از نظر برایتنس که نئوپلاسماها فرسنگها از تی وی های پروجکشن جلوترن ولی به هر حال زیر نور زیاد به براقی بعضی ال سی دی ها نیستن .
ببین سلیقه شما با کدوم ارضا میشه شاید یکی از موارد زیر برای شما تو الویت باشه مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.
به هر حال!
کنتراست بهتر:
پلاسما
برایتنس بالاتر:
ال ای دی یا ال سی دی
زاویه دید بهتر:
پلاسما (در حال حاضر ال ای دی ها زاویه دید خوبی دارن تغییر رنگ کمتر در اونها اتفاق میوفته ولی افت کنتراست از زاویه های بالاتر از 30 درجه همچنان وجود داره)
وضوح حرکتی در نماهای سریع :
به نفع پلاسماها هست ولی ال ای دی های الان در اغلب موارد خوب هستن مگر در صحنه های خیلی سریع یا زمانیکه قسمت زیادی از صحنه نمایش در حال حرکت باشه همینطور در مکانهایی که از نظر درجه حرارت سرد هستن رسپانس تایم ال سی دی ها افت میکنه.
مصرف برق:
ال ای دی ها بهتر هستن.
نمایش بهتر و دقیقتر طیفهای رنگ مشکی و جزئیات در نماهای تاریک با حفظ کنتراست:
پلاسماها بهتر هستن.
نمایش بهتر رنگ سفید:
ال ای دی ها بهتر هستن ولی پلاسماها جزئیات بیشتری در نمایش رنگهای نزدیک به سفید دارن.
اشباع رنگ و بازتولید طبیعی رنگها:
پلاسماها قویتر هستن ولی ال سی دی ها خیلی پیشرفت کردن.
من خودم تصویر پلاسماهارو بیشتر میپسندم اگر نور محیط متعادل باشه میتونید از تصویر زیبای اونها و سرعت بالاشون لذت ببرید ولی از نظر اینکه بخوای پنلی بخری که در اغلب محیطها تصویر خوبی داشته باشه HX925 سونی یا هر ال ای دی Local dimm دیگه تقریبا مناسب هر نوع محیط از نظر شرایط نور پردازی هستن (هر چند کامل نیبستن) ولی باید توانایی پرداخت قیمت زیادشون رو هم داشته باشی.