تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 472 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقا در عقب سمت شاگرد از اول دستگیرش سفت و غیر عادی بود و الان چند روزه دیگه اصلا از داخل باز نمیشه. فقل کودک هم نیست نگاه کردم. در ضمن در صندوق هم سفت بسته میشه و کمی تا قسمتی باید کوبیدش. کلا درها باید ریگلاژ بشوند. چکار کنم؟ وایسم تا 4500 بشه ببرم نمایندگی؟ کسی میدونه اشکال در عقب چی میتونه باشه؟؟؟؟

ممنون
    همین الان هم ببری با کارت گارانتی رایگان انجام میدن.

2. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خوب کیلومتر 1200
    در کمال تعجب صدای داشبرد محو شده و دیگه صدایی نمیده
    شتاب ماشین به نظرم بهتر شده
    ......
    سر ریز آب بخاطر بد بسته شدن همون در رادیاتوره. تا آخر سفتش نکنید و یه نیم دوری خالی بذارید.
    من روغن ایرانول ریسینگ 10-40 ریختم تو کیلومتر 3300. روغن 42 تومن، فیلترروغن 8 تومن و فیلتر هوا هم 4 تومن. 10 تومن هم اجرت و روغن اضافه شد. ماشین خیلی خوب شده بعد از تعویض روغن. خیلی نرم تر کار میکنه. شتاب هم بهتر شده. یه دست شمع سوزنی هم براش بگیرم ردیف ردیف میشه. با واسکازین هم خدا رو شکر مشکل ندارم دنده ها خوب جا میره و مشکلی نداره. یه موارد جالبی که بعد از تعویض روغن باهاش مواجه شدم این بود که رو دست اندازها وقتی از 2 به 1 میای قبلا ماشین کله میکرد ولی الان بهتر شده و دیگه کله نمیکنه.

4. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

قابل توجه كليه سمندداران عزيز
    درب صندوق عقب بيچاره را اصلاً نكوبيد تابسته بشه آخه گناه داره بيچاره!
    راه حل:
    بعد ازاينكه درب صندوق را باز كرديد اونو كاملاً بياريدش بالا، اون روبروتون دقيقاً جائيكه سيم اهرم رو ميكشه ، يك قطعه كوچيك پلاستيكي ميبينيد كه بهش يه فنر كوچولو هم وصله ، خوب حالا اين قطعه رو بادستتون تا ته هول بدين به سمت راست .
    حالا به راحتي ونرمي درب صندوق بسته خواهد شد.
    كمي گيريس هم به اون قفل و اهرم ها بزنيد .
    والسلام

6. 3 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من رو کیلومتر 2000 واسکازین رو با توتال عوض کردم، دو تا قوطی یک لیتری که مجموعا چهل تومن هزینش شد.
    بعد از تعویض صدای وز وز سردنده خیلی کمتر شده ولی دنده ها کمی سفت تر جا میرن.

8. 2 کاربر از mhmmsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام چند وقتی بود فرمون ماشینم سمت شاگرد میکشید دو روز پیش بردم جلوبندی سازی جلوبندی رو باز کرد چند تا قطعه عوض کرد دو تا شبیه گوشکوبم داد بهم بردم تراشکاری پرس کرد سفت شدن جمعا دم عیدی 220 هزار تومن کرد تو پاچه ما.حالا سوال من اینه از اونجا که ماشین من 19 هزار تا کار کرده تعویض این قطعات نیاز بود یا سرم کلاه گذاشت ؟ در ضمن امروز صبح احساس کردم ماشین زیر پام ضربه میزنه موقع حرکت بعد فهمیدم پیچ چرخ جلو شل بودن احتمالا همون جلوبندی ساز شل بسته بود میخواستم ببینم این شل بودن پیچ یه وقت جا پیچ رو هرز نکرده باشه یا اینکه به رینگ آسیب نزده باشه ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی فارغ از اینکه این ماشین در حرکت کلا از همه جاش صدا میاد و سمفونی میزنه براتون جدیدا از قاب پشت فرمون تو یه دور موتور خاص صدا میاد مخصوصا ماشین سرده.میدونم واسه لرزش ماشینه.دستمو میزارم رو قاب پشت فرمون صدا قطع میشه.با توجه به اینکه سه ماه اول خریدن این ماشین به کشف منشا صداها و رفع کردنشون گذشت میخواستم ببینم این صدای جدید رو چطور خفه کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان وقتی ماشین گرم میشه تو دورای بالای 3000 صدای ماشین خیلی بم میشه..انگار یه چیزی داره میلرزه..ولی وقتی سرده صدا خیلی عادیه!!
    از چی میتونه باشه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

امروز بعد از مدت ها روغن و واسکازین را تعویض کردم
    روغن که همون ایرانول رویال+ ریختم به حجم 4.9 و واسکازین هم 1.9 الف تمام سنتتیک اصل ریختم
    روغن که به گفته آپاراتی روغن فابریک با آب تفاوتی نداست
    ولی نکته قابل تامل مربوط میشد به فیلتر روغن فابریک که اوضاعش بسیار وخیم بود و در آستانه پاره شدن که حدس میزدم به علت بی دقتی در زمان مونتاژ باشه
    در مورد واسکازین چون اسو گیر نیومد به ناچار الف خریدم البته الف اصل(اگر کسی خواست بگه تفاوتش را با الف تقلبی میگم)
    آپاراتی زیر بار تعویض واسکازین نمی رفت و می گفت هر کی عوض کرده و اذیت شده و ناراضی بوده ولی با مسئولیت خودم گفتم تعویض بشه علت تعویض هم این بود که گیربکس صدای خفیف خرخر میداد
    در مورد روغن پس از تعویض تفاوت خاصی از نظر صدا یا نرم تر کار کردن موتور احساس نکردم
    در مورد واسکازین هم با وجودی که تعویض دنده ها در سورن من خوب بود پس از تعویض بسیار بسیار نرم تر دنده ها داره تعویض میشه که خودم هم واقعا باورم نمیشه
    در مورد صدا متاصفانه نمی تونم در مورد کمتر شده صدا نظر بدم یا شاید تغییرات اون چیزی که مد نظر من بوده حاصل نشد
    ولی نرم تر شدن تعویض دنده واقعا لذت بخش و جالب و بود

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من وماشینو بردم برای صدای عووو و لرزشنگاه کرد کفت منبع وسط مشکل داره..فابریکش با دستمزد 180تمیخواستم بدونم گرون نگفته؟بعد عوضش نکنم چه مشکلی ممکنه به وجود بیاره؟
    شامل گارانتی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

راستی فارغ از اینکه این ماشین در حرکت کلا از همه جاش صدا میاد و سمفونی میزنه براتون جدیدا از قاب پشت فرمون تو یه دور موتور خاص صدا میاد مخصوصا ماشین سرده.میدونم واسه لرزش ماشینه.دستمو میزارم رو قاب پشت فرمون صدا قطع میشه.با توجه به اینکه سه ماه اول خریدن این ماشین به کشف منشا صداها و رفع کردنشون گذشت میخواستم ببینم این صدای جدید رو چطور خفه کنم ؟
    سلام خدمت شما
    دقیقا این صدا تا دو روز پیش پدر منو هم در آورده بود
    پریروز رفتم یه باطری سازی آشنا کاملا صدا گیری کرد بدین ترتیب:
    1- جعبه فرمون رو باز کرد
    2- اون صفحه ی مشکی پشت فرمون که دو تا پیچ داره رو باز کرد
    3- دو طرفش یه تیکه ابر گذاشت و اون صفحه رو گذاشت روش و فشار داد تا سوراخ های پیچ بیان روی هم!
    4- پیچ ها رو بست
    5- و در آخر جعبه فرمون رو بست
    و السلام

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

16. این کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •