تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 421 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حتما دوست داره که ازت میپرسه وگرنه براش مهم نبود.

من بودم سریع بهش جواب میدادم 6 صبح و بعد میپرسیدم تو ساعت چند بیدار شدی.
    شما هم متقابلا دوسش داشته باش چون مشخصه دوست داره که هر لحظه میخواد بدونه در چه حالی. وگرنه هفته ای 1 بار میگفت چه خبر.

..... یه چیز دیگه هم میشه گفت....
    چون دوستهای جدید هستید داره تلاش میکنه سریعتر باهات صمیمی بشه بازم دلیلش اینه که دوست داره وگرنه براش مهم نبود

سلام
    ممنونم از راهنماییتون
    چون من یه تجربه بد دارم شاید بخاطر این هست که از رفتارش خوشم نمیاد. من یه دوست قدیمی داشتم خیلی دوستش داشتم اما اون یکم حسود بود و هی میپرسید درس خوندی نخودی؟ چند صفحه خوندی ؟ ساعت چند پاشدی وای اینقد میپرسید که نگو اخرشم باهاش رابطمو خراب شد چون خیلی بهم ضربه زد و اذستم کرد چند بار باهاش منطقی حرف زدم اما فایده نداشت............با اینکه مستقیم بهش گفتم ناراحت میشم از رفتارش به روی خودش نمیاورد و به تجسسش ادامه میداد

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه معلم دارم که حدود 8-9 ماه (شایدم بیشتر) ندیدمش. فقط با چت و sms و تماس تلفنی با هم در تماس بودیم.معلمم رقته شهر خودشون.
    تا این که ازدواج کردن و ارتباط ما هم قطع شد.(دوماه قبل)
    قبل ازدواج بهم گفت، عروسیم هروقت شد، باید بیایی، دعوتت میکنم که بیای.

الان دیدم کارت عروسیشون رو دادن بهم. (حضوری نه، دادن به منشی اموزشگاه، اونم داد به من)
    به هرحال نمیدونم برم، نرم، چیکار کنم؟!؟!؟
    من یه پسرم، منشی مون و دوستاش دخترن. من یه نفری چیکار کنم تو مجلسشون اخه؟!؟(تو تالاره)

حالا اگه نرفتم، هدیه (پول ) رو بفرستم ؟؟؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
    Last edited by 880446534; 01-09-2016 at 20:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه معلم دارم که حدود 8-9 ماه (شایدم بیشتر) ندیدمش. فقط با چت و sms و تماس تلفنی با هم در تماس بودیم.معلمم رقته شهر خودشون.

الان دیدم کارت عروسیشون رو دادن بهم. (حضوری نه، دادن به منشی اموزشگاه، اونم داد به من)
    من یه پسرم، منشی مون و دوستاش دخترن. من یه نفری چیکار کنم تو مجلسشون اخه؟!؟(تو تالاره)

برو دیگه کارت داده ناسلامتی
    با خانواده برو

4. این کاربر از aghazadeh_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برو دیگه کارت داده ناسلامتی
    با خانواده برو
    فقط منو دعوت کرده. کجا جمع کنم با خانواده برم ؟!؟

6. این کاربر از 880446534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان

سلام دوست عزیز.

وقتی کسی شما رو دعوت میکنه یعنی تمایل داره که در مراسم حضور داشته باشید. بنابراین رفتن به مراسم پاسخ به احترام میزبانه.
    خوب تالار احتمالا مختلط نیست و با این وجود مثل یک مهمان رسمی میرید و برمی گردید دیگه. حالا نمیدونم منظورتون از اینکه تنهایی برم چکار چیه؟! میرید میشینید شام میخورید و هدیه رو میدید و بر میگردید.

در رابطه با ارسال پول هرگز این کارو نکنید. اگه هدیه ای دیگه غیر از پول بود. مثلا گل میشد ارسال کرد ولی ارسال پول وجه خوبی اصلا نداره.
    مثل اینه به طرف بگید شماره حساب بده تا پولو بریزم حساب.
    پول دادن در مراسمات زمانی ارزشمنده که خود فرد حضوری اونو تقدیم کنه.

8. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه دوست دارم از دوست های قدیمیمه ولی خیلی فضوله مثلا میپرسه امروز چ کارکردی یا چقد درس خوندی یا خیابون چکار میکردی و...
    من همونجور که خودم در کار کسی دخالت نمیکنم دوست دارم بقیه هم تو کارم دخالت نکنن
    حالا من چجوری بهش بفهمونم که دیگه از این سوالا نپرسه؟! دوست خیلی صمیمیم نیست ولی خوب قدیمیه نمیخوام ناراحتش کنم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان یه معلم دارم که حدود 8-9 ماه (شایدم بیشتر) ندیدمش. فقط با چت و sms و تماس تلفنی با هم در تماس بودیم.معلمم رقته شهر خودشون.تا این که ازدواج کردن و ارتباط ما هم قطع شد.(دوماه قبل)قبل ازدواج بهم گفت، عروسیم هروقت شد، باید بیایی، دعوتت میکنم که بیای. الان دیدم کارت عروسیشون رو دادن بهم. (حضوری نه، دادن به منشی اموزشگاه، اونم داد به من)به هرحال نمیدونم برم، نرم، چیکار کنم؟!؟!؟من یه پسرم، منشی مون و دوستاش دخترن. من یه نفری چیکار کنم تو مجلسشون اخه؟!؟(تو تالاره)حالا اگه نرفتم، هدیه (پول ) رو بفرستم ؟؟؟ Sent from my C5303 using Tapatalk
    سلام

قبول کردنِ هدیه و قبول کردنِ دعوت اصلاً اجباری نیست و باید دید علت و هدف و نیّت از هدیه و دعوت چی هست
    اگر نیت و هدفِ هدیه دهنده و دعوت کننده خیر نیست پس به هیچ وجه نباید هدیه و دعوت رو قبول کرد
    گاهی نیتِ هدیه دهنده و دعوت کننده خیر هست اما پذیرفتنش منجر به شر و مشکلات برای خود یا دیگران میشه پس در این حالت هم باید رد کرد
    در این مواقع باید یک نه بگیم و جلو شر رو بگیریم
    ==========================
    اما اگر احتمالِ وجودِ نیتِ بد وجود نداره پس میتونین دعوت رو قبول کنین
    نکته ی مهم دیگه مدتِ موندن در مهمانی و جشنها هست که متاسفانه بسیاری از مردم رعایت نمیکنند
    از اول وقت میرند اونجا و تا آخر وقت میمونند و همش هم مشغول خوردند و و یک لشکر رو هم بدون دعوت با خودشون میبرند و اصلاً ملاحظه حال مردم رو نمیکنند و تا چند کیلو شیربنی و میوه و چائی و شربت و شام نخورند ول کن نیستند
    اگر نسبتِ دوری دارید با صاحب جشن و مهمونی پس بیشتر رعایت کنین . حتی الامکان کسی رو بی دعوت نبرید , در خوردن و آشامیدن بسیار ملاحظه کنید , کمی میوه یا شیرینی بردارید و خوردنش رو طول بدین تا مدت بیشتری در بشقابتون بمونه و فکر نکنند از برداشتن غذا خجالت میکشید , تا آخر وقت نمونید , نیم ساعت یا 45 دقیقه یا یک ساعت بمونید و و سپس برید پیش صاحب جشن و بهش تبریک بگین و ازش تشکر کنین برای دعوت کردنِ شما و مکان رو ترک کنید
    این کار شما منفعت زیادی داره برای خودتون و دیگران در کوتاه مدت و در درازمدت
    در بعضی جاها هم رسم بوده و هست که دعوت شدگان خودشون چیزهائی رو برای جشن میبرند مثل شیرینی , میوه , شربت , پول نقد و طلا که بستگی به توانائی هر فرد داره
    ===================================
    هر جا تشخیص دادین که نیت و هدفِ دعوت کننده و هدیه دهنده شر هست بی هیچ درنگی اون رو رد کنین

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. روی اسکناسی که میخوام به عنوان عیدی (عید غدیر) به بهترین دوستم هدیه بدم چی باید بنویسم؟
    در کل یا مینویسن عیدغدیر مبارک یا مهر زده میشه و ... ولی منظورم فقط مخصوص یه نفر خاصه.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام. روی اسکناسی که میخوام به عنوان عیدی (عید غدیر) به بهترین دوستم هدیه بدم چی باید بنویسم؟
    در کل یا مینویسن عیدغدیر مبارک یا مهر زده میشه و ... ولی منظورم فقط مخصوص یه نفر خاصه.
    اسکناس سرمایه ملی هست بهتره روش مهر نزنید یا چیزی ننویسید.

14. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اسکناس سرمایه ملی هست بهتره روش مهر نزنید یا چیزی ننویسید.
    میدونم، منم هیچوقت نه مینویسم و نه مهر میزنم، همینجوری میدم. اما این فقط یه دونس و میخوام ازم یادگاری نگه داره و خرج هم نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •