حالا از این i9100G راضی هستین یا نه؟؟؟![]()
حالا از این i9100G راضی هستین یا نه؟؟؟![]()
سلام
مشورت مهم
امروز رفتم بازار، اولین قیمتی که گرفتم، 730 بود با گارانتی
بعدی که رفتم گفت: 675 تومن!! بدون گارانتی!
بعدی گفت 670 !!! بدون گارانتی
همه شون هم طبقه همکف بودن!
طبقه های بالا که رفتم، بالاتفاق میگفتن نداریم.!!!
که من موندم یعنی چی.
ازش پرسیدم که نکنه پکش فرق داشته باشه! گفت نه بابا این حرفها چیه؟
حالا یک راه اینه که از این یارو بگیرم.
یک راه دیگه هم هست که از یکی از دوستانم بگیرم که سه ساله میشناسمش که گوشی میاره و به ده دوازده تا مغازه پخش میکنه.
حدود دو سالی هست که ازش گوشی گرفتم برای این و اون و همیشه هم 40 الی 50 تومنی زیر قیمت بازار میداد و میگفت که قیمت پخش رو بهت میدم.
تا حالا هم مشکلی نداشته گوشی هاش ...
میگه بدون گارانتی بهت میدم 680 ...
به نظرتون از همین بگیرم؟
اينكه گرونتر هم ميده... كجاش قيمت پخشه!
ولي اگه يه جا بگيري كه تضمين بده بهت خوبه اونم كه عمده ميده احتمالا پلمپ شركت ميده و خب دوستته و مطمئن تره... به پست 2 همين تاپيك هم يه نگاهي بنداز
ميگم ميثم اين گوشيتو ببر نشون سامسونگ بده شايد پولي چيزي به جيب زدي يا حداقل يه چنتا عكس مات بگير بده جي اس ام آرنا تو ليست گوشي هاي رومر بذاره....زده دیگه چیکار میتونیم بکنیم!حالا سر فرصت عکس از گوشیم میگیریم....موقع بودت کردن، روی جعبه و توی برنامه های اطلاعات سخت افزاری همشون نوشته I9100G....
گرافیکش هم واقعا SGX 540 با فرکانس 300 مگاهرتز هستش....(باز خدا رو شکر اور شده!)![]()
اصلا i9100 با اين مشخصات نشنيده بودم....
اينو ته يه سايت يه كاربر زده بود:
Summary
I9100G
•Doesn’t overheat easily, better battery life.
•CPU seems to be capped at 1008 MHz.
•Poorer 3D performance.
•Can’t download apps / games developed for Samsung Galaxy S II I9100 in Samsung Apps / Android Market.
•Fonts in PAPAGO! very small. Android 2.3.6 fixed it.
•Not much custom firmware / modification
I9100
•Overheat easily, poor battery life on Android 2.3.3. Android 2.3.5 fixed it.
•Fully use 1.2 GHz CPU.
•Better 3D performance.
•Anti-Aliasing (4xAA and 16xAA) support with Chainfire3D Pro.
•Lot of custom firmware, kernel, modification, tweaks…
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ي صورتي گالكسي اس 2 در كره:جي اس ام آرنا هم نوشته اگه بخواين دوس دختر تون كه علاقه مند به تكنلوژي روز باشه (كجا گير مياد!!!) رو سورپرايز كنين اين بهترين چيزهواقعا هم راس ميگه بوخدا
Samsung launches a pink Galaxy S II in South Korea
If you've wanted to surprise your geeky girlfriend with a Galaxy S II, you were limited to only black or white colors, which are not exactly girly enough. Apparently, Samsung has felt your pain and they've launched a pink Galaxy S II.The new pink color will not only attract the gals, but will also allow Samsung to sell more units of their Android flagship. Currently, Sammy has sold more than 4 million units in South Korea, 850,000 of which are in white.
Just in time for the holidays, the pink Galaxy S II will be available in South Korea at first, but might as well hit other markets. And why shouldn't it? It looks as girly as a pink pony and lasses will be all over it.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PersiAndroid; 10-11-2011 at 18:25.
برا ایرانیا نگفته!
700خرجش کنیم؟![]()
ما كه هرچي بش گفتيم بيا گالكسي اس 2 بگير گوش نكرد... ديگه يه E7 كرد تو پاچمون
جي اس ام راس ميگه بايد طرفت geek باشه![]()
مگه الان قیمت بدون گارانتی چنده؟؟!اينكه گرونتر هم ميده... كجاش قيمت پخشه!
راستی سفیدش با سیاه تفاوت قیمت داره؟
نه قيمتا خوبه
منظورم به نسبت اونايي كه جاي ديگه قيمت گرفته بودي تكي ميدادن 670 اون ميگفت كه قيمت عمده بت ميدم 680
سلام
من دیروز 675 از طبقه دوم عالائدین یدونه گرفتم...
الان یه مشکلی دارم وقتی usb رو صل میکنم و میخوام فایل انتقال بدم بعد چند ثانیه گوشی از حالت ترانس فر خارج میشه و باید دوباره از تو ستینگ اون گزینرو بزنم تا بشه فایل انتقال داد...
این مشکل نرم افزاریه،درست میشه یا شنبه برم خر یارو فروشنده هرو بگیرم؟؟؟
یه سوال دیگه با چی روت کنم گوشی رو؟؟؟
برای همین گفتم که ترسم اینه که وقتی 60 تومن ارزون تر از بقیه گفته، پکش کامل نباشه.منظورم به نسبت اونايي كه جاي ديگه قيمت گرفته بودي تكي ميدادن 670 اون ميگفت كه قيمت عمده بت ميدم 680
تبریک میگم.من دیروز 675 از طبقه دوم عالائدین یدونه گرفتم...
میشه بفرمایید توی پک موبایل، دقیقا چه محتویاتی بود؟
سفید گرفتید یا مشکی؟
آیا رم هم همراه گوشی داره؟
کلا هیچی نداره! پاکه پاکه![]()
دفترچه و یو اس بی و سی دی و گوشی
اگر چیزی هم قرار بوده باشه بلند کردن رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)