تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 848 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چند روزه اوضاع اینترنت من خیلی داغون میشه مخصوصاً از ساعتای 9 به بعد و این هم اوضاع پینگ مودم هست این مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارس آنلاین کلاً نسبت یه چند سال پیش افت کرده هم از نظر سرعت و هم از نظر خدمات.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دسوتان عزيز سلام
    مربوط به يك شركت خاص يا پارس آنلاين يا بقيه نيستش
    مربوط به دولت كه اگر دقت كنين دوباره DNS Server ها هم بهم ريختن و خيلي از سايتها كه شيلتر بودن دوباره و الكي باز شدن
    تعدادي از سايتهاي مربوط به گوگل و بازيها و مجلات و حتي خيلي سايت ايراني
    و احتمالا دارن يك سري تصميم گيريها رو انجام ميدن كه يا شديدا برخورد كنن يا ببندنشون
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

این سرویس های ایرانشون تازه راه اندازی شده،پس اگر پشتیباناشون درست و حسابی جواب ندادن ازشون خرده نگیرید،چون خودشون هم چیزی نمیدونن

این سرویس ایران اشتباهی زده غیرحجمی چون حجم داره،این سرویسا طبق قانون سازمان مقررات تنظیم شده

سرویس 1 مگش 17 گیگ حجم داره که تقسیم شده به ترافیک داخلی و ترافیک خارجی،حجم هم تموم بشه باید بخرید

2تا ویژگی داره شامل شبانه رایگان یا حتی شبانه یک سوم نمیشه

و اینکه خط رو بالاتر نمیبدن یعنی همون 1 مگ تحویل میگیرید
    خیلی جالبه که چند هفته پس از فرمایشات شما بالاخره پارس انلاین توضیح این سرویس 1 مگ غیر حجمی رو هم اصلاح کرد و هم حجمش رو از 17 به 30 رسوند اما توضیح داده که 10 گیگش برای سرورهای خارجیه و 20 گیگش برای سرورهای داخلی

نکته این که اکثر استفاده ما از برنامه هایی مثل تلگرام و اینستا و .... هستش که همه سرور خارجی محسوب میشه و طبعا" با هوشمندی کامل و با این حرکت حجم مورد استفاده ما رو از 17 گیگ به 10 گیگ تنزل دادن.

اابته فراموش نکنیم این قدمهای اولیه برای برقراری اینترنت ملی هستش و به زودی تمام سرویس دهنده ها باید این قوانین رو روی سرویس هاشون پیاده کنن چون همون روز اول گفتن که ما هر دو اینترنت رو ارائه میدیم ولی هزینه اینترنت داخلی رو ارزون میگیرم و خارجی رو گرون.

من و سه تا از رفقا و آشناها که تصمیم گرفتیم بریم شاتل. باز حداقل اون هنوز 128 نامحدود رو داره البته فعلا" ...
    Last edited by رضا; 30-10-2016 at 10:46.

5. این کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

1 ماه سرویس ایران 17 گیگ داشتم و خیلی خوب بود

الان سرویس رو تقسیم کردند به 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی و همین امروز هم خریدم

ببنم تو این 1 ماه چی پیش میاد

پ.ن:چه مسخره تو این چند دقیقه 20 مگ مصرف داشتم و همش هم از ترافیک خارجی بوده

و میزان مصرف ترافیک داخل ایران از 20 گیگ،00 گیگ بوده

کسی میدونه ترافیک داخل ایران شامل چه سرورهایی میشه؟مثلا دانلود از پیکو فایل شامل ترافیک داخلی میشه؟
    Last edited by محمد7966; 30-10-2016 at 13:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يك توصيه مناسب
    من خودم پارس آنلاين 2 مگ نامحدود دارم كه الان 3 ساليه ديگه مثل سابق جوابگو نيستش
    سابق هر چي ميخريدي مثلا همين 2 مگ نامحدود رو 6 مگ نامحدود ميبستن مشكلي هم نداشت بابت حجم دانلود ماهي 700 تا 800 گيگ ميشد دانلود كرد
    الان نه با همين 2 مگ نامحدود فقط 240 گيگ با سرعت 6 مگ دانلود داري بعدش ميشه همون سرعت 2 مگ كه واقعا افتضاح هم ميشه

سواي اين قضيه من شبها هر شب 3 تومن اينترنت شبانه پرسرعت همراه اول رو ميخرم با موبايل و از طريق موبايل ميزارم كامپيوترم دانلود كنه كه تقريبا شبي بين 20 تا 25 گيگ دانلود داره
    خوبيش اينه از ساعت 1 شب تا ساعت 11 صبح فرداست
    كدش هم *1000*2# هستش
    منطقه ما آنتن دهي و سرعتش عاليه بيشتر وقتها بالاي 1 مگ دانلود ميكنه
    موفق باشين

8. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

ما میخوایم خونه رو عوض کنیم.
    میخواستم ببینم حجمی که توی قرارداد فعلیم دارم قابل انتقال به قرارداد بعدی توی خونه ی دیگه (با یک شماره ی دیگه) هست؟!
    اگه نه همین خط رو اگر انتقال بدم به خونه ی جدید چطور قابلیت انتقال حجم هست؟!

یا در هر صورت میسوزه حجمم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1 ماه سرویس ایران 17 گیگ داشتم و خیلی خوب بود

الان سرویس رو تقسیم کردند به 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی و همین امروز هم خریدم

ببنم تو این 1 ماه چی پیش میاد

پ.ن:چه مسخره تو این چند دقیقه 20 مگ مصرف داشتم و همش هم از ترافیک خارجی بوده

و میزان مصرف ترافیک داخل ایران از 20 گیگ،00 گیگ بوده

کسی میدونه ترافیک داخل ایران شامل چه سرورهایی میشه؟مثلا دانلود از پیکو فایل شامل ترافیک داخلی میشه؟
    سلام
    بهترين جواب اجراي دستور tracert‌ هستش كه ببيني اين توكنهاي شما به چه سرورهايي سر ميزنند
    و اين سرورها رو ميتوني از طريق آي پي ببيني كه توي كدوم كشور هستند ايران يا خارج؟

موفق باشي

- - - Updated - - -

پارس آنلاین کلاً نسبت یه چند سال پیش افت کرده هم از نظر سرعت و هم از نظر خدمات.
    من با اين حرفت كاملا موافقم
    كلا توي شهر كرج پارس آنلاين عالي بودش كه الان خيلي بد شده

11. 2 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم ببینم حجمی که توی قرارداد فعلیم دارم قابل انتقال به قرارداد بعدی توی خونه ی دیگه (با یک شماره ی دیگه) هست؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان

حجم ترافیک مانده به شماره جدید هم انتقال پیدا خواهد کرد ، فقط توجه کنید حتما به نمایندگی شهرستان تون اعلام کنید که ترافیک باقی مانده دارید و حتما انتقال بدن به حساب کاربری جدید !

14. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •