تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 720 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امشب خونه همون دوستم بودم که عکسهای تلویزیونش رو براتون گذاشتم.امشب دیگه حسابی با vt30 ور رفتم.در یک کلام پاناسونیک ترکونده.واقعا تلویزیون توپیه حتی تو نور زیاد.البته اولش بگم که بعضیها گمراه نشن بعد بگن چنین و چنان.کلا از نظر من(سلیقه شخصی) که خیلی تلویریونها رو از نزدیک لمس کردم یه شاهکاره.امشب 3d هایی رو که دوست عزیزم پونل آدرس دانلودشون رو داده بود با خودم بردم.چون داداشم st30 داره وسه بعدیها رو با اون هم امتحان کرده بودم کاملا مشخص بود که توی سه بعدی یه سر و گردن از st30 بالاتره.ی کلیپ دایناسور رو که پخش میکرد تقریبا دایناسوره داشت میومد بیرون.ضمن اینکه usb هم تمام فایلها رو بدون مشکل پخش کرد.به هر حال همه اونهایی که خریدن مبارکشون باشه.

2. 6 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.
    عزیز مشکل من از همون اول با برایتنس بود و هست
    هرچند با یکسری تنظیمات روی کانالهای HD خیلی پیشرفت کرده اما روی SD با سورس غیر ----- هم تست کردم و برایتنس دلخواه من رو نداره امیدوارم با تنظیمات آتی به تصویر دلخواه برسم.

4. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

عزیز مشکل من از همون اول با برایتنس بود و هست
    هرچند با یکسری تنظیمات روی کانالهای HD خیلی پیشرفت کرده اما روی SD با سورس غیر ----- هم تست کردم و برایتنس دلخواه من رو نداره امیدوارم با تنظیمات آتی به تصویر دلخواه برسم.
    قبل از اینکه این تی وی رو بخری HDTV دیگه ای داشتی؟
    اگه جواب مثبت هست چه سایزی؟ ال ای دی یا ال سی دی و CRT بودنش رو لطفا مشخص کن.
    قبلا از همین سورس های تصویری استفاده میکردی؟ منظورم ر-س-ی-و-ر یا کنسول بازی هست.
    الان به نظرت تی ویه جدیدت چه فرقی با قبلی داره؟یعنی چه چیزاهایی بهتر (در صورت وجود) هست و چه چیزهایی بدتر؟

6. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قبل از اینکه این تی وی رو بخری HDTV دیگه ای داشتی؟
    اگه جواب مثبت هست چه سایزی؟ ال ای دی یا ال سی دی و CRT بودنش رو لطفا مشخص کن.
    قبلا از همین سورس های تصویری استفاده میکردی؟ منظورم ر-س-ی-و-ر یا کنسول بازی هست.
    الان به نظرت تی ویه جدیدت چه فرقی با قبلی داره؟یعنی چه چیزاهایی بهتر (در صورت وجود) هست و چه چیزهایی بدتر؟
    قبل از خرید این یک سامسونگ 40 اینچ سری B داشتم (ال سی دی) تمامی سورسهام همین هست که الان هست
    توی شبکه های HD ( با ر..ی..و..ر) رنگها بسیار دقیق تر و زنده تر شده رنگ مشکی بسیار عمیق و جذاب شده اما رنگ سفید نه یجور مایل به خاکستری هست و شفافیت تصویر هم یه خورده کمتر شده
    با Xbox واقعا پیشرفت کرده مثلا در بازی PES چمن ورزشگاه بشدت طبیعی تر بنظر میاد سیاهی لباس بازیکن ها و...وحشتناک طبیعی شده و در کل راضی کنندست راستش TV قبلیم اصلا به درد گیم نمیخورد و با این کمال رضایت رو در گیم دارم.
    در تصاویر SD چه اونایی که از ----- پخش میشه چه اونایی که مثلا از رو DVD پلیر یا حتی فلش مموری باهاش پخش کردم به شدت مات - کم روح و رنگ سفید درشون میشه گفت خاکستری هست تا سفید!

8. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در تصاویر SD چه اونایی که از ----- پخش میشه چه اونایی که مثلا از رو DVD پلیر یا حتی فلش مموری باهاش پخش کردم به شدت مات - کم روح و رنگ سفید درشون میشه گفت خاکستری هست تا سفید!
    اینو بگم که بعد از استفاده ی طولانی مدت از یه مدل تی وی چشم انسان نسبت به تصویر ورنگ اصطلاحا " کالیبره " میشه و عادت میکنه شاید یه دلیل مشکل شما همین موضوع باشه... من زیاد در مورد پلاسمهای پاناسونیک اطلاعات ندارم...اما میدونم که در مورد ال سی دی و ال ئی دی های سامسونگ میشه با وارد شدن به منوی مخفی و بالا بردن کنتراست این مساله ی رنگ سفید رو به نحو چشم گیری حل کرد...اما نمیدونم ایا تو منوی مخفی پاناسونیک میشه این کار رو کرد یا نه اما اگه به منوی مخفی دسترسی داری و میشه این کار رو انجام بدی پیشنهاد میکنم حتما این گزینه رو امتحان کنی... البته با زیاد کردن بیش از حد کنتراست مقدار زیادی از جزییات رو از دست میدی اما فکر کنم در کل به اون ترکیب رنگی که دلخواهت هست برسی...

یه سوال هم داشتم از دوست عزیزم Alucard : البته میدونم اینجا جای این بحث نیست :اما میخواستم بپرسم تو منوی مخفی سامسونگ راهی برای بالا بردن نور بک لایت هست؟ چند وقته که دارم دنبالش میگردم اما پیداش نمیکنم شاید جایی تو منوها باشه که من تا حالا ندیدم...با عرض معذرت از مدیران و همه ی دوستان به خاطر طرح این سوال..اگه دوستان تشخیص میدن که اینجا جای این سوال نیست حذفش کنن...با تشکر..

10. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امروز رفتم يه سري تو شهرمون واسه ديدن تلويزيون ها اول اينكه متاسفانه vt 30 خود نماينده پاناسونيكم نداشت مدلاي قديمي plasma سري c x. U موجود داشت و يه مدل ال اي دي فكر كنم سري e بود كه به نصبت بقيه كيفيت بهتري داشت راستش اون پلاسماهاتصويرشون زياد به من نچسبيد تا حدودي مات بود البته نميدونم شايد تنظيم نبود چون كنار هم بودن يسري جزيات ريزودقت كردم سري e واضح تر از اون پلاسماهابود و اون پيكسلا تو پلاسما تو ذوق ميزد بعد رفتم نمايندگي سامسونگ پلاسماشو ديدم مدل 51d495 بود بنظرم كيفيتش خيلي خوب بود نمايندگي ديگه سامسونگ كه همين مدلو داشت ولي رو ال اي دي هاش تبليغ ميكرد واسم پلاسما رو روشن كرد تصويرش خيلي كدر مات بود فكر ميكنم كه عمدا تنظيماتشو دستكاري كردن چون بجاي فيلم من بيشتر خودمو توش ميديدم ديگه گيج شده بودم يني كسي نبود كه با مقايسه با ال اي دي اونو انتخاب كنه البته به نمايندگي سوني هم رفتم كه hx925 نداشت . من با p800 CRT پاناسونيكم واقعا حال ميكنم ولي تا اخر هفته ميخام tv بگيرم دلم با vt30 با وجود نديدنش از نزديك بعدش صفحه وقتي خاموشه مثل سري قبل به طوسي ميزنه يا مشكي با قاب دورش همرنگه . و اينكه كيفيتش واقعا نصبت به سري u و c و... متفاوته اگه در حد همين CRT خودم باشه راضيم رسيورم vu hd خيلي ممنون ميشم از اساتيد و تجربياتشون اين دو سه صفه اخر نظرات منو يخورده حساس كرده مرسي

12. این کاربر از alimusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر برایتنس که نئوپلاسماها فرسنگها از تی وی های پروجکشن جلوترن ولی به هر حال زیر نور زیاد به براقی بعضی ال سی دی ها نیستن .
    ببین سلیقه شما با کدوم ارضا میشه شاید یکی از موارد زیر برای شما تو الویت باشه مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.
    به هر حال!
    کنتراست بهتر:
    پلاسما
    برایتنس بالاتر:
    ال ای دی یا ال سی دی
    زاویه دید بهتر:
    پلاسما (در حال حاضر ال ای دی ها زاویه دید خوبی دارن تغییر رنگ کمتر در اونها اتفاق میوفته ولی افت کنتراست از زاویه های بالاتر از 30 درجه همچنان وجود داره)
    وضوح حرکتی در نماهای سریع :
    به نفع پلاسماها هست ولی ال ای دی های الان در اغلب موارد خوب هستن مگر در صحنه های خیلی سریع یا زمانیکه قسمت زیادی از صحنه نمایش در حال حرکت باشه همینطور در مکانهایی که از نظر درجه حرارت سرد هستن رسپانس تایم ال سی دی ها افت میکنه.
    مصرف برق:
    ال ای دی ها بهتر هستن.
    نمایش بهتر و دقیقتر طیفهای رنگ مشکی و جزئیات در نماهای تاریک با حفظ کنتراست:
    پلاسماها بهتر هستن.
    نمایش بهتر رنگ سفید:
    ال ای دی ها بهتر هستن ولی پلاسماها جزئیات بیشتری در نمایش رنگهای نزدیک به سفید دارن.

اشباع رنگ و بازتولید طبیعی رنگها:
    پلاسماها قویتر هستن ولی ال سی دی ها خیلی پیشرفت کردن.

من خودم تصویر پلاسماهارو بیشتر میپسندم اگر نور محیط متعادل باشه میتونید از تصویر زیبای اونها و سرعت بالاشون لذت ببرید ولی از نظر اینکه بخوای پنلی بخری که در اغلب محیطها تصویر خوبی داشته باشه HX925 سونی یا هر ال ای دی Local dimm دیگه تقریبا مناسب هر نوع محیط از نظر شرایط نور پردازی هستن (هر چند کامل نیبستن) ولی باید توانایی پرداخت قیمت زیادشون رو هم داشته باشی.
    دوست عزیز از این که وقت گذاشتی و به این کاملی موضوع رو توضیح دادی بی نهایت ازت ممنونم و حتما سری به مدلهائی که گفتی می زنم.
    برقرار باشی.

14. 2 کاربر از عطارد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم يه سري تو شهرمون واسه ديدن تلويزيون ها اول اينكه متاسفانه vt 30 خود نماينده پاناسونيكم نداشت مدلاي قديمي plasma سري c x. U موجود داشت و يه مدل ال اي دي فكر كنم سري e بود كه به نصبت بقيه كيفيت بهتري داشت راستش اون پلاسماهاتصويرشون زياد به من نچسبيد تا حدودي مات بود البته نميدونم شايد تنظيم نبود چون كنار هم بودن يسري جزيات ريزودقت كردم سري e واضح تر از اون پلاسماهابود و اون پيكسلا تو پلاسما تو ذوق ميزد بعد رفتم نمايندگي سامسونگ پلاسماشو ديدم مدل 51d495 بود بنظرم كيفيتش خيلي خوب بود نمايندگي ديگه سامسونگ كه همين مدلو داشت ولي رو ال اي دي هاش تبليغ ميكرد واسم پلاسما رو روشن كرد تصويرش خيلي كدر مات بود فكر ميكنم كه عمدا تنظيماتشو دستكاري كردن چون بجاي فيلم من بيشتر خودمو توش ميديدم ديگه گيج شده بودم يني كسي نبود كه با مقايسه با ال اي دي اونو انتخاب كنه البته به نمايندگي سوني هم رفتم كه hx925 نداشت . من با p800 CRT پاناسونيكم واقعا حال ميكنم ولي تا اخر هفته ميخام tv بگيرم دلم با vt30 با وجود نديدنش از نزديك بعدش صفحه وقتي خاموشه مثل سري قبل به طوسي ميزنه يا مشكي با قاب دورش همرنگه . و اينكه كيفيتش واقعا نصبت به سري u و c و... متفاوته اگه در حد همين CRT خودم باشه راضيم رسيورم vu hd خيلي ممنون ميشم از اساتيد و تجربياتشون اين دو سه صفه اخر نظرات منو يخورده حساس كرده مرسي

دوست عزیز ، شما دور پلاسماهای برندای دیگه رو کاملا خط بکش چون فقط برای اینه که بگن ما هم پلاسما تولید میکنیم ولی به قوله معروف این کجا و آن کجا !!!
    پلاسما فقط پایونیر و پانی . اگه مشکل بودجه نداری که پایونیر حرف اولو میزنه . اگه بودجت معمولیه که پانی . در مورد اوون مدلایی از پلاسماهای پانی که شما دیدین باید بگم 100% حق باشماست ، چون اوونا واقعا کدرن و جزء نسل NeoPDP ها و Neo Plasma های پانی نیستن . بنابراین برای انتخاب پلاسمای خوب باید دنبال سریهای S و یا سری High-end پانی یا همون سری V باشی . که از همه لحاظ برتری با این 2 سریه و اصلا قابل قیاس با سریهای دیگه نیست و 100 البته در مورد برایتنس که فوق العاده شفافن .
    منم CRT 29 پانی داشتم و فوق العاده از کیفیتش راضی بودم . از وقتی هم پلاسما V20 گرفتم 1000000% ازش راضیم ، خدا ازش راضی باشه .
    از زمانی هم که پلاسما دارم دیدن تصاویر توو eld ها چشمامو اذیت میکنه ، بخصوص توو صحنه های سریع که تصویر Blur میشه .
    برای خریدتم عجله نکن ، بزار Vt30 یا St30 رو کامل و از نزدیک ببینی و قیاس کنی ، بعد اقدام به خرید کن .

16. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست گلم خیلی خلاصه میگم(البته با کسب اجازه از اساتید)
    اگه برای گیم میخوای و گیمری به پلاسما فکر کن و همونجور که دوستمون گفت دور برند های دیگه رو بجز پاناسونیک خط بکش.
    اگه برای دیدن شبکه های HD میخوای با توجه به سلیقت که گفتی از دید من اونها کدر هست و...اول LED های شاخ مثل HX925 و چندتا مدل مشابه رو مد نظر داشته باش بعد پلاسما
    اگه برای استفاده معمولی چیزیکه بیشتر افراد استفاده میکنند میخوای و شفافیت برات مهمه برو سراغ led و به چیز دیگه ای هم فکر نکن.
    یا علی

18. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

st30 و vt30 خیلی خیلی با سری u c x فرق داره.مطمئن باش براقیتش بیشتر از crt هست

20. این کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •