تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 860 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

مي دونم يكي مال پسر عليه دختر يكي ماله نجات طبيعته

اقا تو رو خدا تمام كد هاي گيم شارك اين بازي را بزاريد البته مال لوحه خانه نباشه

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

چه بهانه ای خوبی که هرکی ادعا می کنه رفته شهر میگه سیوش برای پی اس1

اینطوری که شما داری میگی میتونی که از مزرعه جدیدت با برنجش با موبایل از تلوزیون یه عکس بی کیفیت بگیری برامون بذاری که نه؟

فقط شما برای این بازی ازیاد وقت نذاشتی همه زیاد وقت گذاشتن ولی نمی دونم چرا هیچکی هیچی ازاینا که میگی ندیده!
    همه این پست های که داری میزاری خیلیا گزاشتن لطفا دیگه از این پستای تکراری نده تایپک رو بیخود شلوغ کردی یکم پست های قبلی رو بخون تا هی از این پستا تکراری نذاری

بچه ها من چند روزه نمی تونم بازی کنم اخه دنبال یگ گیم شارک برای شبیه ساز پلی یکم
    برای خود پلی یک نه برای شبیه ساز هر کی داره برام بذاره جومونگ یدونه گزاشته بود چند باری کار کرد ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه

3. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

همانطور که دوستان دیگه هم گفتن لطفا" این همه شایعه درست نکنید ... این مطالب رو زمانی میتونید بنویسید که مدرک داشته باشید !!!

این تاپیک بیخودی 388 صفحه نشده !!!

این مطالبی که گفتید در مورد شهر و زن دوم در این ورژن هاروست مون وجود نداره شاید در ورژن های دیگه ( مثل friend of mineral town در Visua lBoy ) باشه ولی قطعا" اینجا همچین چیزی نیست.

بچه ها من چند روزه نمی تونم بازی کنم اخه دنبال یگ گیم شارک برای شبیه ساز پلی یکم
    برای خود پلی یک نه برای شبیه ساز هر کی داره برام بذاره جومونگ یدونه گزاشته بود چند باری کار کرد ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه
    حیف من ندارمش والا حتما برات میذاشتم تا زودی کارت راه بیوفته

برای چی با psx emulation cheater کار نمیکنی ؟

مگه مشکلی داره ؟

...............................

راستی کسی هست که هاروست مون wonderfull life برای ps2 رو با مبدل بازی کنه؟!!!

با کلی دردسر تونشتم بازیش رو با مبد بالا بیارم ولی حالا نمیدونم چرا کاراکترش راه نمیره ... با دکمه های چپ و راست فقط می جرخه !! (گریه)

این مشکل رو داخل تاپیک خودش هم گفتم ولی مثل اینکه اونجا گرد خواب پاچیدن و کسی جواب نداد !!!

ممنونم اگه کسی کمک کنه !!!!
    Last edited by aroosak_kooki; 12-04-2009 at 01:02.

5. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

حیف من ندارمش والا حتما برات میذاشتم تا زودی کارت راه بیوفته

برای چی با psx emulation cheater کار نمیکنی ؟

مگه مشکلی داره ؟
    چرا با همین کار می کنم ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه اگه داریش برام اپ می کنی که دانلودش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا فهميدم نسخه ي بازي بايد كامل باشه.

دراين بازي نسخه ي كامل را فراهم كن تا بفهمي بعد نام دوستت را بگو كه به ناتسومي اميل زده تا خودم شخصا با هاش صحبت كنم

اينم دو صحنه از بازي

حال فهميدم شما بازگشت به طبيعت را ميگيد در قبل منم مثل شما براي به شهر رفتن خيلي تلاش كردم اما بيهوده بود ووقتي نسخهي ديگر را خريدم رفتن به شهر ممكن بود در اين بازي جزو روستا هيچ تفاوتي با اون يكي شماره نداره
    سلام
    بابا خيلي باحالي . اگه من مي تونستم مثل تو اينطوري دروغ بگم الان چه چيزا كه نداشتم .
    ناتسومي هم نيست ناتسومه و حتي شما نگاه نكرديد كه ببينيد عكس هاتون شبيه هم هست يا نه ؟
    عكس چپ همون بازگشت به طبيعته كه تو اين تاپيك روش بحث ميشه و عكس راست harvest moon magical melody هست كه براي كنسول گيم كوب ساخته شده و خيلي با اين بازي متفاوته و گرافيك خوبي داره .
    اين هم توضيحاتش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين هم عكس هاش :
    کد:
    حالا شما چطوري بازي گيم كوب را تو پلي استيشن 1 بازي كرديد خدا مي دونه !!!
    البته يك نسخه درست به همين صورت هم براي WII ساخته شده .
    کد:
    در ضمن اون كه مي گيد نسخه ي اصلي ، تو ايران چون بازي ها را از اينترنت دانلود مي كنند همه ي نسخه ها اصليه و خود من با اينكه چند تا سي دي مختلف هاروست مون را از شركت هاي مختلف ايراني دارم چند تا ديگه را هم براي اطمينان از اينترنت گرفتم كه هيچ فرقي ندارند و حتي الان نسخه ي آلمانيش را هم دارم .
    در ضمن قبلاً هم گفته بودم اگه ادامه بدي با مديران در ميان مي ذارم تا خودشون قانوني با شما برخورد كنند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

بابا من تسليم من سرعت اينترنتم خيلي پايينه رفتم تو اينترنت انداختم اينجا عكسارو ولي سمت چپي خود بازيه باور كن تو شهر هم ميره ما له پي اس 1هم نيست مال پي اس2 هست خوب نگاش كن لانه ي سگ ظرف غذاي سگ خونه صندوق پست متوجه ميشي تا زه اون لونه بقلي جاي ايتم ها هست كه به زك مي فروشي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بابا خيلي باحالي . اگه من مي تونستم مثل تو اينطوري دروغ بگم الان چه چيزا كه نداشتم .
    ناتسومي هم نيست ناتسومه و حتي شما نگاه نكرديد كه ببينيد عكس هاتون شبيه هم هست يا نه ؟
    عكس چپ همون بازگشت به طبيعته كه تو اين تاپيك روش بحث ميشه و عكس راست harvest moon magical melody هست كه براي كنسول گيم كوب ساخته شده و خيلي با اين بازي متفاوته و گرافيك خوبي داره .
    بابا من تسليم من سرعت اينترنتم خيلي پايينه رفتم تو اينترنت انداختم اينجا عكسارو ولي سمت چپي خود بازيه باور كن تو شهر هم ميره ما له پي اس 1هم نيست مال پي اس2 هست خوب نگاش كن لانه ي سگ ظرف غذاي سگ خونه صندوق پست متوجه ميشي تا زه اون لونه بقلي جاي ايتم ها هست كه به زك مي فروشي
    برای هر دوتون متاسفم
    اگه این عکس رو میگین

مال نینتندو یا فکر کنم نینتندو64 است نه ps2
    در ضمن شهر هم نداره

10. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

11

چرا با همین کار می کنم ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه اگه داریش برام اپ می کنی که دانلودش کنم
    برو به این آدرس

کد:
    این رو دانلود کن ...

pecsetup_v2.5

امیدوارم که به دردت بخوره

12. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

بابا من با پي اس2 بازي كردم چي ميگي با با كجاي كاري هيچي نميدوني

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای هر دوتون متاسفم
    اگه این عکس رو میگین

مال نینتندو یا فکر کنم نینتندو64 است نه ps2
    در ضمن شهر هم نداره
    آره . ببخشيد من هم اشتباه كردم اين بازي اسمش Harvest Moon 64 كه براي همون نيتندو 64 هستش و اينم يه عكس ازش با كامپيوتر خودم :

البته هيچي به بازگشت به طبيعت خودمون نمي رسه و من فقط ورژن هاي اين بازي تو
    Nintendo 64 ، Nitendo Ds ، Game Boy را گرفتم كه ببينم چطوريند و هيچ كدوم به نسخه ي پلي استيشن 1 نمي رسند . در ضمن من نسخه هاي PSP و دو تا از نسخه هاي Game Cube را گرفتم كه نسخه هاي گيم كوبش خيلي قشنگ و گرافيكيه ولي نتونستم تو كامپيوتر با مبدل اجراش كنم ، آخه اين بازي ها گرافيك بالايي دارند و براي اجرا با مبدل به كامپيوتر خيلي قوي مي خواند و شايد اونا بهتر باشند . بازي هاي PS2 را هم كه از اول مي دونستم بازي هاي معموليش حداقل به رم يك گيگ و گرافيك 512 لازم داره ديگه نگرفتمشون .

15. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •