تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 1049 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با اجازه از mr_rayan عزیز...

سلام
    دوستان منم دارم یه TV LG می گیرم
    یه دونه سینما هم میخوام واسش بگیریم
    به نظرم اگه LG باشه و ست بشه خیلی بهتره
    منم کنسول دارم و نیاز به پلیرش ندارم
    برای همین یه چیزی باشه که فقط کیفیت صداش خوب باشه و برام قدرتش مهم نیست مثل دوست بالایی
    برای منم بودن یه پورت اپتیکال بسه و اگرم دوتا باشه که چه بهتر
    من همون جور که گفتم کنسول دارم و نیاز به هیچ گونه پلیری ندارم
    اگه مدل دیگه ای هست که پلیر نداره و امکاناتش از این بهتره معرفی کنید و اگر وجود نداره که هیچی
    برای من خیلی مهمه که این کاری که می خوام انجام بدم بشه با این مدلی که شما معرفی کردی انجام داد
    من سه کنسول رو میخوام به این وصل کنم و روی هر سه که قابلیت 5 کاناله هم دارن میخوام صدای 5 کاناله داشته باشم
    فکر می کنم برای اینکار به یه سینما احتیاج دارم که 4 تا خروجی دیجیتال داشته باشه حالا چه اپتیک چه HDMI
    اگرم باید مدلی گرون تر از این بخرم مشکلی نداره .
    سلام

من چون خودم دنبال همچین سیستمی بودم دقیقاً میدونم چی میخوای شما. اگه تعداد ورودی بیشتر مدنظرت هست این Onkyo 5305 انتخاب خیلی خوبیه، پلیر هم نداره فقط ----- و بلندگوها هستن. 3 تا ورودی HDMI داره و 2 تا optical. یعنی میتونی همه کنسول ها رو با هم وصل کنی. اون کابل برای PC هم کواکسیال هست که ورودی اون رو هم داره...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این قیمتش حدود 550 بود اون موقع که من گرفتم، تو تهران هم پیدا میشه.

یه انتخاب دیگه میتونه این ست اسپیکر Logitech Z5500 باشه، این هم دوتا ورودی optical داره (HDMI نداره) ولی قیمتش بالاست و تقریباً هم قیمت همون سیستم بالایی هستش.

کد:
    من پیشنهاد میکنم همون Onkyo رو بگیری، اون ورودی های HDMI بعداً بدرد میخوره. من خودم دارمش و راضی هستم ازش، فرمت های جدید صدا مثل Dolby TrueHD و DTS HD هم ساپورت میکنه و بعداً از این جهت هم مشکلی نداری باهاش.

2. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز من زیاد گفتم که به مدل و برند های سینمای خانگی آشنا نیستم
    ممنون از راهنماییت
    جناب mr_rayan اون مدل رو معرفی کردن
    این مدلی هم که شما معرفی کردی هم مناسبه
    من میخوام دیگه که دارم تا این مقدار خرج می کنم یه چیز درست و حسابی بگیرم و دیگه برام مهم نیست که حالا چون این 500 تومن هست این رو بگیرم بلکه بیشتر برام مهم که مدل بهتر رو بگیرم
    حالا ببینیم دوستمون mr_rayan در مورد این مدل چی می گن
    پ.ن
    من زیاد با پورت های اینا هم اشنا نیستم و کلی از این پورت ها رو اصلا نمی دونم واسه چی هست. اگه میشه یه مقایسه ای هم بین این دو مدل از نظر پورت هم بکنید که مثلا دنون چه پورت هایی داره که Onkyo نداره
    Last edited by mhroozbeh; 10-05-2011 at 13:45.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    يه سينما خانگي Panasonic pt-980 خريدم . كلا ميخوام بدونم چه چيزايي بايد تو كارتنش باشه ؟؟؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز من زیاد گفتم که به مدل و برند های سینمای خانگی آشنا نیستم
    ممنون از راهنماییت
    جناب mr_rayan اون مدل رو معرفی کردن
    این مدلی هم که شما معرفی کردی هم مناسبه
    من میخوام دیگه که دارم تا این مقدار خرج می کنم یه چیز درست و حسابی بگیرم و دیگه برام مهم نیست که حالا چون این 500 تومن هست این رو بگیرم بلکه بیشتر برام مهم که مدل بهتر رو بگیرم
    حالا ببینیم دوستمون mr_rayan در مورد این مدل چی می گن
    پ.ن
    من زیاد با پورت های اینا هم اشنا نیستم و کلی از این پورت ها رو اصلا نمی دونم واسه چی هست. اگه میشه یه مقایسه ای هم بین این دو مدل از نظر پورت هم بکنید که مثلا دنون چه پورت هایی داره که Onkyo نداره
    اين مدلي هم كه دوستمون زحمت كشيدن گذاشتن مدل مناسبيه.منتهي نمي دونم الان قيمتش چجوريه،

کد:
    مدل 1311 دنون هم هست

کد:
    هر دو مدل ،مدل خوبي هستند و محدوده فركانسي خوبي هم دارند.دنون كمي محدوده فركانسي بهتري داره.
    از لحاظ ورودي خروجي ها فكر كنم اونكيو يه ورودي اپتيكال بيشتر داره ولي تو موارد ديگه يكي هستند.

بلندگوها رو مي توني هم پايه براشون تهيه كني و هم به ديوار بزني.نگاه به كوچيكيشون نكن،از اين پكيج هاي تجاريه توي بازار صداي خيلي بهتري داره.

و در آخر پيشنهاد مي كنم دفترچه راهنماي هر دو مدل رو دانلود كن و مقايسه كن و يبار هم برو از نزديك صداي جفتشون رو گوش كن و بعد تصميم بگير كه خيالت از همه لحاظ راحت باشه.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان

حالا یه چک می کنم ببینم کدوم مناسب تره
    بعد یه پورت جهانی هست که روی Onkyo هست ولی روی دنون نیست و Onkyo خیلی روش تبلیغ هم کرده. این چی هست؟
    سوال نهایی اونم اینکه اینا بدون گارانتی هستن یا گارانتی هم دارن؟ بعد نمایندگی تو قم هم هست یا باید بیام تهران خرید کنم؟ من قم هستم
    Last edited by mhroozbeh; 10-05-2011 at 16:45.

داره خودمونی میشه 0037's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نياز به يه اسپيكر براي LED خودم دارم ، صداي بالا نميخوام چون آپارتمانيم و كيفيت صدا خيلي مهمتره ،
    بودجه زير 1 تومن
    وايرلس و كلاً كارايي وايرلس خيلي برام مهمه چون الان TV و 4 تا كامپيوتر و لپتاپ همگي بيسيم تو شبكه هستند و دوست دارم مثلاً بتونم زماني كه TV خاموشه با iPhone آهنگ رو روي اسپيكرهاي TV پخش كنم 1-چنين چيزي امكان پذيره ؟
    تلويزيون هم Sony Bravia Ex 700 هستش كه وايرلس هم داره.
    2-اكثر مدياي مورد استفاده من بصورت وايرلس از روي كامپيوتر ها به روي TV پخش ميشن ، آيا صدا هم منتقل ميشه به اسپيكرها ؟؟ (در حالت عادي كه فيلمي از كامپيوتر روي TV پخش ميشه صدا رو از TV ميشنوم)
    3-يه دستگاه گيرنده ي م-ا.ه-وا-ره اي HD هم دارم،صداي اون هم منتقل ميشه به اسپيكرها ؟

(4-تفاوت سينماي خانگي با اسپيكر فقط در وجود دستگاهي اضافه براي پخش فايلها از رو هارد و ... ( دستگاهي شبيه HD Player ) هست ؟؟؟؟ )

تشكر
    Last edited by 0037; 11-05-2011 at 15:09.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه سینمای خانگی بخرم ولی متاسفانه نمیدونم چه فاکتورهایی باید در نظر بگیرم برای خرید..
    مثلا اینکه کدوم برند؟چه امکاناتی باید داشته باشه؟
    اینم بگم از نزدیک سینمای خانگی ندیدم!!
    لطفا راهنمایی بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام خدمت اساتيد
    در مورد دنون 1311 صداي dvd player رو بهتره با كابل كواكسيال كانكت كنم يا كابل hdmi ?
    و اينكه از دوستان بويژه آقاي رايان كه جهت خريد سيستم راهنمايي كردن ممنون
    من دنون 1311 خريدم و خيلي راضيم با اينكه بلندگوهاش يه كم كوچيكه ولي صداش عاليه
    دوستنان اگر تجربه دارن به من كمك كنن كه اين لول هر كانال رو چطور تنظيم كنم از -12 تا +12 ميشه تنظيم كرد من بهترين حالتشو ميخوام .
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من دارم led LG 5600 می خرم از شما دوستان میخوام که یه سینمای خانگی از همون ال جی به محدوده قیمتی 250-300 معرفی کنید

از سینمای خانگی هم هیچی نمی دونم.
    یه مدل می خوام با کیفیت صدای خوب و پورتهای ضروری حجم صدا پایین باشه اشکالی نداره
    دست گلتون درد نکنه

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

سلام
    من دارم led LG 5600 42 می خرم از شما دوستان میخوام که یه سینمای خانگی از همون ال جی به محدوده قیمتی 250-300 معرفی کنید

یه مدل می خوام با کیفیت صدای خوب و پورتهای ضروری حجم صدا پایین باشه اشکالی نداره
    دست گلتون درد نکنه

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------

[سلام
    من دارم led LG 5600 42 می خرم از شما دوستان میخوام که یه سینمای خانگی از همون ال جی به محدوده قیمتی 250-300 معرفی کنید

دست گلتون درد نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده به سينماي خانگي ميخوام كه بتونه بلوري پخش كنه...توانايي اتصال هاردديسك و خوندن فايل هاي ريپ مثل mkv رو تا فول اچ دي داشته باشه...قدرتش خوب باشه خيلي بلندي صدا برام مهم نيست فقط مهمه بتونه فرمت dts رو خوب ديكد كنه و كيفيت صدا خوب باشه...
    از برند هاي مختلف با اين قابليت ها لطفا معرفي كنيد...
    ممنونم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •