تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 416 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1) حتی یک بازیکن رو نمیتونید اسم ببرید تو باشگاه رئال که از کرایف بهتر باشه. زیدان هم با اینکه عناوین فردیش از کرایف بهتره اما خودش هم فکر نکنم جرات مقایسه با اون رو به خودش بده. با اینکه طرفدار آلمانم اما به راحتی با کنارگذاشتن قیصر و کلینزمن نفرات اول و دوم تاریخ فوتبال اروپا بدون شک کرایف و فان باستن هستن. مقایسه هر بازیکنی که تو رئال بوده با کرایف مثل مقایسه رونالدو با مسی خنده آوره

2) یعنی حتی شما یه لحظه هم به ذهنتون خطور نمیکنه که شاید رئال میتونست حداقل تو برنابئو حاکم بازی باشه. مگه تو بازی برگشت لالیگا رئال 10 نفره نتونست 3-4 موقعیت خطرناک گل درست کنه؟ کرایف همین سوال رو میپرسه. تا قبل از اینکه داور با بی انصافی تمام بر طبق قانون عمل کنه و پپه رو اخراج کنه رئال فقط یه موقعیت روی قاطی کردن پویول و پیکه داشت. حداقل مورینیو بازی ای که با اینتر تو سن سیرو داشت رو که میتونست ارایه بده و بعد هم به درستی بیاد و بگه We smashed barcelona with great footbal
    یعنی نداشتن اشنایدر و میلیتو مشکل رئال بود

3) واسه اینکه بهتون نشون بدم کرایف چقدر صحبتهای درستی میکنه به یادتون میارم یکی از مقالاتش رو زمانی که مورینیو اصرار به خرید مهاجم تو نیم فصل داشت و وقتی ازش نتقاد میشد که واسه چی باز هم بازیکن میخواد، کرایف گفت (نقل به مضمون) : مورینیو مربی ای نیست که بازیکن بسازه. مسئولین مادرید اون رو برای جام گرفتن آوردن و اون هم این رو میدونه. پس برای جام گرفتن باید بازیکنهایی رو که میخواد بگیره.
    حالا همین فشار که اون موقع کرایف میدونست چقدر رو مورینیو زیاده باعث شد تا مورینیو با روشی جلوی بارسا بازی کنه که انگار هیچ کاری به تیم خودش نداره و فقط میخواد یه کاری کنه بارسا نتونه بازی خودش رو انجام بده. شما فکر میکنید اگر تقی به توقی میخورد و بارسا بازی کوپا رو میبرد، مورینیو هنوز تو رئال بود؟ اون موقع صداهای اعتراض از هیئت مدیره باشگاه بلند نمیشد؟
    1. این که شما مقایسه مسی با رونالدو رو تا این حد مزحک میدونین، نشان از منطق قابل احترام شما داره! بد نیست گشتی به لیست بازیکنای پرافتخار باشگاه رئال بزنید و ببینید این همه افتخار رو چه کسایی آوردن.

2. شما که خلاصه جواب سوال من رو ندادین. اما: استراتژی مورینیو چی بود؟ حفظ نتیجه تا دقیقه 60، بعد از اون آوردن کاکا بجای لاسانا! حالا اینکه تا اون موقع موقعیتی بدست نیاوردیم، دلیلی نمیشه. همونطور که تو کوپا دری، نیمه اول خیلی خوب بودیم و حتی یه توپ به تیر دروازه زدیم، اما در نهایت، تا وقت اضافه نتونستیم پیروز میدان باشیم. ضمن اینکه، در جواب جناب کرایوف و تمام دوستانی که میپرسیدن مورینیو چرا په په رو اونجا گذاشته، تفاوت نتیجه بازی ای که رئال بعد از 10 نفره شدن، بازی رو 1-1 کرد، با بازی که په په اخراج شد رو ببینید.

3. خنده داره! جناب کرایوف اول بره یه نگاه به تیم خودش کنه که زلاتان رو زمانی که تو اوج خودش بود، اونطور پایین آورد، الان هم که داوید ویا...! آیا عملکرد این ویا، با اون ویای تو والنسیا یکی هست؟! تعداد گل های هیگواین تا قبل از مصدومیتش از ویا بیشتر بود!

در کل، روز به روز به این حرف مورینیو بیشتر میرسم که بعضی افراد، برای اینکه اسم خودشون رو، روی جلد مجلات بیارن، حرف از پرافتخارترین باشگاه تاریخ میزنن!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

شاهین:"وقتی رئال مادرید زنگ میزند،باید بروی"

دیگر پیشخوانها:

مصاحبه اختصاصی با شاهین:

"بحثی در مورد مبلغ قرارداد و پول نکردم،این بزرگترین باشگاه جهان است"

"گفتگویم با مو بسیار مهم بود"

"آرزویم این است که با رئال مادرید قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شوم"

هدف:پیشی گرفتن از بارسا از نظر گل زده و کسب پی چی چی توسط رونالدو

آدان
    کاروالیو..................په په
    مارسلو...................................... .....آربلوا
    گرانرو..................لاس
    رونالدو..................اوزیل........ ..........دیماریا
    هیگواین

لاس اصرار دارد آخر فصل جدا شود

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

شاهین:"مورینیو به من زنگ زد و راضیم کرد"

دیگر پیشخوانها:

شاهین رسما با بورسیا خداحافظی کرد

22 ساله،چپ پا،هافبک وسط،26 بازی ملی در ترکیه،6 ساله امضا کرد

"یک روز در دورتموند با هم بودیم و همه چیز را به من گفت"

بعدی؛آلتینتوپ

کریستیانو بی قرار برای پی چی چی

میشل:"بسیار از مادریدیستاها دوست دارند که ختافه برنده شود"

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1. این که شما مقایسه مسی با رونالدو رو تا این حد مزحک میدونین، نشان از منطق قابل احترام شما داره! بد نیست گشتی به لیست بازیکنای پرافتخار باشگاه رئال بزنید و ببینید این همه افتخار رو چه کسایی آوردن.

2. شما که خلاصه جواب سوال من رو ندادین. اما: استراتژی مورینیو چی بود؟ حفظ نتیجه تا دقیقه 60، بعد از اون آوردن کاکا بجای لاسانا! حالا اینکه تا اون موقع موقعیتی بدست نیاوردیم، دلیلی نمیشه. همونطور که تو کوپا دری، نیمه اول خیلی خوب بودیم و حتی یه توپ به تیر دروازه زدیم، اما در نهایت، تا وقت اضافه نتونستیم پیروز میدان باشیم. ضمن اینکه، در جواب جناب کرایوف و تمام دوستانی که میپرسیدن مورینیو چرا په په رو اونجا گذاشته، تفاوت نتیجه بازی ای که رئال بعد از 10 نفره شدن، بازی رو 1-1 کرد، با بازی که په په اخراج شد رو ببینید.

3. خنده داره! جناب کرایوف اول بره یه نگاه به تیم خودش کنه که زلاتان رو زمانی که تو اوج خودش بود، اونطور پایین آورد، الان هم که داوید ویا...! آیا عملکرد این ویا، با اون ویای تو والنسیا یکی هست؟! تعداد گل های هیگواین تا قبل از مصدومیتش از ویا بیشتر بود!

در کل، روز به روز به این حرف مورینیو بیشتر میرسم که بعضی افراد، برای اینکه اسم خودشون رو، روی جلد مجلات بیارن، حرف از پرافتخارترین باشگاه تاریخ میزنن!
    1) بازیکنهای بزرگی برای رئال افتخار آوردن (دی استفانو، پوشکاش، سانچز و ...) اما با اینکه شاید اینها بازیکنهای بزرگی برای مادرید بودن، فکر نکنم هیچ کدوم به بزرگی زیدان (کلا میگم، نه فقط برای مادرید) بوده باشن. کرایف هم فقط برای بارسا بزرگ نبود، بلکه به عنوان یه بازیکن بیشتر بزرگیش مربوط به آژاکس و هلند میشد. فکر نمیکنم اگر بخوان 10 بازیکن برتر تاریخ فوتبال رو اسم ببرن، کسی جرات کنه اسم کرایف رو پایینتر از سوم بیاره در حالی که به سختی میشه اسم بزرگان مادرید به جز زیدان (شاید هم پوشکاش) رو تو 10 نفر دید.
    در مورد مسی هم فقط اگر طرفدار تیمهایی که رونالدو توش بازی میکنه باشین امکان داره رونالدو رو بهتر از مسی بدونید

2) سوال شما با توجه به حرفهای کرایف بی ربطه. کرایف به روشنی میگه چهره تهاجمی برای رئال که در این دو بازی و تمام فصل (به جز ال کلاسیکوها) از خودش نشون داد، به نظر برازنده تره. با این مهاجمها خیلی عجیب نیست بازی هجومی ارایه دادن و بردن. صحبت از شباهت این بازیها نیست. چیزی که ثابته رئاله که چهره اش تو این بازیها دگرگون میشه
    تو همون بازی 10 نفره رئال بعد از عقب تر رفتن په په به همون تیم سابق تبدیل شد و دقیقا کاری رو کرد که کرایف معتقده مورینیو تو این بازیها انجام نداد. یعنی ریسک، با یک یار کمتر حمله کردن.
    تو بازی ای که په په اخراج شد، قهر کردن مورینیو و تنشی که به تیم تزریق کرد هم اثرگذار بود

3) زلاتان یه خرید اشتباه بود که گواریولا هم با بازی ندادن بهش بدترش کرد. اما ویا رو نمیدونم چرا نگاه به بازیهای موثرش نمیکنید. مدام مدافعین کناری رو آزار میده. تو همین بازیهای مقابل رئال مگه کم از راموس و آربلوا گذشت؟ حرکتهای عمقی مداومش دفاع رو بهم میریزه. ضمنا تو تیمی که مسی 30تا گل میزنه زدن 17 گل کم نیست. مطمئن باشید اگر هیگواین تو رئال مصدوم نمیشد و آماده میموند، رونالدو این تعداد گل نمیزد (یا هیگواین کمتر میزد) مگر اینکه تو هر بازی 6-7 تا گل میزدن. ویا تو این فصل واسه بارسا عالی بوده و نمیتونم به جز رونی هیچ بازیکن دیگه ای رو تصور کنم که بتونه واسه بارسا بهتر باشه.

4) متاسفانه دوستداران آقای خاص با توجه به گذشته موفق مورینیو این پیش فرض رو دارن که آقای خاص همیشه برنده جنگ تاکتیکیه. وقتی با چلسی به لیورپول میبازه ضد فوتبال لیورپول، وقتی با اینتر به منچستر میبازه نداشتن ابزار کافی و قدرت حریف، وقتی تو مرحله گروهی به بارسای بدون مسی و اینیستا و زلاتان میبازه، باز هم ضعیف بودن بازیکنها(تیمی که سزار،لوسیو،مایکون،اشنایدر ،اتوئو و ... رو داره)، وقتی با رئال به بارسا میبازه که دیگه....
    اما وقتی برد تمام بازیگرها میرن کنار و مورینیو میشه تک ستاره صحنه
    تا زمانی که این پیش فرض باشه، حتی کوچکترین امکان پذیرش اشتباه مورینیو مردوده
    Last edited by romantic; 10-05-2011 at 23:50.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نفرت شما از مورینیو واقعا بعضی حقایق کاملا ملموس رو براتون محو کرده!
    درست نيست كه به جاي بحث كردن و گفتن نظر خودتون صورت مسئله رو با بيان نفرت من از مورينيو پاك كنيد
    من قطعا از مورينيو خوشم نمياد اينو بارها گفتم البته 99 درصد به خاطر اخلاق مغاير با فلسفه فوتبالشه و كلا مورينيو و رفتارش رو از جنس فوتبال نميدونم مگر اينكه در آينده خلافش ثابت بشه
    اين نظر شخصيه منه و اجازه هم نميدم كسي بدون دليل اون رو رد كنه
    اما چون معنيه كلمه نفرت رو ميدونم كاملا مطمئنم كه از مورينيو و هيچ كس ديگه اي متنفر نيستم
    چون تنفر در روانشناسي تقريبا اينجوري تعريف ميشه : اولين قدم براي خارج شدن از مرزهايي كه درون اون آدم با خصوصيات انسانيش قضاوت ميكنه
    به زبان ساده يعني اينكه كسي كه متنفره با خصوصيات انسانيش قضاوت نميكنه
    پس آقا كسرا نه من و به احتمال زياد نه شما از كسي متنفر نيستيم
    كلا بايد سعي كنيم چيزي يا كسي رو نفي نكنيم
    و با همون جمله اول بحث رو مخدوش نكنيم
    اولا، من نمیدونم کدوم بازی رو میگین که موقعیت گل نداشت!!! خدارو شکر آمار 4 بازی، همشون هست. از 4 بازی فقط 1 باخت!
    من مشخصا منظورم نيمه نهاييه سي ال بود كه قطعا از دو بازي قبل مهمتر بود
    و اين چند روزه هم جسته و گريخته در تاپيك فينال سي ال اگر گاهي درباره مورينيو حرف زدم بيشتر درباره نيمه نهايي بوده كه به نظر من مورينيو اشتباهات فراواني از چيدن تركيب و تعويض گرفته تا نداشتن راه حل براي ادامه بازي بعد از 10 نفره شدن
    مثال شما از اون صحنه (رونالدو) با کمال احترام خیلی مزحک هست! مثل اینه که من صحنه هایی که بازیکنای بارسا توپ لو دادن، یا مثلا رونالدو مسی رو دریبل میکنه رو بیارم و تحلیل کنم...!
    اصلا مثال من با نمونه هايي كه شما گفتين قابل قياس نيست چيزهايي كه شما ميگين اشتباهات فردي بازيكنا هستن كه براي هر تيمي پيش ميان
    اما در اون صحنه رونالدو از نحوه بازي و استقرار بازيكناي رئال عصباني بود كاملا واضح بود
    جناب کرایوف تنها هدفشون از این مصاحبه، فقط و فقط کوبیدن مورینیو بود و بس. به شما هم پیشنهاد میکنم حداقل گل های بازی رئال-والنسیا رو ببینید تا متوجه بشین که ابتدا به ساکن، علت برد رئال، اشتباهات صد در صدی مدافعین والنسیا بود که گویا قبل بازی ماری جوانا مصرف کرده بودن!!!
    باز هم خيلي قاطع قضاوت كردين و راي صادر كردين
    دوست من كوبوندن مورينيو اينروزها اصلا سخت نيست چون مورينيو با حرفهايي كه درباره كليت فوتبال اروپا زد خودش رو تبديل به سيبل كرد
    به همين خاطره كه مربيهايي كه حتي اگر در ظاهر اخلاق مدار بودن به راحتي و بدون هيچ ترسي از قضاوت ديگران و بدون توجه به درست يا غلط بودنش بدترين كلمات رو نثار مورينيو كردن
    اما كرايوف داره ايراد فني ميگيره از تضاد تفكرات مورينيو با استعداد ذاتيه بازيكناش حرف ميزنه
    بعد هم كرايوف رو شما چرا فقط از ديد رئيس افتخاريه بارسا ميبينيد كرايوف يك نويسنده و يك مقاله نويس در سطح فوتبال هم هست و قلمش آزاده كه در مورد مسائل روز فوتبال نظرش رو بگه
    در مورد والنسيا هم اصلا با شما موافق نيستم
    شما براي استفاده از اشتباه حريف بايد استقرار درستي در زمين داشته باشيد اصولا معروفه كه تا اشتباهي صورت نگيره گلي زده نميشه
    شايد رئال گلهاي ساده و بر اثر اشتباهات والنسيا زد
    اما نحوه استقرارشون در زمين به گونه اي بود كه به راحتي از اين اشتباهات استفاده كردن تازه اين بماند كه روي چند گل اين رئال بود كه والنسيا رو وادار به اشتباه كردنش كرد
    در برابر سويا هم همينطور من بعد از بازي گفتم كه دفاع سويا در حد تيمهاي آسيايي هم نبود اما رئال سزاوارانه برد
    چرا چون شما در مقابل مالديو هم بايد براي استفاده از اشتباهات حريف هوشمندانه رفتار كنيد
    اما استرس كاملا مشهود و احتياط بيش از حد در برابر بارسا اجازه استفاده از اين اشتباهات رو نداد اشتباهاتي كه بارسا بارها در غيبت بازيكناي پرس كننده رئال از اول بازي انجام داد
    جالبه كه شما برد تيم خودتون رو هم كم ارزش ميكنيد اينجوري كه كار رونالدو هم زير سوال ميره

شما جواب این سوال من رو بدین: چطور میشه ترکیب بازیکنانی که تا 2 روز قبلش یا زیر تیغ جراحی بودن، یا نمیدونم مدام تو سالن ریکاوری، بتونه تیم سوم لالیگا رو 6 تا بزنه؟!
    اينطوري كه هر كسي سر جاي خودش و نزديكتر به ذات خودش بازي ميكنه و به همين خاطر استرس كمتر ميشه و همين كمبود استرس باعث ميشه هوشمندانه تر و فرصت طلبتر بازي كنه
    در اينكه نتيجه عجيب بود شكي نيست ولي در اينكه اين گلها رو رئاليها زدن هم شكي نيست

در مورد بنزما هم فكر كنم كاملا مشخص بود كه حضورش حداقل در ديدار آخر كه رئال بايد پرس رو به جلويي رو اجرا ميكرد الزامي بود هيچ كسي بهتر از بنزما در بين رئاليها براي اينكار نبود در واقع حضور بنزما حتي لازم تر از حضور رونالدو بود كه مورينيو بنا به هر دليلي با اين اشتباه گالري اشتباهاتش در ديدارهاي نيمه نهايي رو تكميل كرد

من سينا جان Stream عزيز و... بارها در طول فصل در مورد اشتباهات گوارديولا حرف زديم بدون اينكه فكر كنيم چيزي از ارزشهاي مربي جوانمون كم ميشه
    اما متاسفانه بعضي از دوستان رئالي يك بار هم نيومدن از اشتباهات آشكار مورينيو حرفي بزنن چون جوي رو به وجود آوردن كه اشتباه كردن مورينيو رو تبديل به يك تابو كرده
    يه جورايي مثل هولوكاست شده نميشه در موردش حرف زد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دیشب بعد شاید 2 سال، نتونستم بازی از رئال رو ببینم متاسفانه!
    منم مثل خوزه، امسال رکورد خونگیم شکسته شد!: دی

گویا بازی عجیبی هم بوده!
    تلاش بازیکنا برای گل زدن کریس!
    اگه اینطور بوده باشه، فوق العادس...یعنی اوج همدلی رو میرسونه...
    یکی از بچه های رئالی، یه توضیحی بده بی زحمت...

کریس که باز 3 تا زد..این بشر، عیر قابل توضیفه!
    اوزیل هم که باز 2 تا پاس گل دیگه داد تا بازم نشون بده که هافبک تهاجمی اصلی تیم برای فصل بعد هم خودشه...

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

گویا بازی عجیبی هم بوده!

اوزیل هم که باز 2 تا پاس گل دیگه داد تا بازم نشون بده که هافبک تهاجمی اصلی تیم برای فصل بعد هم خودشه...
    دیشب اکثر بازیکنا واسه گلزنی کریس تلاش میکردن و بیشترین تلاش هم از سوی آدبایور و دیماریا بود
    خوشبحتانه جواب هم داد و سه گل زد.حالا فاصله ش شد 5 گل
    7 گل در 2 بازی فوق العاده ست
    بنزما هم مثل بازی رفت با لیون تا اومد تو یه گل زد و قشنگ هم بود.ژابی هم پاس فوق العاده ای بهش داد
    پاس بیرون پای اوزیل هم خیلی خیلی فنی و قشنگ بود
    در کل تبریک میگم

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

گویا بازی عجیبی هم بوده!

واقعا بازی جالبی بود !
    بازی کنا تک به تک هم که می شدن پاس می دادن به کریس ! حتی آدبایور هم این کارو کرد البته این کار از مسود اوزیل بعید نبود !
    خیلی جال داد این بازی بهم ! :دي

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب باز هم یک برد خوب دیگه از رئال به همراه یک بازی خوب ، فکر میکنم دوستان هم موافق باشند تنها تیمی که این فصل از رئال بهتر بوده بارسلونا هست ، و حیف که در CL و در بد موقعی به هم برخورد کردند ، به نظرم اگر دوتیم در دو سوی جدول بودند فینال CL هم الکلاسیکویی دیگه بود .

- امیدوارم فصل هرچه زودتر تموم بشه تا 10 مضحک دیارا رو دیگه نبینم ، اون هم با این همه بازیکن لایق شماره ی 10 .

- در اواخر بازی و با ورود بنزما و آدبایور به جای اوزیل و هیگواین ، رئال به 4-4-2 کلاسیک روی آورد که شاید بهتر باشه بگیم 4-2-4 ، و جالب اینکه بازی خوبی هم ارائه داده شد پس از این تغییرات .

- تا قبل از پاس بیرون پای اوزیل به رونالدو ، فکر میکردم که این فقط گیگزی هست که میتونه با این کیفیت پاس بیرون پا بده ، ولی اوزیل نظرم رو کاملا عوض کرد . به نظرم اوزیل میتونه در آینده به یکی از بهترین بازی ساز ها تبدیل بشه .

- از خود گذشتگی آدبایور هم واقعا قابل ستایش بود ، اگر اشتباه نکنم 2-3 موقعیت خوب رو به کریس پاس داد و این قابل تحسینه . البته دیشب تمام رئال برای رونالدو بازی میکردند و یکی برای همه .

- رونالدو بسیار نزدیک شده به رکورد سانچز ، و با این کیفیت فقط شاید نیاز به یک معجزه باشه تا این رکورد شکسته نشه . البته رکوردها برای شکسته شدن خلق میشن دیگه

- گل بنزما در بدو ورودش به بازی نشون از آمادگی خوب بنزما داره ، با اون استپ خوب و ضربه ی استادانه ، احمد کلاهتو بزار بالاتر حالا

+

نکته ی بامزه ی بازی دیشب سوتی جالب گزارشگر محترم بود که در دقیقه ی 92 گفت رونالدو داره به رکورد هوگو چاوز می رسه
    البته سریعا اصلاحش کرد .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ای بترکید!
    حالا هی تعریف کنید: دی
    نمیشه مثلا بگید بازی چرت بود، که من دلم آب نشه؟!
    +
    یکی از بچه(احتمالا کسری!)، لینک این گل ها رو میذاره؟
    احمد کلاهتو بزار بالاتر حالا
    من تا فیلمش رو نبیم، حرفی نمیزنم!: دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

100 در 100 توب بیشتر از شما به پاش خورده ....

فکر نکنم

ولی تو ترجمه واقعا از من بهتره باید اینو اعتراف کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •