مزده .........مزده
برای علاقه مندان به منو عوض کردن
این مزده فقط منحصر میشه به کسانی که گوشی w810 دارند با فریمور r4ea031
تاکنون کار تغییر منو بدین صورت انجام میگرفت که اگه شما میخواستی منو فلش هات رو استفاده کنی هر بار باید ابتدا با یک تم ستش میکردی و هر بار نیاز به فلش داشتی
در این روش فلش کردن منو فلش ها فقط 1 بار انجام میگیرد و دفعه های بعد منو فلش رو از داخل گوشی میتوانید تغییر دهید!!!.gif)
برای این کار پچی که براتون میگذارم رو باید ابتدا دانلود کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ رو روی گوشی نصب میکنید
حالا گوشیتون رو به سیستموتون وصل میکنید ...با استفاده از پی سی سویت یا مای فون اکسپلورر(هر جور که راحتتر هستید)وارد memory phone میشید...توجه کنید وارد حافظه ی خود گوشی بشید نه حافظه ی خارجی یا رم خارجی گوشی
خوب به پوشه ی other بروید
داخل این پوشه...پوشه ایی به نام"setflash "رو ایجاد میکنید....
تمی به شما میدهم که شما بعد دانلود کردن...مثل همیشه اون رو داخل گوشیتون میریزید...خوب این تم که در واقع همون تم اکولایزر هست(با کمی تغییرات)رو روی گوشیتون نصب میکنید....همون طورم که میبینید اسم این تم set.thm هست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دیگه کار به پایان رسیده....فقط کافیه شما منو فلش هایی که دوست دارین رو در داخل پوشه ی setflash بریزید....حالا در اون پوشه میبینید که روی هر منو فلشی که میرید...حالت view هم داره(واسه کسانی که منو فلش از جاهای مختلف میگیرن اما چون تصویری کنارش نبوده نمیدونن چی رو دانلود کردن و این منویی که دان کردن چه شکلیه!!)...توی منو فلش هایی که ریختین...یکی رو انتخاب میکنید برای استفاده...حالا کافیه از داخل گوشی اسم اون منو فلش رو تغییر بدین به "set"........حالا به عقب برگردین و میبینید که این منو فلش روی گوشیتون نصب شده
دیگه نیازی به فلش های مجدد پس نخواهد بود....هر وقت از این منو فلش خسته شدید....با خود گوشی میرید تو other خود گوشی...تو پوشه ی ست فلش....بعد...اسم منو اولی رو دوباره به حالت قبلش برمیگردونی و اون منویی که الان میخواهی استفاده کنی رو به اسم set تغییر میدی.........gif)
.gif)
تاکید میکنم فقط برای w810--------r4ea031
یعنی تا جایی که من میدونم ...شاید این پچ واسه گوشیهای دیگه هم نوشته شده باشه...که در اون صورت من ازش بی اطلاع هستم
منبع:سایت من و تو(man...va...too)
موفق باشید.gif)