دوست عزیز خیلی ممنونم ازت. اون فروشگاه ep630 رو 18500 تومن زده. تو بازار هم این قیمته؟
دوست عزیز خیلی ممنونم ازت. اون فروشگاه ep630 رو 18500 تومن زده. تو بازار هم این قیمته؟
شما 10.000تومن قیمتهای اینترنتی رو بیشتر از بازار حساب کن.
ولی Aurvana Live رو 9تومن گرونتر از این سایت خریدم.
از بازار رضا.
دوستان دیدم چند باری بحث Aurvana Live شد اگه کسی قصد خرید داشت دیدن این 2-3 لینک اول سرچ زیر خالی از لطف نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما رو چه حسابی این حرفو میزنی؟سلام گلم
من که سونی رو در این زمینه اصلا قبول ندارم!!!
تا کریتیو و لاجیتک هستند سونی حرفی برای گفتن نداره.
نظر من کریتیو هستش.
من و 2 تا از دوستام هدفون ed12 سونی رو که 15 تومن بود با ep830 کریتیو که 47 تومنه مقایسه کردیم و 3 تامون نظرمون این بود که شفافیت و تفکیک سونی بهتره (شما به تفاوت قیمت هم توجه کن ) . ep830 فقط باس داشت
aurana live هم من 2تا از دوستام دارن راضی نیستن و یکی دیگشون که عشق باس هست راضیه.
درسته سونی تو قیمت های یکسان به پای برندهای شور و سنهایزر و... نرسه ولی کریتیو دیگه واقعا مال این حرفا نیست.
خودت یه کم تو headfi . anythingbutipod و سایتهای حرفه ای صدا بگرد میبینی کریتیو وا قعا مالی نیست.
(البته من طرفدار سونی نیستم و سونی هم جلو خیلی از سازنده های حرفه ای هدفون حرف زیادی برا گفتن نداره ولی از کریتیو واقعا بهتره )
ep630 در فروشگاه شاب هم حدود 18500 بود تا جایی که از قبل یادمه..
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
ببخشید پا تو کفش دوستان متخصص تر میکنم..
من هم تعجب کردم ایشون در باره سونی اینطوری گفت. سونی هم مدلهای خوبی داره.
من خودم گوشی سونی اریکسون واکمن دارم هدفنش سونیه دیگه.. خیلی هم خوبه..
Last edited by leopard7; 10-09-2011 at 12:39.
اول کار، سلام
وال اینکه تست گرفتن از دو تا هدفون شرایط داره.
اینکه یه موسیقی رو که دوستش داریم رو یا جند تا موسیقی رو در سبکهای یکسان برای تست استفاده کنیم، کار درستی نیست.
در تست بهتره که از حالتهای و سبکهای موسیقی استفاده بشه تا بشه به یه نتیجه درست رسید.
شما بهتر بود در تستهای که اناجام دادی کیفیت و سبک موسیقی و هم چنین برند و مدل دستگاه پخش کننده موسیقی رو که باهاش این تست رو انجام دادی و هم چنین تنظیمات اکولایزر و گراف صدا رو هم بیان میکردی تا بشه بهتر نظر داد.
در هر صورت من بیشتر هدفونهای موجود در بازا رو تا سقف 180هزار(لبته با سیم نه بدون سیم!) رو از برندهای کریتیو و لاجیتک و سونی و جنیوس و فیلیپس تست زدم.(البته اونایی که توی ایران پیدا میشه!)
در این حال بهترین انتخاب رو برای صدای شفاف، گیرا، بیس متعادل و تفکیک پذیری بالا کریتیو و لاجیتک رو دیدم.
این موارد رو بر حسب تجربه میگم.
و اما aurana live.من نمی خواستم بحثی راجعه به این مدل از برند کریتیو شروع کنم ولی خب، اگه شما مایلید مشکلی نیست.
ای کاش لااقل مشخصات این هدفون می خوندی.
چون با خوندن مشخصاتش، معلوم میشه که حرفی واسه گفتن داره.
من خودم این هدفون رو دارم. این هدفون از نوع Base Boosterنیست.
بیس متعادلی داره.
توی ولوم بالا تفکیک خوبی رو داره.
بعدش باید منطقی نظر داد. شاید خیلی از برندهی دیگه وجود داشته باشن. ولی واقعا شما همشون رو داخل ایران داری؟!؟!؟!
برای اظهار نظر بهتره اون برندهایی که داخل ایران هستن رو روش بحث کنیم.
وگرنه منم این سایتها رو بلدم. دادن انها چه فایده ای داره؟!
بعضی از سایت ها این مدل از برند کریتیو رو با یه مدل دیگه از برند دنووو مقایسه کردن.
حالا سوال اینه که ایا برند دنووو توی ایران موجود هست؟؟؟
من یه اشتباهی کردم اون لینکی که گذاشتم رو توضیح براش ندادم در واقع این مدل کریتیو همون مدل دننون هست فقط rebrand شده. برای همین برای خوندن مقاله های درباره هر کدوم میتونه برای انتخاب این مدل کریتیو کار ساز باشه.بعضی از سایت ها این مدل از برند کریتیو رو با یه مدل دیگه از برند دنووو مقایسه کردن.
حالا سوال اینه که ایا برند دنووو توی ایران موجود هست؟؟؟
دوستان نظرشون درمورد ايرفون سامسونگ ep-450 چيه؟ قيمت 20 تومن بنظر خوب مياد البته ديگه از دست 630 خسته شدم بين اين و جي وي سي fx35 كدوم بهتره؟واسه بيرون از منزل و تو راه دانشگاه ميخوام پلير هم كليپ پلاس.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره JVC HA FX35-B Marshmallow قبلا صحبت شده بود. به نظر میرسه هدفون خیلی راحتی هست در حدی که حتی بعضی هنگام استراحت باهاش آهنگ گوش میدند و خوب تو گوش جا میره ولی از لحاظ کیفیت خیلی ارتقای نسبت به هدفون داخل پک محسوب نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من یه سوالی توی تاپیک ایپاد پرسیدم ولی گفتن که بیام تو این تاپیک.به همین خاطر متن سوالم رو میزارم لطفا کمک کنید.
هدفون ایپادم که توی پکش بود امروز بعد از 1 سال کار شبانه روزی تقریبا خراب شد.خودش نه مظورم اون پلاستیک های دورش هست.حالا میخوام یه هدفون خوب براش بخرم.نمیدونستم که هدفون بهتری از مال خودش وجود داره و یکم توی همین انجمن mp3 پلیر گشتم دیدم خیلی ها اصلا ایپاد رو قبول ندارن چه برسه به خوب بودن هدفونش.و همه میگن cowown خوبه.حالا سوالم اینه:ایا واقعا هدفون های cowown صدا و کیفیت بیشتری نسبت به ایپاد دارن؟و اینکه اپل فقط این نوع هدفون رو میفروشه تو بازار یا هدفون های دیگه مخصوص ایپاد تولید شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)