سلام گوشی من یه مشکلی داره کسی میتونه راهنماییم کنه :وقتی پیامک ارسال میکنم مخاطب را ناشناس اعلام میکنه و پیام ارسال نمیشه شمامیدونید چرا اینجور میشه ؟ضمنا گوشیم سونی اریکسونه
سلام گوشی من یه مشکلی داره کسی میتونه راهنماییم کنه :وقتی پیامک ارسال میکنم مخاطب را ناشناس اعلام میکنه و پیام ارسال نمیشه شمامیدونید چرا اینجور میشه ؟ضمنا گوشیم سونی اریکسونه
?????????????![]()
منشي تلفن براي گوشي سي905
سلام ...
من میخوام با k510 به نت وصل بشم و از اینترنتش توی پی سی استفاده کنم ...
اما مشکلی که هست پی سی سوت ندارم !
میرم یه کانکشن بسازم ، اما با این حال که گوشی رو به عنوان مودم میشناسه ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم ، چون دایل نامبر رو نمیدونم ...
چیکار کنم ؟
دوست عزیز قسمت تنظیمات اس ام اس و مسج سنتر گوشیت رو چــک کن ببین درسته !
با گوشی های اعضای خانواده
سلام دوست عزیز از پی سی سویت های گوشی های دیگه استفاده کنید مثل . K750 . W800 . W810
موفق باشید!![]()
سلام دوستان . من گوشی C312 دارم . روی کیبورد گوشی فارسی هم داره اما توی زبان های گوشی فارسی و عربی نداره . توی تنظیمات نداشت . توی قسمت مسیج هم نداره . چطوری میتونم فارسی کنم ؟ از چه فلش و فریموری باید استفاده کرد ؟
نحوه نصب و استفاده از اینترنت روی گوشی ویواز
سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین
سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین
با سلام...
یه مدتیه که برام این مشکل پیش اومده : وقتی این مسیر رو میرم :
menu>>>internet>>>option>>>advanced>>>connectivity >>>connect using>>>irancell-gprs
اینجا هیچ گزینه ای رو (چه gprs ایرانسل چه mms و چه چیزی رو که خودم ساختم به نام test ) انتخاب نمیکنه !!! من هر گزینه ای رو که انتخاب میکنم گوشیم اونرو انتخاب نمیکنه ... ( این گزینه ها مال وقتیه که این اشکال وجود نداشت )
ولی الان حتی وقتی *130*3# و بعد کد مربوط به تنظیمات gprs رو میزنم میگه :
the settings for your particular phone could not fond in our database ....
خلاصه اینکه با وجود این مشکل نمیتونم به نت وصل بشم...از این مشکل فیلم هم گرفتم که البته کیفیتش پایینه ولی خب معلوم میشه چیه ...
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه کمکم کنین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)