تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 500 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه mohsenbabaee24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

این لپتاپ ها 300 تا 400 هزار تومن ارزونتره ولی یکی از دوستان که خودش به صورت عمده لپ تاپ برای فروشنده گان ایران وارد میکنه گفت که بعضی از اونها اینجوری سفارش میدن که لبتاپایی رو که ریفوربنو بدون جعبه براشون پست کنن تا هزینه ارسال کمتر بشه جون جعبه ها بدردشون نمیخوره وبا 30-40 هزارتومن جعبه ولیبل وپلمپ جدید میسازن درضمن میگف اسپری هایی هست بوی دستگاه های نو وپلمپ رو میده ومیتونن اونو به جعبه جدید ودستگاه بزنن تا هیچکس شک نکنه.
    دوستان خیلی دقت کنید.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

به نظر من تا از ریفورب نبودن لب تاپ 100% مطمعن نشدیم بهتر نخریم.
    درسته که خرید از خارج از ایران گرون درمیاد ولی خیالت راحته که چند میلیون واسه خریدن لپ تاپ تعمیری ندادی.
    کاشکی هی نمی گفتیم دولت مردامون دزدنو نمیزارن مملکت پیشرفت کنه. اگه یخورده دقت کنیم میبینیم که هممون تک تک افراد جامعه دزدیمو فقط به فکر منافع خودمونیمو به هر روشی سرهم کلاه میذاریم.اونی هم که من تاحالا دزدی و بی قانونی نکردم یا دروغ میگه یا فرصتش واسش پیش نیومده.البته افراد خیلی اندکی هم هستند که واقعا کارشون درسته.

3. 4 کاربر از mohsenbabaee24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله متاسفانه.
    یکی از بچه ها چند وقت پیش از یکی از مغازه های پایتخت یه مک بوک به قیمت خیلی مناسب گرفته بود که بعدا متوجه میشه که داخلش پر از چسب زخم و . . . به عبارتی مک بوک تعمیری رو به ایشون داده بودن.
    البته ایشون با پیگیری ها و آشناهایی که داشتن پولشونو پس میگیرن ولی خوب این مغازه و شرکت همچنان فعالیت میکنه.
    راهی هم که پیشنهاد میشه،خرید از فروشگاه های معتبر مثل الماس و نقش هستش
    یعنی لپ تاپ پلمپ شده از تو دست دوم بود؟
    فکر می کنم بسته بندی اپل طوری باشه که به این راحتیا قابل جعل نباشه
    لاقل توسط ایرانی ها
    جعبه اش پلمپ باشه جای هیچ نگرانی نیست
    چون بازش کنی جدا از پاره شدن پلمپ جعبه و اون پلاستیکی که دور خود لپ تاپه، کلی گرد و خاک روش می شینه که دیگه نشه جای نو به کسی فروختش
    فقط یه کم دقت می خواد

5. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته که خرید از خارج از ایران گرون درمیاد ولی خیالت راحته که چند میلیون واسه خریدن لپ تاپ تعمیری ندادی.
    کاشکی هی نمی گفتیم دولت مردامون دزدنو نمیزارن مملکت پیشرفت کنه. اگه یخورده دقت کنیم میبینیم که هممون تک تک افراد جامعه دزدیمو فقط به فکر منافع خودمونیمو به هر روشی سرهم کلاه میذاریم.اونی هم که من تاحالا دزدی و بی قانونی نکردم یا دروغ میگه یا فرصتش واسش پیش نیومده.البته افراد خیلی اندکی هم هستند که واقعا کارشون درسته.
    با اینکه مردم خودشون دزدن خیلی موافقم
    اما یه نرم افزارهایی واسه مک هست که مثل موبایل عمر لپ تاپ رو نشون می ده
    مثلا لپ تاپ من 13 هفته از ساختش می گذره
    که به نسبت تاریخی که مدل 2011 ارائه شده و چند هفته ای که طول کشیده تا وارد ایران بشه و به دست من برسه و 4 هفته هم دست خودم بوده یه تایم نرمال و معقوله

7. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تقریبا مطالبی که گفتی درسته غیر از اینکه همه ایرانی های رو دزد کردی که یه توهین بزرگ به همه از جمله بچه های این فروم بود شاید برخی از بازاری ها و ادم های این دور و زمونه از هر راهی واسه پول در اوردن استفاده کنند و تو هم با خیلی از اونا برخورد داشته باشی ولی دلیل نمی شه که به یه نتیچه گیری کلی برسی بیای تو فروم و بی ادبی کنی . نتیچه گیریت هم واسه خودت قابل احترامه ولی دلیل نمی شه که اینطور اینجا بیانش کنی
    انسان هر جایی که باشی حتی تو اینترنت لازم که ادب رو رعایت کنه.

به غیر از نرم اقزار هایی که تو این زمینه وچود دارند و دوستان همه به اونا اشاره کردند (مثل کوکونات باتری) در مورد مک میشه از روی پارت نامبر که روی جبه اولیه و جعبه سفید و خود لپ تاپ است و مقایسه اون با سایت اپل از تاریخچه لپ تاپ تون مطلع بشید به غیر از اون مدل های لپ تاپ اپل هر سال تو بعضی از قطعات چه از نظر شرکت سازنده و چه از نظر قدرت با سال های دیگه فرق می کنن شما از روی همین قطعات می تونید بفهمید که دقیقه مشخصات دستگاهتون مال چه سالیه
    خود شرکت اپل کار جالبی که انجام میده اینه که حتی مشخص می کنه که لپ تاپ تولید مربوط به کدوم نیمه از سال میلادی هست که باز هم می تونه به مشخص شدن دقیق تر تاریخ تولید دستگاه شما کمک کنه.
    به غیر از این ها رفورب کردن معمولا برای برندهایی که قیمت متوسطی دارند و مشتریه اونا زیاده انچام می شه نه واسه برندی مثل اپل که مشتری های محدود و خاصتری داره.
    به غیر از این ها نکات تخصصی تری هم هست که میشه ازشون استفاده کرد و براحتی فرق لپ تاپ نو از کار کرده رو تشخیص داد.
    اونایی که لپ تاپ ها رو ریفورب می کنن هیچ وقت نمی تونن همه کارشون رو بی عیب و نقص انحام بدن و معمولا خریدار هایی که اطلاعات دقیقی ندارند و فقط می خوان یه پولی بدن و یه لپ تاپ بخرن تو این زمینه دچار مشکل می شوند.
    در اخر شما نیازی نیست حتما از خارج خرید کنید. می تونید از نمایندگی هایی مثل نقش خرید کنید تا خریدتون با اطمینان بیشتر باشه چون اولا مجبورند که خرید شما رو گارانتی کنند و ثانیا قیمت لپ تاپ واسشون فرقی نمی کنه و به هر حال مشتری خودشون رو دارند.

9. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

انیکه میگین نباید همه رو دزد خطاب کرد باهاتون موافقم وخودمم در آخر حرفم گفتم که بعضی ها هستن که کارشون درسته.بازم میگم اگه دقیقتر به کارهامون نگاه کنیم به نتیجه حرف من میرسید.برای مثال فکر کنم کمتر کسی باشه که قانون کپی رایت رو رعایت کرده باشه.
    منظور من از ریفرب بودن دست دوم بودن نیست و یه تعمیرکار عادی یا نمایند شرکت تعمیرشون نکرده وحتا اصلا کار نکردن که بخواد کنتور بندازه تقلبی هم نیستن.
    کارخونه تعدادی لب تاپ تولید میکنه و تو بازار پخش میکنه مصرف کننده نهایی میاد یکیشونو بخره موقع تست کردن تو فوروشگاه متوه خرابی در لپ تاپ میشه اون لپتاپ برمیکرده به خود کارخونه و عیبش رفع میشه و روش برچسب ریفورب میخوره ودوباره واسه فروش وارد مغازه ها میشه ولی با حدودا 300- 400 هزار تومن قیمت پایین تر وگارانتی حدودا سه ماهه.
    ولی بعضی از کاسب های ایران برچسب و حتی پلمپو لیبلو جعبه رو عوض میکننو اونو بجای لپ اتپ معمولی میفروشن. اثبات این حرفمم اینه که تاحالا هیج کدوممون لیبل ریفورب رو لب تاپی رو ندیدیم ولی خیلی ها لپ تاپ روفورب ندونسته خریدن ویکی از دوستان هم گفت که کاسب های ایرانی سفارش لپ تاپ ریفورب میدن و ما براشون وارد میکنیم.
    درضمن شرکت های گارانتی پول گارانتی رو هم از ما میگیرن یعنی اگر لب تاب ریفورب بدن پول تعمیراتشو هم میگیرن.درصورتی که شرکت مادر یکسال لپ تاپو گارانتی کرده.
    دیگه نگید نمایندگی چون بهتون میخندن . تمام شرکت های سازنده لپ تاپ بجز سامسونگ وال جی ایرانو تحریم کردن وتو ایران نمایندگی ندارن.

11. 2 کاربر از mohsenbabaee24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام

یه چند روز بعد از نصب ویندوز اینطوری شده که موقع بالا امدن مکینتاش یه نوار لود شدن خاکستری میاد که یه ۳ دقیقه ای طول میکشه تا لود بشه ، نمی دونم مال چیه ؟ اعصابمو ریخته بهم

ویندوز حالا ۳۰ -۲۰ ثانیه ای میاد بالا ولی مک خیلی دیر .

کسی میدونه قضیه ی اون لود شدن طولانی چیه ؟؟؟

مرسی
    دوست عزیز مک شما در حالت Safe Mode بوت میشه، سوالتون رو در بخش سوالات نرم افزاری مطرح کنید تا جواب بدم.

13. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

انیکه میگین نباید همه رو دزد خطاب کرد باهاتون موافقم وخودمم در آخر حرفم گفتم که بعضی ها هستن که کارشون درسته.بازم میگم اگه دقیقتر به کارهامون نگاه کنیم به نتیجه حرف من میرسید.برای مثال فکر کنم کمتر کسی باشه که قانون کپی رایت رو رعایت کرده باشه.....
    .
    اکثر شرکت های سازنده تو سایتشون با چک کردن پارت نامبر و یا رجیستر کردن به شما می گن که لپ تاپ ریفوریت شده است یا نه.
    که این راه بهترین روش هست.
    وقتی به قول شما شرکت سازنده لپتاپ رو فقط سه ماه گارانتی می کنه نمایندگی که دیگه نمیاد اونو یک سال گارانتی کنه!!
    در ضمن علاوه بر مواردی که خودتون گفتید ایران رهجو هم نماینده رسمی سونی هست.
    نقش هم هرچند نماینده اپل نیست ولی با توجه به امکاناتی که داره و سابقه خوبی که پیدا کرده جیزی کمتر از یه نمایندگی نداره تازه لپ تاپ های اپل رو نه یه سال بلکه معمولا ۲ تا سه سال گارانتی می کنه پس می بینی مغز ... نخورده که بیاد لپ تاپ تعمیری که شرکت حاضر نیست بیشتر از سه ماه گارانتی کنه وارد کنه.
    البته بگم که من خودم لپ تاپم رو بی گارانتی خریدم و کلاس کاری شرکت اپل خیلی بالاتر از این حرفاست که بخوایی عملکرد اون رو در حد برند های دیگه بدونی.
    شما می تونی با توجه به جند نکته ای که گفته شد و دقت هنگام خرید لپتاپ اپل خودت رو بخری و لذتش رو ببری.
    به تاپیک زیر هم یه سر بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

شما اگه تو سایت اصلی انگلیسی سونی که نماینده هاش تو کشور های مختلفو گفته اسم ایرانو دیدی اون موقعه بگو ایران نماینده سونی داره .
    تو سایت ها اون قسمت که واسه تشخیص لپ تاپ های ریفورب هست منظم آپدیت نمیشه وامکان اینکه جوا نگیری زیا هست.
    شرکت هایی که لپ تاپ ریفورب میروشن 300-400 تومن روقیمت خودش سود میکنن ورو پولی که بابت گارانتی میگیره سود میکنه درضمن گارنتی ها تمام عیب های دستگاه رو رایگان تعمیر نیکنن وکلی اذیت میکنن.
    ایران رهجو اگه نماینده بود نمیود خودش سه سال لپ تاپ رو گارانتی کنه وباهمون گارانتی یکساله شرکت سونی میداد.کاری که همه جای دنیا میکنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که فروم های اپل رو گشتم هیچ راهی که بشه تشخیص داد که یه لپ تاپ ریفیورب شده یا نه وجود نداره.
    مثل این که تو مدل های قدیم واسه دستگاه رفیوب شده به اول سریال نامبر یه حرف "Y" اضافه می کرده ولی الان دیگه این طور نیست. این کار رو هم احتمالا واسه کم کردن هزینه ها انجام میده (به اندازه کافی تو رفت و برگشت و افت قیت لپتاپ رفیوب شده ضرر کرده)
    تنها راه تشخیص از روی علامت ریفیوب روی جعبه و مقایسه سریال نامبر جعبه و دستگاه است که اون رو هم میشه عوض کرد (ولی این کار هم خیلی اسون نیست هر جعبه ای که به راحتی جعبه اپل نمیشه).
    می تونید از سایت معتبر زیر سریال نامبر تون رو چک کنید
    کد:
    واسه من که تاریخ تولید رو ماه فوریه 2011 زد یعنی حدودا سه ماه قبل از خرید
    که این تا حدودی می تونه خیال ادم رو رواحت کنه (چون سه ماه فرصت کمی واسه رفتن و تعمیر شدن و امدن به ایرانه)
    گفتم تا حدودی چون تو فروشگاه اپل مک بوک پرو رفیورب شده فوریه 2011 هم پیدا می شه (330$ ارزون تر)
    کد:
    تنها و تنها راه، تحقیق قبل از خرید دقت هنگام خرید و توکل به خداست.
    موفق باشید.
    Last edited by arash59b; 12-06-2011 at 07:11.

18. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •