه نخواستم و گرون بود بسته هاش یه سیم کارت 4G میذارم روش و ازش استفاده میکنم پس ضرری نداره کلا

در مورد مودم فضای باز باید بگم که معجزه خاصی نمیکنه و بیشتر بدرد کسانی میخوره که پوشش منطقه استانداردی دارن اما موقعیت خودشون مناسب نیست مثلا توی زیرزمینن یا اطراف شون ساختمان های بلندی هست که مودم رو باید بذارن تو ارتفاع تا مشکلشون حل بشه و به این ترتیب اگه محل تون در محاصره ساخت و ساز نیست همون رومیزی براتون بهتره

یه نکته دیگه اینکه فرکانس TD-LTE تو ایران فعلا فقط 3500 مگاهرتز هست و هیچ گوشی ای توی بازار ما این فرکانس رو ساپورت نمیکنه و اگه اشتباه نکنم فقط یک مدل از شارپ هست که اونم مختص بازار ژاپنه پس فعلا تنها انتخاب تون مودم هست و وسلام
    مرسي از توضيحاتتون
    پس اگر بسته td-lte نخواستيم ميتونيم سيم 4g معمولي ايرانسل بندازيم روش و از بسته هاي موبايلي رايج استفاده كنيم ! اينجوري خيلي خوبه و به قول شما مودم رايگان ميفته.
    الان فقط سر اومدن از آسياتك به ايرانسل مرددم ، بسته هاي ايرانسل يه مقدار گرونتر از آپشن هاي آسياتك هست و از طرفي سرعت ايرانسل به مراتب بيشتر. من هم مصرفم زياده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مرسي از توضيحاتتون
    پس اگر بسته td-lte نخواستيم ميتونيم سيم 4g معمولي ايرانسل بندازيم روش و از بسته هاي موبايلي رايج استفاده كنيم ! اينجوري خيلي خوبه و به قول شما مودم رايگان ميفته.
    الان فقط سر اومدن از آسياتك به ايرانسل مرددم ، بسته هاي ايرانسل يه مقدار گرونتر از آپشن هاي آسياتك هست و از طرفي سرعت ايرانسل به مراتب بيشتر. من هم مصرفم زياده .
    آره اکثرا کار میکنه منم مشکلی نداشتم فقط یکم قطعی داره نسبت به ثابت
    اینم بسته های اینترنت ثابته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از mojtaba318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اها خب من الان شهرمونو نگا کردم lte پوشش نداره ولی 4g ایرانسل داره - چ مودمی بخرم موندم
    اگه مودم g4 میخوای حتما d100 ایرانسل بگیر پشیمون نمیشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چ اشتباهی کردم خریدم اینو از صبحه پینگ 8.8.8.8 از 75 رفته رو 170 یهو میره رو 500 یه دقیقه انلاین میزنم یهو لگی میشه گیم اپراتور هم که سر از ک*** خر در نمیاره فقط بلده بگه ریست کن مودم رو

9. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

چ اشتباهی کردم خریدم اینو از صبحه پینگ 8.8.8.8 از 75 رفته رو 170 یهو میره رو 500 یه دقیقه انلاین میزنم یهو لگی میشه گیم اپراتور هم که سر از ک*** خر در نمیاره فقط بلده بگه ریست کن مودم رو
    مدل مودمتون چيه ؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان من الان برنامه ایرانسل من رو باز کردم . یه جمله اضاف شده بود ، حجم باقیمانده در صورت استفاده از ترافیک ملی . حدود ۸۰ گیگ به حجم اصلیم اضاف شده بود . این جریانش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

Tk2510هستش

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

فكر كنم با اين اوصاف اين مودم هاي ايرانسل رندم خوب در مياد ! الان دوستمون بالاتر نوشته بهترين سرعت رو بدون قطعي با اين مدل مودم داره ! البته فكر كنم محل مورد استفاده تاثير بسزايي داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •