اینکه هیچ وقت روی ادم ها صد درصد حساب باز نکن همیشه به این فکر کن که 90 درصد احتمال داره رو زیر حرفشون بزنن
این طوری خیلی بهت سخت نمیگذره
اینکه هیچ وقت روی ادم ها صد درصد حساب باز نکن همیشه به این فکر کن که 90 درصد احتمال داره رو زیر حرفشون بزنن
این طوری خیلی بهت سخت نمیگذره
سلام اونایی که بعدازخوردن غذا سوزش معده دارن... سوزش معده بسیار زیاد اذیتشون میکنه بعد ازغذاحتما یه کاسه کوچیک ماست پرچرب خنک بخورن یا چیزی که خنک وچرب باشه
چون سوزش معده بخواطر تند غذاخوردن یا ادویه یارب گوچه فرنگی یا یه غذایه سرد یاشور هست که معده بعضیا حساسیت داره هست ومعده دراین مشکلات غذارو باسختی هضم میکنه وغذا توسینه تلنبارمیشه بایه چیز خنک وچرب راحت هضم میشن اینجورغذا هاوقتی معده لغزنده وخنک باشه حتی سنگ هم هضم میشه ...سریعا دران ثانیه سوزش معده شماهم برطرف میشه
سلام
وقتی قرار دادی مىبندین یا قول مىدین که کاری رو در مدتی معين انجام بدین , همیشه مدت رو بیشتر از اون چیزی که فکر مىکنین لازمه اعلام کنید تا هیچوقت متهم به بد قولی نشین و مشکلاتِ دیر کردن و تاخیر براتون پیش نیاد .
مثال:
اگر مطمئن هستین که 5 روزه کار رو تموم میکنین بگین 7 روزه یا 8 روزه .
اگر گفتند زیاده , بگین نمىخوام بدقولی کنم , اما اگر تونستم زودتر از 8 روز تمومش میکنم .
اما یادتون باشه شما 3 روز به مدتِ لازم اضافه کردین فقط برای احتیاط . کار رو باید 5 روزه تموم کنین .
سلام,
مدتی پیش سر موضوع کوچیکی خیلی عصبانی و آزرده خاطر بودم. طوریکه کسی جرئت حرف زدن با من رو هم نداشت. اما خیلی از اون موضوع ضرر کردم و توصیه ی من:
"اصلا کاری به این ندارم که این عصبانیت به خاطر موضوع کوچیکیه یا موضوع بزرگی. اگه تو زندگی یکم عقلانی فکر کنی نه ارزش اینو داره که عصبانی بشی و نه از قضیه ای حرص بخوری.
عصبانیت عقل رو از آدم میگیره. اوضاع جسمیت رو خراب میکنه. ناراحتی های اعصاب, مشکلات روانی و خیلی مشکلات دیگه ...
آرامش داشته باش. وقتی آرامش داشته باشی مردم هم بهت علاقه پیدا میکنن اما وقتی انسان پرخاشگری باشی, دیگران رو از خودت طرد میکنی.
یکبار زندگی افرادی رو که خونسرد و آرومند رو دیدی؟!
شاید باورت نشه ولی انگار دنیا رو دارن. تو بدترین شرایط هیچ وقت اونها رو اخمو ندیدم. به خودت نگاه کن. دیدی وقتی عصبانی هستی در دید مردم عین یک حیوونی؟! پس سعی انسانیتت رو حفظ کنی.
قضایای زیادی تو زندگی هست که آدم رو عصبانی میکنه اما آرامش همیشه بهتره ... شک نکن.
شک نکن که بدترین جنایت ها هم تو عصبانیت انجام شده.
دوست من اگه خودت و زندگیت رو دوست داری. هیچ وقت عصبانی نشو... "
Last edited by Demon King; 24-01-2015 at 18:19.
اگه خاستین یه چیز غیر قانونی بخرید ( مثل مشروب و ... ) به هیچ غریبه ای اعتماد نکنید هیچ . اگه به کسی پول دادید که بره واستون بیاره مطمئن باشید نمیاره یا یه چیز آشغال میندازه بهت . قانون هم که ازت حمایت نمیکنه
سلام
دوستان اگر قصد دارید وارد دانشگاه شوید . اگر قصد دارید بدبخت شوید وارد دانشگاه علمی کاربردی ، جهاد دانشگاهی شوید .
اینو کسی به شما میگه که 4 سال از سر ناچاری مجبور به تحصیل در این دانشگاه شده .
این دانشگاه فقط پول براش مهمه ، نه چیزی یادتون میدن ، نه قانون درست و حسابی برای مواردی که برای دانشجو پیش میاد دارند ، نه مدرک با ارزشی دارند ، نه استاد
های به درد بخوری دارند . نه آموزش و کارکنان درست و حسابی دارند ، نه نظم درست و حسابی دارند .
پیام نور ، آزاد ، سراسری بخونید ...ولی وارد این دانشگاه لعنتی نشید .
این دانشگاه ها فقط پول واسشون مهمه . فقط کافیه به شعبه های که مثل قارچ سر درآورده نگاهی بیندازید !!!! اکثرا اپاراتمان مسکونی رو کردن دانشگاه !!!!!!!
فقط و فقط و فقط بلدن پول بگیرند .
استاد هایی که برای اولین بار میخوان تجربه کسب کنند میان علمی و کاربردی وقتی که زهرشون رو به دانشجو ها ریختن و تجربه کسب کردند . تازه میرن تدریس درست
و حسابی رو در دانشگاه های ازاد ، پیام نور ، سراسری شروع میکنن .
از ما گفتن بود .
اینو بگم ممکنه حرف های منو نادیده بگیرید . وقتی وارد سیستم علمی کاربردی شدید از ته دل برام دعا میکنید که فلانی همچین حرفی قبلا زده بود .
اگر به این حرف هام شک دارید . میتونید برید مرکز اصلی علمی کاربردی یا جهاد دانشگاهی شهرتون از دانشجو ها پرس جو کنین . میبینید که همشون بلا نسبت مانند ** پشیمونن که چرا از اول این دانشگاه رو انتخاب کردند .
والسلام.
تو مسائل مالی مخصوصاً تو جمع دوستانه تعارف رو باید گذاشت کنار!
بعضی موقع ها یه تعارف خشک و خالی هم جنبه اش وجود نداره!
دوستی ای هم که به خاطر این چیزها بخاد به هم بخوره ،اسمش دوستی نیست !
نمیگم کمک به دوست بده، نمی گم قرض دادن کار قشنگی نیست همه اینها خوبه ولی تو همه این ها باید حد و مرز مشخص باشه!
(تو همین مسائل مالی هست که یه بعد آدم ها رو میشه قشنگ شناخت!)
Last edited by gelayor14; 26-01-2015 at 12:05.
در ارتباط با آدمها همیشه لطف نکنید! همیشه مراعات حالشان را نکنید! چون آنها اینکار را در حق شما نخواهند کرد و کار شما هم بیارزش میشه
و فکر میکنند بخاطر وجود خودشان هست که اینقدر دارید لطف میکنید و احترام میگذارید و کمک میکنید!
و وای به آن روزی که بخواهید لباس نوکری را دربیارید که آن روی خودشان را به شما نشان میدهند
البته هرچه زودتر لباس نوکری را دربیارید بهتره!
چون اگر قرار است طرف مقابل ما را بخاطر نوکری دوست داشته باشند همان بهتر که دوست نداشته باشه!
Last edited by ehsan_iace; 26-01-2015 at 15:05.
تجربه من...
هیچ کس توی دنیا قابل اعتماد نیست جز خدا...
با این وجود تا وقتی به خودت ودیگران آسیب نزنی فرصت انرژی مثبت دادن و گرفتن هست...
بگذار دیگران هرچه می خواهند فکر کنند نقشه بکشندبخندند و بگویند
تو با همین لحظات و با حفظ چهارچوب هایت و تا به حریم شخصیتیت تجاوز نشده خوش باش...
برای جوش ها یا به اصطلاح بعضی زیگیل های بسیار کوچک گوشتی ، یک حبه سیر رو له کنید و روش بزارید و چسبی باند پیچی یا چیزی روش ببندید که موقع فعالیت ماده له شده سیر نیافتد . . تا 3 هر روز با یک حبه سیر این کار رو کنید . میبینید که بعد از 3 روز جوری از بین میره که فکر میکنید اصلا انگار زگیل نداشته اید.
Last edited by sansa; 01-02-2015 at 08:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)