بابا بیخیال.نگید از این سرعتها.ما که با 512 نامحدود با سرور خارج سرعت بالاتر 70 نمیره
بابا بیخیال.نگید از این سرعتها.ما که با 512 نامحدود با سرور خارج سرعت بالاتر 70 نمیره
اعتراف کن که حسودیت شده![]()
دوستان دلیل افت سرعت اشتراکی بودن پهنای باند هست من صبح تست گرفتم 2 مگ بود الان همون سرویس دو مگ دانلودش از 5 بالاتر نمیره..یکی از اشنایان شرکت داره و از مخابرات adsl گرفته و چون کاربر حقوقی هست توی کنترل حسابش یه چیزایی دیگه هم میومد که برای ما نیست یه سرویس دو مگ دیدم زده بود 450000 تومن تقریبا اون از این سرویس استفاده میکرد.دوساعت پیش که شرکت پیشش بودم تست سرعت گرفتم از اونجا اصلا کندی وجود نداشت و سریع پیج باز میکرد.و به این نتیجه رسیدم که بر خلاف خیلی هاتون که فکر میکنید مخابرات مشکل پیدا میکنه باید بگم که اینطور نیست فقط چون شیر هستند سرعت کند میشه..
ببينيد ما مجبور شديم تمام اين پست ها نقل قول كنيم كه تا مواردي رو خدمتتون عرض كنيم:
1-رنگين تر بودن خون زماني ارزش داره كه خون توي رگها باشه نه پخش بشه روي زمين!
2-سرويس ها رو به دو دسته محدود و نامحدود تقسيم كنيد! من كه 256 محدود از پارس آنلاين داشتم سرعت دانلودم كمتر از 200 نبود حالا اگه 1 مگ محدود به اندازه 4 مگ سرعت نده كه به درد هيچ نمي خوره.
3-شما كه محدود داري بايد به جاش بگي شبي چقدر دانلود ميكني وگرنه با سرعت 650 كه ساعتي 2 گيگ ترافيك مصرف ميشه كه پولش رو بايد نقدي حساب كرد!
4-اسپيد تست رو به عنوان مرجع تست هاتون قرار بديد نه دانلود منيجر و ... رو. حالا مثلا اگه تست سرعت 1 مگ رو نشون ميداد و گفتيد سرعت دانلود روي 3 مگ هست ما قبول مي كنيم!
5-محدود ها رو كه حساب كنيم مي مونه نامحدودها اونها هم همشون تقريبا توي يه رنج سرعت هستند فقط يك نفر هست كه ماشالله خونش از بس سرخه يه مقدار به سياهي ميزنه!
سرعت دانلود من با 256 نامحدود الان 110 هست.
مد: شینیم بینیم با
کسی راهی سراغ نداره من یکم سرعتم رو کم کنم.توی سرعت زیاد سرگیجه میگیرم
2 رقم آخر آی پیت چنده؟
مثلا مال من 36.224
راست میگی.حسودی داره.این مال زمانیکه که اعصاب داشتم.چیز میز هوک میکردم
![]()
این که سروره داداش
اینم تست های جدید امروز
![]()
منتظر حضور سرعت شکن شما درپای صندوقهای رای هستیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)