چشم شرمنده ببخشید دیگه تکرار نمیشه...راستی ممنون بابت راهنمایی تون...موفق باشید...![]()
چشم شرمنده ببخشید دیگه تکرار نمیشه...راستی ممنون بابت راهنمایی تون...موفق باشید...![]()
ياران مهدي مهدوي كيا پيش از بازي حساس برابر اوساسونا، موفق شدند رم ايتاليا را مغلوب كنند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم فوتبال هامبورگ آلمان در يك بازي دوستانه مقابل تيم رم ايتاليا با تك گل لاث كه در دقيقه 13 به ثمر رسيد، صاحب پيروزي شد.
در اين بازي مهدي مهدويكيا، 90 دقيقه در تركيب هامبورگ حاضر بود و در دقيقه 76 يك فرصت خوب گلزني را از دست داد.ضمن آنكه فرانچسكو توتي، كاپيتان رم غايب بزرگ اين بازي بود.
گفتني است، قضاوت اين بازي برعهده بابك رفعتي داور ايراني مقيم آلمان بود. از اين ديدار دوستانه 29 هزار نفر ديدن كردند.
تيم هامبورگ آلمان چهارشنبه هفته جاري در دور سوم مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا، ميزبان اوساسوناي اسپانيا است.
جان لوكا زامبروتا جهت حضور در تمرينات بارسلونا عازم آمريكاي شمالي محل برگزاري اردوي تيم جديدش شد و نخستين تمرين خود را با اين تيم انجام داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ زامبروتا به محض ورود به اردو با پيراهن بارسا مقابل دوربين عكاسان قرار گرفت. او پس از اين كار مدعي شد كه در بهترين تيم جهان حضور دارد و از اين بابت بسيار خوشحال است.
وي پس از پشت سر گذاشتن تعطيلات تابستاني تمرينات خود را از روز شنبه آغاز كرد.
زامبروتا روز 4 آگوست پس از تست پزشكي راهي آمريكاي شمالي شد. او بازيكني است كه فقط در ايتاليا بازي كرده و 7 سال سابقه حضور در يوونتوس را در كارنامه دارد.
زامبروتا در نظر داشته تا با تيم جديدش افتخارات زيادي را به دست آورد.
وي پس از برگزاري نخستين جلسه تمريني گفت: "از اين تمرين بسيار لذت بردم و اين مساله برايم بسيار مهم است.
تفاوت بسيار زيادي بين تمرينات مربيان ايتاليايي و اسپانيايي وجود دارد. اسپانيايي ها به گونه اي بازي مي كنند كه مالكيت توپ را در اختيار داشته باشند كه اين نوع بازي آنها با ايتاليايي ها متفاوت است، اما سعي مي كنم خود را با اين گونه بازي تطبيق دهم."
اين در حالي است كه زامبروتا با كاپلو مربي فعلي رئال مادريد و مربي سابق يوونتوس کار مي کرده، اما نوع تمرينات بارسلونا را بسيار جديد مي داند.
وي در اين خصوص گفت: "وقتي شما در بهترين تيم جهان حضور داريد بايد انتظار تمرينات متنوع و جديدي را هم داشته باشيد.
در حال حاضر فرانك رايكارد سرمربي بارسا نمي داند كه از زامبروتا در كدام منطقه استفاده نمايد.
اين روزها شايع شده كه رايكارد مي خواهد از وي در جناح چپ استفاده نمايد، اما اين بازيكن در يوونتوس و تيم ملي در سمت راست بازي كرده و در اين پست تخصص دارد.
اردوي آمريكا مشخص خواهد كرد كه مرد هلندي از زامبروتا در كدام پست بازي خواهد گرفت.
وي در اين خصوص گفت: "هنوز رايكارد با من صحبتي در اين مورد انجام نداده است، اما هر جا كه او لازم بداند، بازي خواهم كرد."
جوادکاظمیان ممنوع الخروج میشود
»معاون اقتصادی باشگاه پیروزی حکم جلب جوادکاظمیان راگرفت.
بگزارش سرویس ورزشی البرزطرح شکایت محمدرضاعبدیایی معاون باشگاه پیروزی تهران بخاطربرخی اظهارنظرات کاظمیان صورت پذیرفت که باطرح این شکایت حکم جلب کاظمیان صادرواین مسوول باشگاه خواستار رسیدگی به اظهارات کاظمیان که پیروزی معتقداست اکاذیب وافتراست ,شده است .
درپی این شکایت نماینده حقوقی این باشگاه پیگیریهایی برای ممنوع الخروج کردن کاظمینان راصورت داده است .
برگزار خواهدشد.
آلساندرو كاستاكورتا مدافع قديمي و با تجربه ميلان عقيده دارد يوونتوس سزاوار سقوط به سري B نيست.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ محكوميتي كه از جانب دادگاه رسيدگي به پرونده تقلب و تباني براي يوونتوس در نظر گرفته شده مورد تاييد كاستاكورتا نيست و مدافع ميلان اعتقاد دارد اين سخت ترين مجازات براي باشگاه پرافتخار توريني بوده است.
او در اين خصوص گفت: "يوونتوس نبايد به سري B برود و دادگاه در رابطه با اين حكم اشتباه بزرگي كرده است. آنها هيچ چيز را مدنظر قرار نداده اند و بايد اين حكم تغيير كند و يووه به سري A بازگردد.
در مورد دادن اسكودتو 2006 به اينتر هم تصور مي كنم اين حركت كاملاً درست بوده و با آن موافق هستم."
هرنان كرسپو به اينترميلان پيوست
سيمايو سابروسا با قراداد 6 ساله به والنسيا اسپانيا رفت
اري هان قصد بازگشت به تهران را ندارد .
با اين كار او تمرينات پيروزي تهران كنسل شده است
فابيو كاپلو، سرمربي رئال مادريد براي نخستين بار از زمان انتصابش با رونالدو ملاقات كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين دو به مدت 15 دقيقه در سالن ورزشي اصلي رئال گفت و گو كردند، در حالي كه رونالدو مشغول تمرينات شخصي اش پس از جراحي زانو بود.
سرمربي ايتاليايي كهكشانيها خطاب به خرگوش چاق گفت: "به تو اعتماد كامل دارم و حضور تو براي تيم مهم و حياتي است. مي خواهم سريع تر به دوران اوج بازگردي. داشتن رونالدوي 50 درصدي به درد من نمي خورد."
رونالدو برزيلي نيز در پاسخ به سرمربي اش گفت: "در بهترين وضعيت ممكن قرار دارم. علاقه زيادي براي آغاز كارم دارم و اميدوارم هر چه زودتر به جمع هم تيميهايم بازگردم. شما مي توانيد به من اعتماد كنيد."
تيم فوتبال ريال مادريد توماس يورگنسن مدافع دانماركي خود را در ليست فروش قرار داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)