مثل اینکه سوالمو خوب نپرسیدم ؛
آخه ADATA چندتا مدل مختلف داره مثل ch , sh , NH ؛
میخواستم بدونم WD هم مدلهای مختلف داره ؟
مثلا اینکه همه هاردای WD با مشخصات بالا که گفتم ضدضربه و ... هستند ؟
مثل اینکه سوالمو خوب نپرسیدم ؛
آخه ADATA چندتا مدل مختلف داره مثل ch , sh , NH ؛
میخواستم بدونم WD هم مدلهای مختلف داره ؟
مثلا اینکه همه هاردای WD با مشخصات بالا که گفتم ضدضربه و ... هستند ؟
سلام دوستان
من میخوام یک هارد پرتابل 1 ترابایت بگیرم، میخواستم ببینم چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ (خودم راجع به وسترن، توشیبا و بافلو فکر کردم). ضمنا اینم بگم که از آمریکا میخوام این هارد رو بگیرم و قیمت هر سه برند اینجا یکی هست.
ممنون میشم که نظرتون رو بهم بگید
ضدضربه و ضد آب نداره تنوعشم از بقیه کم تر هست. می تونستید سایت وسترن رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا قرار بود از ابتدای اردیبهشت بخاطر سکه ها و همینطور مسایل دیگر که خودتان بهتر میدانید، قیمت دلار و در نتیجه تمامی اجناس وارداتی کم شود، ولی عملا اتفاق خاصی نیفتاد.
الان شنیدم که گفته اند تمامی قطعات کامپیوتری، باید هولوگرام شبنم ( یا همچین چیزی) داشته باشند و با این کار میخواهند جلوی کالای قاچاق را بگیرند. پس باید انتظار گران شدن لوازم کامپیوتر و همینطور موبایل و ... را داشت.![]()
سلام
از برندهايي چون adata يا transcend شايد بتونيد كمتر از 500 گيگ پيدا كنيد .
قيمت 500 گيگ در برندهاي مختلف از 173 هزار تومن شروع ميشه تا 190 هزارتومن در برندهاي معروف .
سلام
با توجه به اينكه از آمريكا خريد ميكنيد شديداً توصيه ميكنم مدل جديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخريد .
كيف مخصوص
![]()
ممنون
فک نکنم از این ارزون تر بشه واسش پیدا کرد درسته؟
سلام دوستان من میخوام یه کی از این هاردهای جیبی بگیرم واسم قیمت مهم نیست میخوام ببینم چی پیشنهاد میدین ولی میخوام سرعتش بالا باشه حجم هم برام مهمه مثلا ایا 2 ترا داره 3ترا داره یا اخرین حجمش واسه جیبی 1ترا هست usb 3.0 باشه خلاصه یه چیز ناب میخوام اگه میشه مشخصاتش رو بزارین ممنون میشم
براي 500 گيگ اكسترنال پرتابل ، بلي درسته .
با توجه به اختلاف نه چندان زياد بين برندهاي مختلف بهتر هست نوع مرغوبي رو بخريد .
بيشترين حجم هارد پرتابل 2 ترابايت هست كه البته با توجه به جديد الورود بودن فكر نميكنم هنوز وارد بازار ايران شده باشه .
بعد از اون سيگيت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه تا 1.5 ترابايت موجوده البته فكر نميكنم در بازار ايران پيدا بشه !!!
اكثر هاردهاي پرتابل موجود در بازار 8 مگ كش و 5400 rpm هستند و در نتيجه انتظار سرعت خدايي رو نداشته باشيد . هاردهاي پرتابلي كه 16 مگ كش و 7200 دور باشند به شدت در بازار كمياب هستند ضمنا اينكه حداكثر حجمشون هم 750 گيگ هست . اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه اجباراً بايد هاردهاي آداپتوردار بخريد كه سرعت read/write آنها از هارد پرتابل بيشتر هست .
مدل تاپي رو نميشه دقيق پيشنهاد داد حتي بهترين برند ها هم خرابي دارند ، هر مدل مزايا و معايب خاصي دارند مثل سيليكون پاور كه بخاطر باكس آلومنيومي و ضد ضربه آن يكي از سنگينترين هارد هاي پرتابل هست .
با وجود پيشرو بودن وسترن و سيگيت در صنعت هارد هيچگاه هارد ضد ضربه يا ضد آب نساختند در عوض برخي كمپاني ها با خريد هارد اينترنال و با ساخت باكس هاي شيك و ضد ضربه و ضد آب سعي در ربودن سهمي از بازار هارد رو دارند مثل adata و silicon power و Transcend و بوفالو و freecom و غيره .
خلاصه : با توجه به اينكه حجم هارد براي شما مهم هست اگر ميتونيد چند ماه صبر كنيد تا هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه به حجم 2 ترابايت هست وارد ايران بشه يا اگر ميتونيد از خارج خريداري كنيد (چون گفتيد قيمت مهم نيست) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)