نه شارژ مهمه تر گرافیکه. ولی جدا از سنگینی hp pavilion dv6-2190 چطور ؟
نه شارژ مهمه تر گرافیکه. ولی جدا از سنگینی hp pavilion dv6-2190 چطور ؟
با سلام.
می خواستم ببینم مدل Dell xps studio 16
مدل دارای cpu: core i7 توی ایران موجود هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انصافا بهترین کارت گرافیک رو همین لپ تاب داره در این بازه قیمت. ATI RADEON HD 5730
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون من تا حدود 1500 میتونم پول بدم به نظر شما چی بگیرم؟؟؟؟برای من شارژ قدرت اجرایی نرم افار های قدرت مند
خیلی مهمه!!!
نمیخوام کم بیاره از نظر سی پی یو و رام!!!
با سلامخدمت دوستان عزیز یک راهنمایی می خواستم بین لپ تاپ های سونی و اچ پی کدوم برای رنج 1.5 میلیون تومان خوب تر است .اگر سونی نظرتون راجع به مدل f11cgx/b یا اگر اچ پی dv6-1390 لطفا خیلی سریع راهنمایی کنید با تشکر
سلام
کسی جواب منو نمیده؟!
ممنون بابت جوابتون... پس اين مدلي كه شما پيشنهاد كردين ازمدل CW2AGG/B كه خودم پيدا كردم بهتره؟ حالا يه چيز ديگه... تا جايي كه من دستگيرم شده لپ تاپهايي كه تو ايران مي فروشن اصلا گارانتي بين المللي نداره! اونوقت اين مساله براي من دردسر ساز نمي شه؟!! گفته بودم كه من مي خوام لپ تاپ رو با خودم ببرم سوئد. به فكرم رسيد كه بگم برامازuk بيارن ولي تو سايت كه نگاه كردم مدل پيشنهادي شمارو نداشت... يه مدل مشابه داشت به اسم CW2Z1E/B
CPU ntel® Core™ i3-330M Processor: 2.13GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
VGA Geforce GT 330m With 512Mb Vram
HDD 500GB
DVD RW ؟؟؟؟
WIN 7 Home Premium (64-bit)
مشخصات كاملش رو تواين آدرس مي شه پيدا كرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظرتون چي كار كنم؟ بي خيال گارانتي بشم يا همين رو بگم بيارن؟
2190 هم مدل خوبیه ولی این مدل هم ماکزیمم برای شما حدود 2 ساعت شارژ نگه میداره و کارت گرافیکشم کاملآ معمولیه.
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
برای چه کاری؟
دوست عزیز تو این مدلها که گفتی این از همشون بهتره هم پردازندش عالیه و هم کارت گرافیکش از بقیه خیلی بهتره.قیمتش هم منطقیه،بقیه مدلها رو هم بی خیال.
4) Sony EB 1 CTO
CPU Intel Core i7-720M : 1.6 GHz up to 2.8 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
(Display Widescreen LED 15.5 (1366X768
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
1.450.000
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
اگه میخوای بری سوئد بمونی خب از همون جا بخر.تازه قیمت هم از ایران خیلی ارزونتره.اما اگه میخوای بری و زود برگردی از ایران بخر که تو ایران گارانتی هم داشته باشی.![]()
خوب آره... براي تحصيل دارم مي رم... فقط يه مشكلي دارم كه ترجيح ميدم همينجا نرم افزارهايي كه لازم دارم رو نصب كنم...آخه خيلي تو كامپيوتر سررشته دارم!! :43: تازه تو سايت سوئد هم كه ديدم مدل پيشنهادي شما رو نداشت... اين مدل رو داشت كه قيمت هم نداشت! CW2S1E/B
بهم نخندين ها!! اگه توسوئد بخرم ويندوزش به زبان سوئدي نيست؟!!
CW2S1E/B
CPU
Intel® Core™ i3-330M-processor: 2.13 GHz up to 2.8 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
(Display Widescreen LED 15.5 (1366X768
VGA NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU
HDD 320GB
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Windows® 7 Home Premium
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)