سلام
واسه ي گيم كدوم از اين دوتا رو بخرم Steelseries sibeira v2 ya somic g945?
كلا توي رنج 100 نومن چي خوبه واسه گيم؟
ممنون
سلام
واسه ي گيم كدوم از اين دوتا رو بخرم Steelseries sibeira v2 ya somic g945?
كلا توي رنج 100 نومن چي خوبه واسه گيم؟
ممنون
سلام.
صدای این هدفون را نشنیده ام اما با توجه به مشخصاتی مثل وزن مناسب، واحد محرکه ی 30mm برای تولید بیس قوی و عمیق و تحمل توان 3500mW که مقدار بالایی محسوب می شود، این هدفون مناسب برای DJ ها است و در صورت وصل شدن به دستگاه استودیویی قوی و حرفه ای به دلیل تحمل توان بالا آسیب نخواهد دید.
قیمت سری DJ پایونیر (به هزار تومان):
HDJ-500 : حدود 450
HDJ-1000: حدود 700
HDJ-2000: حدود 1050
موفق باشید.
سلام دوستان یه هدفون تو گوش میخوام،آهنگای متال گوش میدم سورسم گوشی htc قیمتش 100 تا 200 باشه.اگه هدست جمع و جوری هست تو این قیمت هم بگید.با تشکر
سلام.
مطالعه ی تاپیک زیر را توصیه می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر مدلهایی که در لینک بالا معرفی شده اند Sennheiser CX300-II هم مناسب است.
اگر منظورتان از هدست جمع و جور مدلهای Ultra Portable هستند فقط V-Jays موجود است که به دلیل پشت باز بودن Isolation ضعیفی دارد و صدای محیط به راحتی شنیده می شود همچنین اطرافیان هم صدای موزیک شما را خواهند شنید اما کیفیت صدای خوبی دارد:
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 09-10-2013 at 22:42. دليل: اشتباه تایپی
سلام
من میخواستم هدست بلوتوث جبرا Jabra Bluetooth Headset HALO2 بخرم , از دوستان کسی تجربه کار با این هدست رو داره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر قدرت بیس و شفافیت صدا چطوره ؟ علاوه بر بلوتوث با سیم هم کانکت میشه اگه دوستان استفاده کردن بگن که کیفیت پخش با بلوتوث و سیمش یکیه ؟
ممنون میشم جواب بدین
من این هدست رو داشتم
برای موسیقی اصلا خوب نیست ولی برای مکالمه و یا گیمینگ بد نیست و میکروفنش از کیفیت خوبی برخورداره و چون دوتا میکروفن در دو طرف داره نویز ها رو تا حدی کم میکنه
ولی برای گوش دادن به موسیقی شفافیت خوبی نداره ایزولیشن بسیار ضعیف طوری که اطرافیان صدای چیزی رو که گوش میکنین میشنون و شما همه نویز های بیرون رو میشنوین.
های پر از اجواج و بیس شل و ول (حتی پس از مدتی نمیدونم بر اثر ضربه یا خود به خود بیسش شبیه این بود که خورده شیشه داخل یه قوطی تکون میدن)
ولی میدش نسبت به های و لوو بهتره و برای مکالمه خوبه
کیفیتش هم با سیم و بدون سیم تفاوتی حس نکردم
باتریش خیلی خوب دووم میاره و نمیخواد زود زود شارژ کنی. کنترل ولومش لمسیه و جالبه.
حالا اگه برای موسیقی با کیفیت بهتر میخوای فکر کنم v-jays با هزینه کمتر گزینه بهتری باشه.
سلام
دوستان هدست گيم تا 100 چي خوبه؟عجله دارم تو رو خدا
ممنون از راهنماییتون
پس اینجوری که گفتین با توجه به قیمتش صرف نمیکنه
تو رنج قیمت 200-300 هزار تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید چه بلوتوثی چه با سیم ؟
نظر دوستان در مورد این مدل چیه کریتیو wp-300 ?
Last edited by koohyar9; 10-10-2013 at 20:08.
سلام.
تا 300 هزار تومان به Sennheiser HD205-II و AKG K77 و K99 (اگر موجود بود) فکر کنید. هیچکدام بی سیم نیستند. HD205-II کمی پرتابل تر است اما به طور کلی برای کاربرد پرتابل مناسب نیستند.
ظاهرا" قیمت Sennheiser PX200-II به 300 هزار تومان کاهش پیدا کرده است. در این صورت مدل مناسبی برای کاربرد پرتابل می تواند باشد فقط به گفته ی یکی از کاربران برای استفاده ی طولانی مدت مناسب نیست و باعث درد لاله ی گوش می شود.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 11-10-2013 at 11:43.
RP-DH1200E-S panasonic نظرتون راجع بهش چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)