من شنیدم صندلی خالیم دارن
الان کارشناسیش ریخته چه برسه به کاردانی علمی کاربردی
ماشالا از در دیوار دنبال ماها هستن[emoji3]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من شنیدم صندلی خالیم دارن
الان کارشناسیش ریخته چه برسه به کاردانی علمی کاربردی
ماشالا از در دیوار دنبال ماها هستن[emoji3]
چه مشکلی؟ هیچ مشکلی وجود نداره. در مورد رشته عمران هم نمونه زنده سراغ دارم.. پسر عمه م که کارشناسی ناپیوسته عمران خونده، عضو نظام مهندسی هست و دارای حق نظارت و اجرا...
در مورد رشته کامپیوتر تفاوتی بین کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته وجود نداره.
تکنولوژی معنی خاصی نداره حقیقتا! احتمالا برای تفکیک اسمی بین کارشناسی پیوسته و ناپیوسته هست و اینکه البته دوستانی که کارشناسی ناپیوسته میخونن برخی از درس های دوره کارشناسی پیوسته رو نمیخونن که عمدتا زیر مجموعه دروس الکترونیک و ایناست و اهمیت چندانی نداره!
در ضمن کاارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات وجود داره.. گرایش هایی مانند فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک و طراحی صفحات وب و برنامه نویسی تحت وب... دفترچه کارشناسی ترم بهمن که هنوز نیومده رو سایت سنجش، ولی این بخشی از اطلاعات دفترچه کارشناسی ترم مهر هست:
![]()
ممنون
میشه بفرمایید پسرخالتون کی فارغ التحصیل شدن؟چون این قضیه حق امضا مثل اینکه بعد از همین اضافه شدن تکنولوژیه
وگرنه پدر منم مهندس معدن هستن و از هنرستان رفتن و حق امضا دارن....
میخوام ببینم برای همه هست حق امضا یا نه
راستی الان وضعیت کاردانی به کارشناسی کامپیوتر چطوریه؟سخته!؟آزمون داره!؟ چون الان سراسری که عملا همه قبولن
Last edited by ArashMiniStar; 27-12-2014 at 09:15.
والا اطلاع دقیق که ندارم، اما برای شما که نباید مشکلی نداشته باشه. شما رشته تون کامپیوتر هست و نه عمران! پسرعمه بنده 1-2 سالی میشه که بعنوان مهندس ناظر مشغول هستن.
کنکور کاردانی به کارشناسی برای مقاطع روزانه و شبانه و برخی غیرانتفایی ها وجود دارد و برای اکثر غیرانتفایی ها و پیام نور و آزاد و علمی کاربردی چند ساله هست که بدون آزمون هست. سال های دور، کنکور کاردانی به کارشناسی خیلی سخت بود اما در حال حاضر خیر.
دوست عزیز این تکنولوژی که به اول رشته ها اضافه شده هیچ تاثیری توی مدرک و درسا و اینا نداره تفاوت بین کارشناسی پیوسته و ناپیوسته فقط تعداد واحد ها و گذارندن 6 تا 12 واحد جبرانیه
کاردانی به کارشناسی وضعیتش خوبه تقریبا همه قبولن ازمونم نداره و بر اساس شرط معدل است
یعنی تو مدرک نوشته نمیشه تکنولوژی؟
این جبرانی مال کی هست؟
من دانشگاه ازاد ثبت نام کردم نرم افزار کامپیوتر رفتم میگن ثبت نام قطعیه یعنی اصل مدرکم باید ببرم! مثل اینکه همه وارد میشن نه؟
حالا موندم علمی کاربردیو انتخاب کنم یا دانشگاه ازاد
Last edited by ArashMiniStar; 27-12-2014 at 14:17.
سلام دوستان از بین مراکز علمی کاربردی زیر کدومشون بهتره از لحاظ سطح علمی و استادا برای رشته ی بازیگری؟
اگر اولویت بندی کنین و توضیحی هم دارین بدین ممنون میشم
1.مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 35 تهران
2.مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 23 تهران
3.مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 11 تهران
4.مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 38 تهران
5.مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 46 تهران
6.مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 49 تهران
7.مرکز اموزش علمی کاربردی شرکت تولیدی محصولات صوتی و تصویری سروش
ممنون میشم زودتر کمک کنین که ثبت نام کنم. راستی این واحد 35 وبسایت نداره چرا؟؟؟اصلا همچین چیزی امکان داره؟؟؟
چرا دیگه توی مدرک میزنه تکنولوژی مهندسی نرم افزار یا هر چیز دیگه ای
جبرانی واحد هایی هست که دانشگاه در طول این 4 ترم ارائه میده زمانش معلوم نیست
قطعا ازاد بهتره هم نظر استاتید هم ارزش مدرک برای کار دولتی
بدون کنکور معلومه قبولی قطعیه حالا اصل مدرک نه ولی گواهی موقت پایان تحصیلات حتما باید باشه.
سلام ببخشید
من چهار تا انخاب امروز کردم
یکی دوتای اول بوشهر دوتای دیگش یه شهر دیگه
من میخوام فقط بم بوشهر یعنی امکان داره بوشهر قبولم نکنن؟
سلام
الویت اول با انتخاب های اول و دومه که اکثرن همونارو قبول میشن
بازم به معدل و رشتتون و ... بستگی داره ولی احتمال خیلی زیاد همون انتخاب های اول رو قبول میشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)