تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 444 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا یکی بگه چه جور میشه سن بازیکنا رو پائین اورد مثلا من رئال بر میدارم چند فصل بعد کل تیم بارسا دگرگون میشه یه مشت بازیکن عجیب و قریب میاد که دیگه اصلا حال نمیده این در مورد چمپیونز لیگ و بازی با تیم های دیگه ای هم صادقه حالا راحی هست که بشه سن بازیکنا رو ادیتشون رو فعال کرد تا کمشون کنیم یا هر راه دیگه ای ؟

بعد گزینه ادیت پلیر توی کریر نمیشه یه جوری اورد من میخوام بعد از چند فصل بازی کردن کفش بازیکنارو عوض کنم ولی بعد از رفتن به کریر دیگه راهی نیست کفششون رو عوض کرد که یه تنوعی هم بشه ؟

شما هم باید اکادمی جوانان بسازی . توی اکادمیت سه تا scout با 5 ستاره بخر بعد بفرستشون برن استعداد پیدا کنن .
    بعضی وقتها بازیکنهایی پیدا میشن در حد مسی . فقط باید خوب استعداد یابی کنی و بازیکنهای بدردنخور رو نگیری .

واسه edit player هم خیر در نسخه کرکی امکانش نیست . البته یه راه خاصی هست که خودم اموزشش رو قبلا تو تاپیک گذاستم . عبارت edit player رو تو تاپیک یه سرچ بزن پیدا میشه پستش . البته این روش بی مشکل نیست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز منظورم اینه که وقتی جلو بارسا بازی میکنم قشنگتر اینه که مسی اینیستا باشن نه چند بازیکن ناشناس با اورال 94
    اونجوری بازی کاملا کسل کننده میشه مثلا جلو چلسی لمپارد یا تری نیستن
    حالا اگه میشه همین روشی رو که میگی یه توضیح بده که سن اینا کمتر کنم تا حداقل برا چند فصل هم که شده اینا بیشتر تو تیمشون بمونن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز منظورم اینه که وقتی جلو بارسا بازی میکنم قشنگتر اینه که مسی اینیستا باشن نه چند بازیکن ناشناس با اورال 94
    حالا اگه میشه همین روشی رو که میگی یه توضیح بده که سن اینا کمتر کنم تا حداقل برا چند فصل هم که شده اینا بیشتر تو تیمشون بمونن
    دیگه این روال طبیعی بازیه و باید خودمون رو باهاش وقف بدیم.طبق سایتی که خوندم فیفا بیشتر تمرکزش رو رو جوونگرایی گذاشته و بقول Gregar باید یک آکادمی جوانان بسازی و با استفاده از Scout ها در لیگ ها و کشور های مختلف استعدادیابی کنی.

4. این کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

متاسفانه این روشی که گفتم فقط اون گزینه edit player رو تو کریر باز میکنه . توی اون هم اورال یا سن و ... بازیکنها رو نمیتونی عوض کنی . فقط لباس و کفش و ... رو میشه تغییر داد .
    شما اگه میخوای با همین تیم ها مثلا بازی کنی بهتره اصلا کریر نزنی و تورنومنت معمولی بری
    چون کریر بیشتر هدفش اینه که تیم رو مدیریت کنی و تیم بسازی و خرید و فروش بازیکن و پرورش استعداد و ...

اون اموزش رو هم با یه سرچ ساده پیدا میکردی دیگه
    به هر حال این لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Gregar; 11-03-2014 at 21:23.

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه برنامه پیدا کردم به اسم cm 14 که میشه سن بازکنارو عوض کرد منتها هرکاری میکنم تو بازی که میرم چیزی عوض نمیشه الان اگه امکانش هست این برنامه رو یه توضیحی بدین شاید من اشتباه انجام میدم

راستی این صفحه ای هم که گذاشتین

لینک برنامه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خراب هست لطفا اصلاحش کنین
    Last edited by iker11; 11-03-2014 at 22:19.

داره خودمونی میشه bluemeysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

با برنامه CM14 براحتی میشه فقط کافیه سن بازیکن رو کم کنی و بعد اشاره گر موس رو روی کشور بزاری و بعد سیو کنی ! بعد توی کریر سن بازیکن کم شده البته توی بازی در ادیت بازیکن که بیای همون سن اصلی رو نشون میده

9. این کاربر از bluemeysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با برنامه CM14 براحتی میشه فقط کافیه سن بازیکن رو کم کنی و بعد اشاره گر موس رو روی کشور بزاری و بعد سیو کنی ! بعد توی کریر سن بازیکن کم شده البته توی بازی در ادیت بازیکن که بیای همون سن اصلی رو نشون میده

راستی این cm فقط ادیت میکنه یا میشه باهاش چیزای جدید هم ساخت ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یکی لطف میکنه این فایل
    careermanagerhubcfg رو با BH regenerator اپلود کنه لینکش خراب بود ممنون میشم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

الان داشتم بازی میکردم یعنی یه صحنه شاهکار پیش اومد تو بازی اصلا پخش زمین شدم از خنده

گل خوردم و بازی از وسط زمین شروع کردم و ... :

==========

تصاویری ازبازی FiFA World Cup 2014 که برای کنسول های Xbox 360 / PS3 انتشار پیدا خواهد کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما pc باز ها باز باید مثه gta حسرت بخوریم
    Last edited by Greedy; 12-03-2014 at 21:49.

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اقا چه فرقی بین LW و LAM و LM وحود داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •