تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 387 از 410 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من تا جایی که امکانش باشه محصولات رو اورجینال خریداری میکنم هم به خاطر حمایت از تولیید کننده هم به خاطر اینکه نرم افزار ها و بازی های کرک شده اکثرا باگ دارن و قابلیت انلاین شدن ندارن
    دانلود غیر قانونی همه جای دنیا وجود داره شما یه vps از کشور رومانی یا المان فرانسه روسیه .... کرایه کن به راحتی هر اثری رو میتونی بدون پرداخت حقوق مولف دانلود کنی
    در ضمن تو سایر کشورها به همراه اینترنت نامحدود تلوزیون کابلی هم میدن که فیلم سریال پخش میکنه
    دانلود اثار بدون اجازه صاحب اثر ربطی به گرون فروشی اینترنت توسط مخابرات نداره
    مگه مخابرات وقتی اینترنت رو هزاران برابر قیمت واقعیش می فروشه مابه التفاوت رو به صاحب اثر و کمپانی های تولیید کننده محتوا میده؟
    البته اگه قیمت اینترنت واقعی و ارزون بشه افراد بیشتری حقوق مولف رو پرداخت میکنند
    بسیاری از فایل های روی اینترنت اصلا کپی رایت ندارند و دانلودشون آزاده
    شما به اون دانشجویان بدبختی فکر کن که باید روزی چند گیگ از یوتوب فیلم اموزشی برای کارهای پژوهشی دانلود کنه
    بله همه جا این قضیه وجود داره ولی خودتونم دارین میگین غیرقانونی! اینجا از این خبرا نیست، قانونی وجود نداره تو این قضیه.
    .........
    من درمورد استفاده اکثریت صحبت کردم . حالا شاید اقلیتی مثل شما باشن که فایل دزدی دانلود نکنن... ! یا تعداد اندکی دانشجو باشن که استفاده شون درست باشه.

کاری که اشتباهه اشتباهه حالا چه توسط کاربر انجام بشه یا مخابرات. من از کارای مخابرات یا زیرساخت طرفداری نکردم.

شما چند نفر رو دیدی واسه یه فایل Pdf کتاب که حجمی هم نداره حاضرباشه پول بده تو این مملکت؟مطمئنم یک در صد نفر هم نبوده که اون هم کارش خیلی ضروری بوده .بعد اینا حاضرن بعنوان مثال یک میلیون تومن پول یه نرم افزار رو بدن؟پس حمایت از حقوق تولید کننده ربطی به سرعت و قیمت اینترنت نداره.

2. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شما این بحث رو پیش کشیدین که تو کشورهایی که اینترنت ارزونه نمیشه دانلود غیر قانونی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت تورنت اسیایی اکثر آپلودر هاش از کره هستند
    درضمن کسی که پول میده فیلم میخره نسخه بی کیفیت ریپ شدن 700 مگابایتی نگاه نمیکنه
    تو ایران هزینه دانلود یه فیلم 4k صد برابر هزینه کپی رایتش مشه
    در ضمن جوری از مخابرات حمایت میکنید انگار وقتی مخابرات اینترنت رو هزاران برابر گرونتر میفروشه این پول رو به مایکروسافت میده
    رابطه اینترنت ایران با کمپانی مایکروسافت رو نفهمیدم !
    من نمیگم تو اون کشورا دانلود غیرقانونی وجود نداره،گفتم به راحتی اینجا نیست(خودتم دورش خط کشیدی!!!)،هست ولی اگه انجام بدی و بفهمن دولت مجرم میشناست!
    بذار با یه مثال بگم بهت،
    الان تو کشور ما دزدی غیر قانونیه ولی اگه چیزی بدزدی و نفهمن که چیزی دزدیدی که کسی کار باهات نداره،ولی اگه بفهمن جریمه ات میکنن. خوب؟ اونجا هم همینه ولی تو فضای اینترنت.
    من گرون بودن نت مخابرات رو به مایکروسافت ربط دادم ؟!! من به اون دوستمون گفتم اگه خیلی درگیر اینین که نتمون مثل بقیه دنیا باشه بیاین بقیه چیزاتونم مثل بقیه دنیا کنید!
    درضمن شما برو کامنتای منو از اول تاپیک بخون دارم از مخابرات انتقاد میکنم.
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 16:17.

4. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه md70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    L O S T

پيش فرض

همه جای دنیا میدزدن پس شمام بدزد.[emoji23] همین کار شما تو کره جرمه.کافیه بفهمن تا بیان دستگیرت کنن. نمیدونم چیه ایران شبیه کره است که مقایسه میکنی.
    این که همه جا غیر قانونی دانلود میشه توجیه مناسبی نیست،چون همه جا جرمه ولی ایران نه،پس مقایسه ت اشتباهه.

شما هر وقت حاضر شدی پول ویندوز یا فوتوشاپ یا فیلم مورد نظرتو به نرخ جهانی پرداخت کنی(مثل اروپا یا آمریکا یا کره) اونوقت بیا در مورد تعرفه جهانی اینترنت وحق و حقوق مردم صحبت کن. والسلام[emoji4]

مهندس ! من توی پست قبلم گفتم الان داخل خیلی از کشورهای پیشرفته که تازه درآمد خیلی خوبیم دارن و اینترنت های پرسرعتی زیر دستشونه من جمله آمریکا هم داره Piracy انجام میشه پس اینکه یه عده همچین استفاده ای میکنن دلیل نمیشه که اینترنت افتضاح کشورو توجیح کنیم بگیم همینه حقشون !! نمیدونم میتونی جمله رو بخونی و بفهمی ؟؟ بعید میدونم !

وقتی میگم مث مسولین تو اخبار 20 و 30 صحبت میکنی برای همینه !

آقایون میان میگن قیمت بنزین باید جهانی بشه بعله درست اما وقتی حقوق ماهیانه کارمند X هم جهانی بشه ، حکایت همین مثله که میگن به ریال حقوق بگیرید به دلار خرج کنید.

مهندس !

قیمت اقلامی مث ویندوز و فیلم و غیره با استانداردهای درآمد متوسط همون کشورها تعیین میشه نه ایران ! اگه ویندوز داخل آمریکا 200 دلاره میانگین درآمد یه آمریکایی در بدترین شرایط بالای 5000 دلار در ماهه، قیمت پک کامل ادوبی 1000 دلاره در مورد سایر کشورهای پیشرفته دیگه هم همین امر صادقه نه ایران که ارزش پولش توی جهان آخره
    پس مقایسه های احمقانه تون رو جمع کنید
    توصیه دوستانه بهت دارم فقط یه مقدار خوبه گاهی اوقات از مغزتم استفاده کنی مطمئن باشه ضرر نداره ؟!

دیگه ام پست منو کوت نکن آدم وقتش خیلی با ارزش تر از اونیه که بیاد جفنگیات شمارو بخونه !!
    Last edited by md70; 25-09-2015 at 16:43.

6. 5 کاربر از md70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله همه جا این قضیه وجود داره ولی خودتونم دارین میگین غیرقانونی! اینجا از این خبرا نیست، قانونی وجود نداره تو این قضیه.
    .........
    من درمورد استفاده اکثریت صحبت کردم . حالا شاید اقلیتی مثل شما باشن که فایل دزدی دانلود نکنن... ! یا تعداد اندکی دانشجو باشن که استفاده شون درست باشه.

کاری که اشتباهه اشتباهه حالا چه توسط کاربر انجام بشه یا مخابرات. من از کارای مخابرات یا زیرساخت طرفداری نکردم.

شما چند نفر رو دیدی واسه یه فایل Pdf کتاب که حجمی هم نداره حاضرباشه پول بده تو این مملکت؟مطمئنم یک در صد نفر هم نبوده که اون هم کارش خیلی ضروری بوده .بعد اینا حاضرن بعنوان مثال یک میلیون تومن پول یه نرم افزار رو بدن؟پس حمایت از حقوق تولید کننده ربطی به سرعت و قیمت اینترنت نداره.

تو اراک 130 هزارتا دانشجو داریم مشکل یکی دو نفر نیست مشکل عمومی
    حتی اگه یک نفر هم مشکل داشته باشه باید مشکلش رو حل کنند
    در ضمن این به ما ربطی نداران بقیه چه استفاده ای از اینترنت می کنند
    شما یه سری به سایتهای دانلود کتاب بزن بعضی کتاب ها رو لینک دانلود نذاشته به خاطر اینکه ناشر اجازه نداده
    سریال های تلوزیونی لینک پرداخت انلاین هم گذاشتن برای کسانی که نسخه دانلودی استفاده میکنند
    من سریال شاهگوش رو دانلود کردم در کنارش پولش رو به حساب تهیه کننده اش واریز کردم

8. 5 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تو اراک 130 هزارتا دانشجو داریم مشکل یکی دو نفر نیست مشکل عمومی
    حتی اگه یک نفر هم مشکل داشته باشه باید مشکلش رو حل کنند
    در ضمن این به ما ربطی نداران بقیه چه استفاده ای از اینترنت می کنند
    شما یه سری به سایتهای دانلود کتاب بزن بعضی کتاب ها رو لینک دانلود نذاشته به خاطر اینکه ناشر اجازه نداده
    سریال های تلوزیونی لینک پرداخت انلاین هم گذاشتن برای کسانی که نسخه دانلودی استفاده میکنند
    من سریال شاهگوش رو دانلود کردم در کنارش پولش رو به حساب تهیه کننده اش واریز کردم
    ماکه هرکیو تو این تاپیکا دیدیم دنبال دانلود فایل کپی از تورنت و این کارای غیراخلاقی بود.تا این بحث پیش اومد همه شدن فرهیخته و پژوهشگر[emoji15] . ملت پژوهشگرمون نمیدونم چرا ۲ ۳گیگ دانلود شبانه راضیش نمیکنه پژوهشاش هم هیچوقت تموم نمیشه.

حالا اینکه چند درصد دانشجو هامون از اینترنت تا حالا سرجمع چند دقیقه استفاده ی پژوهشی کردن بماند.

تموم مشکل دانش و پژوهش کشور هم بخاطر سرعت نته.سرانه ی مطالعمون که یک دهم آمار جهانم نیست.

شما هم تاحالا فایل کپی دانلود نکردی.

اون دوست عقل کل اقتصاد وسیاست هم با مقایسه قیمت بنزین و ویندوز حجت رو بر همه تمام کرد!![emoji23]

درکل منو قانع کردین مرسی دیگه حرفی ندارم
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 17:48.

10. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مشکل اینجاست من شبی یک گیگ هم نمی تونم دانلود کنم یک ماهه دارم بازی کمبات رو دانلود میکنم فقط 12 تا پارتش دانلود شده 30 تا پارت دیگش باقی مونده
    شما تایپیک تعرفه و سرعت اینترنت رو منحرف کردی به مسائله کپی رایت
    در مورد کپی رایت تو این تایپیک میتونید بحث کنید

یادش بخیر پارسال که ساتیا داشتم فایل های 600 گیگ دانلود میکردم الان اینترتم شده مثل دیال اپ مخابرات ذلیلمون کرد

12. 6 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حجم دزدی و کم کردن سرعت را ،رسوندن به دانلود غیرقانونی خیلی هنر میخواد!
    یادمه خود مخابرات اراک یه سایت دانلود غیرقانونی(warez) گذاشته بود یه سری لینک هاش هم پول بابت دانلود میگرفت! که من تا گفتم سایته اینطوره از دسترس خارج شد!
    شما حرص استکبار را نخور! حرص استکبار داخلی هم نخور!
    دوما خودم را میگم من فایلی دانلود کنم چطور بشه نگه دارم.شیفت +دیلیت میشه.اگرم بخوام نگه دارم دوباره باید هزینه کرد که منطقی نیست هزینه کرد لااقل برای من
    Last edited by javan01; 25-09-2015 at 18:22.

14. 3 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خیلی جالبه - حجمی که امروز صبح کم شده اصلا تو ریز کار کرد نشون داده نمیشه .
    دوستان دیگه هم خواهشا چک کنند ببینند تو ریز کارکرد حجمی که از جمعه 3-7-94 ساعت 01:00 به بعد کم شده رو نشون میده یا نه :
    +تایید میشه

16. 3 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ماکه هرکیو تو این تاپیکا دیدیم دنبال دانلود فایل کپی از تورنت و این کارای غیراخلاقی بود.تا این بحث پیش اومد همه شدن فرهیخته و پژوهشگر[emoji15] . ملت پژوهشگرمون نمیدونم چرا ۲ ۳گیگ دانلود شبانه راضیش نمیکنه پژوهشاش هم هیچوقت تموم نمیشه.

حالا اینکه چند درصد دانشجو هامون از اینترنت تا حالا سرجمع چند دقیقه استفاده ی پژوهشی کردن بماند.

تموم مشکل دانش و پژوهش کشور هم بخاطر سرعت نته.سرانه ی مطالعمون که یک دهم آمار جهانم نیست.

شما هم تاحالا فایل کپی دانلود نکردی.

اون دوست عقل کل اقتصاد وسیاست هم با مقایسه قیمت بنزین و ویندوز حجت رو بر همه تمام کرد!![emoji23]

درکل منو قانع کردین مرسی دیگه حرفی ندارم
    این تاپیک که بحثش اینترنت استان هست ولی در جواب باید بگم کسی که کنسول بازی می گیره مثلا ایکس باکس وان و پی اس 4 حالا می خواد آنلاین بازی بخره آپدیت کنه و ... باید کلی هزینه اینترنت کنه که اصلا درست نیست. در مورد تعیین قیمت نرم افزار، سخت افزار و فیلم و بازی معمولا بر اساس منطقه و کشور عرضه شده تعیین می شه و همه جا یکسان نیست. همون طور که درآمد ها و شرایط زندگی یکسان نیست. مشکل پایرسی هم مشکل جهانی هست و فقط مربوط به ما نمی شه یه نگاهی به آمار دانلود غیر قانونی یک فیلم مطرح بیندازید متوجه می شوید و اصلا شروع این حرکت از ایران نیست اونور یک نفر می خره یا کرایه می کنه یا ... کپی، ریپ و انتشار. چینی ها که غوغا می کنند روسی ها در طرف دیگر و ... نرم افزارها و بازی ها به دست چه کشورهایی هک و کرک و عرضه می شه!

قرار نیست محدود کردن اینترنت جلوی پایرسی را بگیره یا افزایش سرعت لزوما پایرسی را افزایش بده. اگر من اینترنت نامحدود و با سرعت خوب داشته باشم بیشتر جلب این موارد می شم اکانت اسپاتی فای یا کنسول بازی جدید یا آنلاین فیلم کرایه کنم یا آی پی تی وی یا ذخیره و پردازش ابری ...

یه بحث دیگه ای هم در ارتباط با 3G و 4G مطرح شد که البته گرونترین نوع اینترنت خارج از ایران اینترنت همراه هست و اینترنت کابلی راحت ترین و مناسب ترین وسیله دسترسی به اینترنت و تلویزیون.

من خودم یه مدت اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت 4 مگ تا زمان تنزل به 8 کیلو بایت داشتم و واقعا فرهنگ استفاده ام در اون مدت سرعت بالا به کلی تغییر کرد. پس از تغییر نت به محدود تلویزیون هوشمند 80 درصد قابلیت هاش تعطیل. بازی آنلاین به دلیل حجم بالای آپدیت ها تعطیل. خواب شب نا منظم ، ویدیوی آنلاین مگر شب بیداری! اشتراک ذخیره ابری تعطیل، موسیقی و رادیو آنلاین تعطیل و ...

18. 5 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

گند زدن دوباره! آقای مچکریم تو مصاحبش میگه پهنای باند سه برابر شده نمیگه سرعتا نصف میشه!حالا هم که جناب ارتباطات هم بنظر تشریف بردن نیویورک! پُز پهنای باند بدن
    Last edited by javan01; 26-09-2015 at 01:33.

20. 2 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •