توی بعضی از فرم ویرها ظاهرا داره.. حالا فرم ویرش کجاست و چه جوریه نمی دونم
توی بعضی از فرم ویرها ظاهرا داره.. حالا فرم ویرش کجاست و چه جوریه نمی دونم
داره عزیز تعجب میکنم از بعضی ها
کافیه همونطور که دوستان تو پست های قبل در مورد مودم 5142 اشاره کردن با توجه به اینکه مودم 2510 هم کپی همینه هنگام ورود به تنظیمات مودم بجای admin از administrator استفاده کنید تا سطح دسترسی تون سوپروایزر باشه
این مودم(2510) به نظرم بهترین مودمی هست که تا حالا ایرانسل آورده من که هیچ مشکل و قطعی ازش ندیدم و راحت تا 30 مگ سرعت دارم با دوتا خونه آنتن
من قبلا بسته 6 ماهه همراه ایرانسل میخریدم حدود 195 تومن آب میخورد پام نشستم حساب کردم دیدم TD-LTE بخرم با بسته 100 گیگ شش ماهه تقریبا مودمش رایگان میوفته برام بعدشم اگه نخواستم و گرون بود بسته هاش یه سیم کارت 4G میذارم روش و ازش استفاده میکنم پس ضرری نداره کلا
در مورد مودم فضای باز باید بگم که معجزه خاصی نمیکنه و بیشتر بدرد کسانی میخوره که پوشش منطقه استانداردی دارن اما موقعیت خودشون مناسب نیست مثلا توی زیرزمینن یا اطراف شون ساختمان های بلندی هست که مودم رو باید بذارن تو ارتفاع تا مشکلشون حل بشه و به این ترتیب اگه محل تون در محاصره ساخت و ساز نیست همون رومیزی براتون بهتره
یه نکته دیگه اینکه فرکانس TD-LTE تو ایران فعلا فقط 3500 مگاهرتز هست و هیچ گوشی ای توی بازار ما این فرکانس رو ساپورت نمیکنه و اگه اشتباه نکنم فقط یک مدل از شارپ هست که اونم مختص بازار ژاپنه پس فعلا تنها انتخاب تون مودم هست و وسلام
مرسي از توضيحاتتون
پس اگر بسته td-lte نخواستيم ميتونيم سيم 4g معمولي ايرانسل بندازيم روش و از بسته هاي موبايلي رايج استفاده كنيم ! اينجوري خيلي خوبه و به قول شما مودم رايگان ميفته.
الان فقط سر اومدن از آسياتك به ايرانسل مرددم ، بسته هاي ايرانسل يه مقدار گرونتر از آپشن هاي آسياتك هست و از طرفي سرعت ايرانسل به مراتب بيشتر. من هم مصرفم زياده .
آره اکثرا کار میکنه منم مشکلی نداشتم فقط یکم قطعی داره نسبت به ثابت
اینم بسته های اینترنت ثابته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مودم g4 میخوای حتما d100 ایرانسل بگیر پشیمون نمیشی
چ اشتباهی کردم خریدم اینو از صبحه پینگ 8.8.8.8 از 75 رفته رو 170 یهو میره رو 500 یه دقیقه انلاین میزنم یهو لگی میشه گیم اپراتور هم که سر از ک*** خر در نمیاره فقط بلده بگه ریست کن مودم رو![]()
مدل مودمتون چيه ؟
دوستان من الان برنامه ایرانسل من رو باز کردم . یه جمله اضاف شده بود ، حجم باقیمانده در صورت استفاده از ترافیک ملی . حدود ۸۰ گیگ به حجم اصلیم اضاف شده بود . این جریانش چیه ؟
Tk2510هستش
فكر كنم با اين اوصاف اين مودم هاي ايرانسل رندم خوب در مياد ! الان دوستمون بالاتر نوشته بهترين سرعت رو بدون قطعي با اين مدل مودم داره ! البته فكر كنم محل مورد استفاده تاثير بسزايي داشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)