با اون Battery care یه تست بزار ببینیم اوضاش چطوره![]()
با اون Battery care یه تست بزار ببینیم اوضاش چطوره![]()
چند روز پیش هم عکسش رو گذاشتم تو پیت 3844 هست .
اون موقع 5000 mah کم کرده بود ولی بعد از یه هفته الان حدود 3000تای دیگه ازش کم شده .
اگه اوضاعش خرابه تا گارانتی داره بدمش واسه گارانتی![]()
بستگی به مود داره 1/5 ساعت !
رو پاور سیوینگ باید بین 1/5 تا 1ساعت و 40 دقیقه جواب بده
منم تا حالا یه 4-5 باری از وقتی پارسال خریدم این مشکل برام پیش اومده
مربع های زرد چشمک زن
فقطم توی اینترنت که میرم
اول فکر کردم مشکل از اوپراست
بعد توی کروم و فایرفاکسم اتفاق افتاد
بعد از ریست که می کنم فن به شدت کار میکنه و بعد مشکلی نیست
این دفعه می خوام از عکس بگیرم بزارم دوستان هم بی ضحمت یه عکس بگیرن بزارن اگه تونستن
من احساس می کنم در برخی مواقع کارت گرافیک داغ می کنه ولی سنسورش دما رو خوب نشون نمیده که برای همین بعد از ریستارت فن با سرعت خیلی زیاد حرکت میکنه
امروز دوباره چک کردم . 1 ساعت و 20دقیقه رو حال پاور سیوینگ !!
چیکار کنم ؟؟ گارانتی بفرستم فایده ای داره ؟؟؟
نمیدونم دوست عزیز بعید میدونم ولی قبول کنن !
در مورد مربع های زرد هم تاحالا برای من پیش نیمده فکر میکنم ولی ایراد از هارد دیسک باشه !
دلیلش هم اینه که هارد من مثل مال دوستان دیگه 640 نیست و فکرمیکنم بخاطر همین تفاوت باشه !
گارانتیت چیه عزیز ؟
سلام دوستان
در مورد مربع های رنگی که ظاهر میشه من پیشنهادم اینه که از خیر ویندوز اورجینال بگذرین و یه ویندوز جدید ultimate نصب کنین که خیلی راحت هم genuine میشه و آخرین ورژن درایور رو از سایت های مربوطه دانلود و نصب کنین شاید مشکل حل بشه .
یه نکته ای رو هم بگم که درایور گرافیکها رو چه intel و چه ATI رو از سایت اینتل و ATI دانلود کنین نه از سایت ایسوس
چون در مورد لپتاپم درایوری که ایسوس در سایتش گذاشته نسبت به اینتل و NVIDIA قدیمی تره (گرافیک من NVIDIA هست)
شما کی خریدین لپ تاپ رو ؟
----------------------------------------------------------------------
بچه ها یه نکته بهم ثابت شده،این کالیبره کردن ها قلق خاص دااره،اگه درست انجام نشه داغون میکنه باطری رو
من باطری قبلیم سر همین کار فنا شد،خیلی حواستون باشه
کسی شیوه مطمئنش رو بلد نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)