تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 639 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سلام
    به احتمال زیاد الان بهترین فرصت برای تبدیل سپرده های بانکی به ارز و طلا هست
    چون فقط یک ماه به پایان فرصت برای مذاکره مونده . لهجه ی ظریف و روحانی هم تغییر کرده
    خط و نشون کشیدنها شروع شده
    متهم کردن همدیگه در به شکست کشاندن مذاکرات شروع شده
    رفتار بانک مسکن که قبلا گفتم هم خیلی مشکوک هست
    سرعت گرفتن اصلاح قیمتها و مالیاتها و عوارضها و جریمه ها و حذف یارانه ها
    کنترل شدید بازار ارز و مبارزه با دلارفروشهای خیابونی که نرخ روزانه ی ارز رو تعیین میکنند !!!!
    دیروز هم قانون جدید دراومده از بانک مرکزی که هیچ شخص حقیقی (مردم ) یا حقوقی (شرکتها , موسسه ها , ارگانها , وزارتخونه ها و غیره ) حق خرید , فروش و خارج کردن یا وارد کردن ارز یا حواله ارزی بدون اجازه بانک مرکزی رو نداره
    ظریف هم دیروز گفته وارد مرحله ی بسیار حساس شده ایم و دیگه وقتشه که غربیها تصمیمشون رو بگیرند (یعنی حرف ما دیگه عوض نمیشه )
    امروز هم مجلس امریکا قانونی رو تصویب کرد که دولت امریکا رو ملزَم میکنه که 5 روز قبل از امضای هر توافقی با ایران ,اون رو به اطلاع مجلس برسونه و موافقت نمایندگان رو بگیره
    ظاهراً حکومت و دولت تصمیمشون رو گرفته اند و از همه لحاظ آماده شده اند که اگر همه ی تحریمها قبل از 11 فروردین لغو نشه , توافقی صورت نگیره چون میگن غربیها دارند وقت کشی میکنند تا فشارهای اقتصادی و سقوط قیمت نفت بیشتر و بیشتر اثر کنه
    نظام و دولت آماده هستند که اعلام کنند که مذاکرات شکست خورد همراه با مقصر دانستن غرب به زیاده خواهی و زیر پا گذاشتن قانون بُرد برد و عدم رعایتِ کرامت و عزت ملت ایران
    بقیه ی مسئولین هم در سخنرانیهاشون مردم رو مهیا کردند برای شنیدن خبر شکست مذاکرات به علت زیاده طلبی غربیها و شروع سختیهای بعد از اعلام شکست مذاکرات
    همه چیز نشان از شکست مذاکرات داره تا حالا
    فقط عقب نشینی یکی از طرفین از حرفهائی که زده و خواسته هاش میتونه مسیر رو عوض کنه .
    اگر تصمیمی گرفتین , مسئولیتش با خودتونه . بنده فقط اطلاع رسانی میکنم با بیان اتفاقات رخ داده
    هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت و همچنان دوستان شرقی بر ما سواری خواهند کرد چون نقطه مشترکی بین اینور و اونور نمی شه پیدا کرد هر کدوم فقط حرف خودشونو می زنن و اگر توافقی صورت بگیره در دو طرف منافع یک عده کمی که سرمایه زیادی دارند بخطر خواهد افتاد پس توافق بی توافق و بقیشو بیخیال... من جواب سوالم روهم گرفتم ممنون داش....

2. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

طبق خبر IRINN
    از شنبه اسکناس نو در 7 بانک توزیع میشه
    حالا همین دیشب توی اخبار 18 , TV5 نشون داد که اسکناس نو سر چهارراهها فروخته میشه !!!
    هزاری بسته ای 108 هزار تومن
    دو هزاری بسته ای 210 ~220 هزار تومن
    عید نوروز بهانه ای هم هست برای چاپ اسکناس بدونِ پشتوانه که دولت میتونه باهاش راحت مقداری از بدهی هاش رو پرداخت کنه

در اخبار 18:30 امروز TV5 اعلام شد که 600 ملیارد تومن پول چاپ شده . یعنی 0.6 هزار ملیارد تومن . پول زیادی هست و کلی از بدهی های دولت رو میشه باهاش پرداخت کرد از جمله حقوقهای معوّقه .
    =====================================
    وام 30 ملیونی به کشاورران هم تصویب شد
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-03-2015 at 19:03.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یکی هم جواب ما رو بده.

ما یک وامی از بانکی برداشتیم و ضامنش پولی هست که در بانک دیگری گذاشته شده است. این سپرده سال پیش گذاشته شده و 2 ساله هستش ولی نوشته بود بعد 6 ماه قابل برداشت است. یعنی بعد 6 ماه اگر برداری از سودش کم نمیشه. سود این سپرده 21 درصد هست و من میخوام بکنمش 22 درصد. در واقع پول سرجاش میمونه فقط یه دفترچه جدید با سود 22 درصد به من باید تعلق بگیره. ولی دیروز بانک گفت چون سند ضمانت هست نمیشه حساب رو عوض کرد. یعنی چی این کارا؟!

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی خیلی فوری.
    من قراره از یه سایتی برام پول بفرستن ( Peopleperhour.com) الان من می تونم حساب پارسیان ایرانم رو بدم؟ اگر می تونم SWIFT CODE رو از کجا پیدا کنم؟ شنیدم تحریم شده ولی به خود سایت ایمیل زدم گفتن به راحتی می تونم به حساب ایرانم بریزم اما... خیلی ها می گن تحریم شده. حالا من این وسط موندم بی جواب!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی خیلی فوری.من قراره از یه سایتی برام پول بفرستن ( Peopleperhour.com) الان من می تونم حساب پارسیان ایرانم رو بدم؟ اگر می تونم SWIFT CODE رو از کجا پیدا کنم؟ شنیدم تحریم شده ولی به خود سایت ایمیل زدم گفتن به راحتی می تونم به حساب ایرانم بریزم اما... خیلی ها می گن تحریم شده. حالا من این وسط موندم بی جواب!
    سلام

کلاهبرداری اینترنتی نباشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

موسسه مالی اعتباری فرشتگان مثل اینکه وضعش خرابه
    دیروز دوستم رفته پولش رو بگیره گفتن نداریم بدیم

8. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مبلغ چند بوده ؟
    گفتند نداریم یا فعلاً نداریم , دو سه روز دیگه بیا ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مبلغ چند بوده ؟
    گفتند نداریم یا فعلاً نداریم , دو سه روز دیگه بیا ؟
    حدود 30 تومن بوده
    گفتن بعد از عید بیا

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

البته الان اخر سال هست و دارند حساب کتاب هاشون رو انجام میدن نمیزارن شما پولتون رو برداشت کنید مخصوصا اگه مقدارش زیاد هم باشه. چون بیلان کاریشون میاد پایین

ول باز حواستون رو بدید

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بانک دی هم برای خودش ماجرایی داره کوتاه مدت روز شمار 22 درصد داشتم ده تومنش مسدود بوده ده درصد سیستمی و 12 درصد دستی می ریخت .کلا میگن اینو جمع کردن و باید بیایید تعیین تکلیف کنید واقعا از یک بانک چنین بی نظمی بعید بود. اینم از دی
    Last edited by ak313; 10-03-2015 at 12:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •