ورژن جدید کمودو موبایل سکوریتی با قابلیت ضد سرقت منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]What's NEW?
Anti-theft feature is added in this version, which allows you to locate, lock or wipe the device quickly and easily if it’s lost or stolen.
Remote Locate: sends the Google map location of the missing phone to another phone;
SIM Change Alerts: sends a text message to buddy number if the SIM card is replaced;
Sound An Alarm: emits an alarm at full volume even if the missing device is in silent mode;
Remote Device Lock: password protects at the home screen;
Remote Device Wipe: erases all contacts, call history, stored messages on your missing phone, pictures, video, music and any files on your SD card.
این کارش خیلی درسته
این قابلیت رو فقط نورتون داشت که اونم پولی بود
تازه ریموت هم بکنه...!![]()
مرسی کمودو![]()
این cce قابلیت آفلاین آپدیت داره ؟ اگه داره از کجا و چطوری؟
چون یکم منظم آپدیت نمیشه یکبار میزنه 90 مگابایت ، یکبار فقط زد 14 مگابایت !... (هر بار رو یک ویندوز چک کردم)
![]()
سلام.
ما یک تاپیک مجزا برای CCE در نظر گرفتیم.
لطفا بحثهای مربوط به این برنامه را در تاپیک خودش ادامه بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام دوستان
من از فایروال کومودو و آنتی ویروسه نورتون استفاده میکنم
هر دو هم آپدیته
نظرتون چیه؟
البته سوال اصلیم چیز دیگس
فایروال من شدیدا با IDM مشکل داره
با اینکه با چند تا آنتی ویروسه آپدیت چک کردم و مشکلی نداشته ولی کومودو بش ایراد میگیره و مجبور شدم دستی ببرمش تو نرم افزارهای معتبر
میگه نمیدونم میلویره یا تروجانه چیه
بنظرتون جریان چیه؟
کلا چطور میشه فهمید یه نرم افزار که بنظر شما سالمه حالا واقعا سالمه یا نه
فرض کنید من یکی آفیس رو دستکاری کنه جوریکه هر متنی شما بنویسی توش یه نسخش رو به یه مرکز بفرسته
خب فایروال من میاد میگه آقا آفیس معتبره یا نه
خب منم میگم آره معتبره
اونم هرکاری عشقشه میکنه
بنظرم من فایروال باید خوش تشخیص بده که فعالیت یه برنامه طبیعیه یا نه
نه اینکه من بخوام بهش بگم آقا بذار یا نذار
اگر من میدونستم مثلا آفیسم امنه یا نیس که دیگه نیازی به فایروال نداشتم
مثل اینکه آنتی ویروستون ازتون بپرسه فلان فایل exe ویروسه یا نه
Last edited by shayan_tanha; 04-03-2012 at 20:48.
مال من رو هم اشکال میگرفت و چک کردم انلاین ویروس بود
واسه idm کرک استفاده نکنید روش بدون پچ و کرک و کیجن هم هست و دائمی
سرچ کنید تو فروم پیدا میشه
دوست عزیز شما با فونت معمولی هم بنویسید ما نظرات شما رو میخونیم
کمودو در مورد فایل های امن سوال نمیپرسه و این کار آنتی ویروس شماست که بفهمه فایل سالمه یا دستکاری شده است مثل همین IDM که کمودو بهش گیر میده به خاطر اینه که شما فایل رو کرک کردین و با فایل اصلی فرق کرده است
سلام خدمت دوستان و جناب shayan_tanha،
اول با تشکر از دوستان بعد هم:
همینطور که دوستان فرمودند کمودو اگر بدونه فایلی سالمه کاری بهش نداره، این یعنی کمودو داره میگه فایل از نظر من سالمه. پس کمودو میگه که فایل از نظر کمودو سالمه یا مخربه یا نامشخص(این نظر را به تناسب از طرف آنتی ویروس و دیفنس و فایروال مشاهده میکنیم). و اینجوری نیست که کمودو خودشو کنار بکشه و بگه به من ربطی نداره و کاربر باید نظر بده. بلکه کمودو همیشه نظر خودشو میده. ولی در نهایت کسی که تصمیم نهایی را میگیره کاربره و دست کاربر بازه.بنظرم من فایروال باید خوش تشخیص بده که فعالیت یه برنامه طبیعیه یا نه
اگر فکر میکنید که کمودو سبک کاریش اینجوریه پس=> به نظر من اتفاقا خیلی خوبه که کمودو اول نظر خودشو میده(ویروس-سالم-نامعلوم) بعد هم تصمیم گیری را به کاربر واگذار میکنه.نه اینکه من بخوام بهش بگم آقا بذار یا نذار
اگر هم نتونستید در مورد یک فایل و پیغام کمودو تصمیم بگیرید، بهتره به نظر کمودو توجه کنید و نظرشو قبول کنید.
اگر نمیدونید، پس به نظر محصول امنیتیتون گوش بدید. گفتم که کمودو نظر خودشو میگه.اگر من میدونستم مثلا آفیسم امنه یا نیس که دیگه نیازی به فایروال نداشتم
هیچ آنتی ویروسی نمیپرسه که=> کاربر عزیز آیا فایل X ویروس است یا نه؟مثل اینکه آنتی ویروستون ازتون بپرسه فلان فایل exe ویروسه یا نه
بلکه آنتی ویروس میگه فایل X از نظر من ویروسه یا میگه فایل X از نظر من سالمه. و تصمیم گیری با شماست. (همه آنتی ویروسها اینجوریند)
===
نکته: شما چرا اینقدر کاربر را دست کم گرفتید. اگر میزان تاثیر گذاری کاربر بیشتر از آنتی ویروس نباشه کمتر هم نیست.....
===
نکته: شما یک نرم افزار را کرک کنید؛؛ (یا حتی یک مخرب) و بعد بزارید به اینترنت وصل بشه، و ببینید که فایروال چه پیغامی میده!( دقیقا منظورم فایروال است)
===
در مورد آفیس=> آفیسی که دستکاری شده باشه را کمودو اصلا قبول نداره و پیغام میده (باز هم به تناسب، آنتی ویروس و دیفنس و فایروال).
گویا دوستان عزیزم جواب دادند.
من هم کاملا با نظر دوستان موافقم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)