تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 387 از 515 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم دقیقا همین حس رو دارم. دلیلش هم اینه به نظرم که دروسی مثل ریاضی و فیزیک که خیلی دوست داشتم هم خوندم و هم مرور کردم و هیچ کاری نمونده ولی از طرفی وقتی می بینم همش باید شیمی و عمومی بخونم ، حالم گرفته می شه. مجبورم دوباره بشینم ریاضی و فیزیک بخونم !
    چه جالب منم دقیقا مثل توام!!! ریاضی و فیزیک و عربی رو 65 - 75 میزنم، ولی بقیه میانگینم 30 هست!...
    امروز رو تاالآن ترکوندم. میخوام از فردا همینجوری الکی درس بخونم. انگیزم فقط اینه که بیکار نباشم!!! اینطوری حس درس نخوندنم رو دور میزنم!!! من همینجا به همه قول میدم که این 13 روز رو مثل خر بخونم. بدم نیست عوضش 13 روز دیگه میریم سیزده به در!
    چه حالی میده آدم همین طوری بی دلیل یه کاری رو انجام بده که بیکار نباشه ! ..........

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام

ببخشید دوستان یه سوال

بنظر بین این آزمون ها کدوم رو انتخاب کنم؟ امسال 4م میرم...(همون پیش)

گاج یا قلمچی یا گزینه 2.

بیشتر برام آشنا شدن با کنکور مهمه نه جامعه ی آماری و رتبه تو شهر و کشور . اینا!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام
    بچه ها به نظرتون ميشه گفت اگه اين آزموناي كانونو خراب كنيم كنكورم خراب ميكنيم؟
    راستي كسي ميتونه بگه چطوري اشتباهات الكي ( مثل جابجا زدن و اينجور چيزا!) رو كم كنم؟
    نه اصلا نمیشه همچین نتیجه ای گرفت اما خب به نظرم کسی که آزمونای کانونو فوق العاده بده مطمئناّ توی کنکور نتیجه ی خوبی کسب می کنه (جدا از مسائل تصادفی )اما به صرف خراب کردن یک یا چند آزمون نمیشه نتیجه گیریه کلی کرد
    به نظرم اگه کنکور خیلی سخت باشه برای اونایی که زیاد نخوندن خیلی خوب میشه و معمولاّ توی همچین کنکورایی میشه با کمی زیرکی و پیدا کردن تستای آسون و معمولی رتبه خوب بدست اورد
    من دقیقاّ نمی دونم کنکور سال ما ( 89 ) واقعاّ سخت بود(دروس ریاضی و زبانش علی الخصوص) یا ما چون سر جلسه بودیم این حسو داشتیم بعد کنکور دیگه سراغش نرفتم که بررسی کنم ... اما نتیجه حرفام این که دوستایی داشتم که واقعا توی درس ریاضی یا مثلاّ زبان مشکل داشتن اما با 3 تا درصد 60 عمومی ریاضی و فیزیک 20 -30 و شیمی 40 رتبشون 2و3 هزار شد .
    هیچوقت امیدتونو از دست ندید مخصوصاّ در این لحظه های آخر ...
    در مورد جا به جا زدن با اینکه من خودم اول سوالارو توی دفترچه علامت می زدم بعد وارد می کردم حتی 1 آزمون هم مشکلی در زمینه جا به جا زدن نداشتم زمان وارد کردن با خودم زمزمه می کردم مثلا 56 4 و بعدیشو بازم نگاه می کردم و توی ذهنم می گفتم 57 3 اینجوری میشه جلوی اشتباهو گرفت.
    Last edited by hermione; 17-06-2011 at 13:20.

4. 4 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بهتر هست سوال های آزمون که تو اینترنت اومد گزینه ای که زدی رو همون روز مشخص کنی که اگر بعدا خواستی درصد بگیری مشکلی نداشته باشی که یادت رفته باشه کدوم گزینه رو زدی !

آزمون امروز چطور بود ؟! همه میگفتن سخت بود ، آره ؟!
    انصافا آزمون امروز سخت بود.من تو عمومی همیشه 20 دقیقه وقت اضافه می آوردم(میانگین تراز عمومی 6800)ولی این دفه کم آوردم
    اختصاصی هم سخت بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فیزیکش هم سخت بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من همیشه عمومی وقت اضافه میاوردم ولی برای این یکی اضافه نیاوردم(البته کم هم نیاوردم!) خیلی هم بنظرم سخت نبود!
    ولی اختصاصی با دوستمون موافقم سخت بود!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من که سه روز یه بار آزمون می دم استرسم کم شده بود چون سوالات کنکور روان تر از این بودن.ولی بعد از آزمون امروز.....
    یعنی کنکور واقعا اینقدر سخته؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چقد سخت بود
    دینی و عربیش سخت بود
    دینی که هیچی
    فک کنم 10 تا سوال زدم کلا : D
    اما ریاضیش نسبت به ازمون قبل بهتر بود !
    شیمی هم که کلا تعطیلم : دی
    اینا درباره کانون بود : دی
    انصافا عمومي هاش خيلي از سطح كنكور جدا بود ! ادبيات اش خوب بود اما عربي اش با اون متنش ، ديني با اون همه سواله حفظي آيه اي ، زبان هم كه ريدينگ دوميش سخت بود، هرچند كه درست جواب دادم .

شکست مقدمه پیروزیه
    به نظر من مهمتر از دونستن این نکات به کار بستن اون هاست جدی بگیرین و بدونین واقعا نکته یا روش عجیب و غریبی وجود نداره کاملا منطقی و طبیعیه که پس از یه مدت ذهن شما خسته بشه و در نتیجه دقت شما کم بشه بنابراین لازمه در طول آزمون به ذهنتون استراحت بدین تا بتونه راندمان بالایی داشته باشه
    همین
    همشهري مثل اينكه خيلي برنامه مشاوره نگاه مي كني شبيه اونا صحبت مي كني

من که سه روز یه بار آزمون می دم استرسم کم شده بود چون سوالات کنکور روان تر از این بودن.ولی بعد از آزمون امروز.....
    یعنی کنکور واقعا اینقدر سخته؟
    من از بچه هاي پارسال هم پرسيدم ، آزمون جامع هاي كانون همينجوري سخته و خارج از حد كنكور ...

10. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

چه جالب منم دقیقا مثل توام!!! ریاضی و فیزیک و عربی رو 65 - 75 میزنم، ولی بقیه میانگینم 30 هست!...
    امروز رو تاالآن ترکوندم. میخوام از فردا همینجوری الکی درس بخونم. انگیزم فقط اینه که بیکار نباشم!!! اینطوری حس درس نخوندنم رو دور میزنم!!! من همینجا به همه قول میدم که این 13 روز رو مثل خر بخونم. بدم نیست عوضش 13 روز دیگه میریم سیزده به در!
    چه حالی میده آدم همین طوری بی دلیل یه کاری رو انجام بده که بیکار نباشه ! ..........
    ببخشیدا..
    مگه درسیم مونده که بشه عین خر(به نقل از لهراسبی)خوندش
    من که همون 6 خرداد درسام تموم شده و تا الان کتابی رو باز نکردم و هر 3 روز یه آزمون میدم و بقیه وقتمم میرم اینورو اونور
    هیچ احساس فراموشی و استرس و بقیه حرفا رو اصلا ندارم (به قول مشاورا:کتابخونه ی مغزم مرتب مرتبه ) بیشتر به مدیریت آزمونم فکر میکنم و همین.. آخه مدام تو ریاضی و فیزیک شدیدا وقت کم میارم.
    ولی اگه فکر میکنید میشه کار بهتری انجام داد خواهش میکنم از ما دریغ نکنید و بگید تا ما هم فیضی ببریم.

thank you

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آی ملت بیدار جماعت هوشیار

پرسیدم که دوستانی که جامع 3 رو دادن نظرشون رو بگن
    سخت تر بود یا راحت تر؟
    کسی که تو جامع 2 و 3 میانگین درصدهاش یکی باشه ، رتبش پایین میاد یا بالا یا همون می مونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •