تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 966 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

مگه میشه؟! من روزنامه های آفرینش و فرهیختگان رو هر روز چک میکنم این اولین باره که همچین چیزی میشنوم
    من متوجه منظور شما نميشم. چي مگه ميشه ؟ انتخاب رشته رو ميگيد ؟ اگه منظورتون انتخاب رشته هست بايد بگم انتخاب رشته اي كه ما داريم راجبش حرف ميزنيم براي همه ممكن نيست بعضي از كسايي كه تراز نزديك به تراز قبولي آوردن ولي نتونستن قبول شن يه شانس دوباره اي براشون قائل شدن و يه لينك كنار كارنامشون گذاشتن كه اون لينك از 21 تا 25 شهريور فعال ميشه و چون اين كار براي اولين بار صورت گرفته ما دقيقن نميدونيم وقتي اون لينك فعال ميشه دقيقا با چه چيزي مواجه خواهيم بود ممكنه چند تا دانشگاه براي شما پيشنهاد كنه كه مثلا شما ميتونيد اسم اين دانشگاه ها رو دوباره انتخاب كنيد و بين كسايي كه اين دانشگاه رو مثل شما دوباره انتخاب كردن دوباره نتيجه گيري بشه و براي تكميل ظرفيت اقدام بشه.
    -----------------------------
    اگه كلي بخواهيم بگيم اين انتخاب رشته همون تكميل ظرفيت سالهاي قبله فقط با اين تفاوت كه سالهاي قبل خودشون تصميم ميگرفتن شما چه رشته اي ميتونيد قبول شيد اما امسال به نظر ميرسه ميخوان به داوطلبان اختيارات بيشتري بدن . دقيقا معلوم نيست چيه !

2. 2 کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

رفیقم زنگ زده میگه دفترچه کنکور رو داری؟! میگم آره. میگه میام ازت میگیرم میخوام انتخاب رشته مجدد کنم!!!!!!!!!!
    میگم انتخاب رشته مجدد چیه دیگه؟ میگه ظرفیت های خالی پر بشه... :O :O :O
    من هی بهش میگم دانشگاه آزاد همچین چیزی نداره! میگه داره!!
    این رفیقم سره کاره دیگه؟ همچین چیزی که نیست؟
    هستش!!! برای منم آخر کارنامم زده مجاز به انتخاب رشته / شهر جدید . 1 چیزی تو مایه های تکمیل ظرفیت

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

اگه كلي بخواهيم بگيم اين انتخاب رشته همون تكميل ظرفيت سالهاي قبله فقط با اين تفاوت كه سالهاي قبل خودشون تصميم ميگرفتن شما چه رشته اي ميتونيد قبول شيد اما امسال به نظر ميرسه ميخوان به داوطلبان اختيارات بيشتري بدن . دقيقا معلوم نيست چيه !
    حالا این رشته ی جدید و شهر جدید که مجاز به انتخابش شدیم متناسب با انتخاب اوله یا هرچیزی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از moonfairy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

حالا این رشته ی جدید و شهر جدید که مجاز به انتخابش شدیم متناسب با انتخاب اوله یا هرچیزی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟
    اين همون چيزيه كه نميدونيم ! بايد صبر كنيم ببينيم چي ميشه ! فقط بايد بگم برنامه ريزي دانشگاه آزاد خيلي ضعيفه مثلا من عمران قبول شدم زمان ثبت نامش هم روز 20 و 21 شهريوره و زمان انتخاب رشته مجدد هم روز 21 شهريوره اگه من ثبت نام كنم و بعد از اين انتخاب رشته مجدد يه چيز ديگه قبول بشم چيكار بايد بكنم ؟ اين چيزا فقط تو ايران ديده ميشه.
    -------------------------
    دوستان سوال منم جواب بديد. من كارت اعزام به خدمت بدون غيبت دستمه روز ثبت نام همينطوري بايد ببرمش تحويل دانشگاه بدم قبلش كار ديگه اي لازم نيست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شهریه ثابت رشته IT
    4216900
    Last edited by IMAN SD; 06-09-2010 at 23:23.

7. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هستش!!! برای منم آخر کارنامم زده مجاز به انتخاب رشته / شهر جدید . 1 چیزی تو مایه های تکمیل ظرفیت

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

فقط کسانی می تونن تو این طرح به اصطلاح تکمیل ظرفیت شرکت کنن که هیچ جا قبول نشدن و تو کارنامشون نوشته مجاز به انتخاب رشته/محل جدید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا این سایت دانشگاه ازاد نیشابور که هیچ خبری ازش نیست من چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

اين همون چيزيه كه نميدونيم ! بايد صبر كنيم ببينيم چي ميشه ! فقط بايد بگم برنامه ريزي دانشگاه آزاد خيلي ضعيفه مثلا من عمران قبول شدم زمان ثبت نامش هم روز 20 و 21 شهريوره و زمان انتخاب رشته مجدد هم روز 21 شهريوره اگه من ثبت نام كنم و بعد از اين انتخاب رشته مجدد يه چيز ديگه قبول بشم چيكار بايد بكنم ؟ اين چيزا فقط تو ايران ديده ميشه.
    حتما 1 فکری واسه ی اینجاش کردن . منم همین شرایط دارم بهتره روز ثبت نام بپرسیم قضیش چیه

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها یکی از دوستای من ترازش شده 5615....صنایع پرند رو زده بود که با 40تا اختلاف تراز قبول نشد...الانم واسه این انتخاب رشته/شهر جدید مجاز شده...با این تراز می تونه چه رشته ای از مهندسیای تهران و اطرافش یا قزوین رو قبول شه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آخه چند سال هست انگار کلا دیگه تکمیل ظرفیت اعلام نمیشه!
    فقط کسانی می تونن تو این طرح به اصطلاح تکمیل ظرفیت شرکت کنن که تو کارنامشون نوشته مجاز به انتخاب رشته/محل جدید؟

من خودم قبول شدم واسه دوستم میپرسم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

فقط کسانی می تونن تو این طرح به اصطلاح تکمیل ظرفیت شرکت کنن که هیچ جا قبول نشدن و تو کارنامشون نوشته مجاز به انتخاب رشته/محل جدید ؟
    بله باید اینو نوشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •